Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
messideco
Presidente del Barça

2010.11.27. 00:29:12

Cool tura2
Egész jó, de viszont az első rész az simán jobb. Bejönnek nekem amúgy is a tinivígjátékok

Össz:7/10
Kép
"And my heart will leave you never."
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.11.26. 23:57:07

Ma megnéztem a HP 7/1-et.
IMAX-ben,nagyon durva,először láttam így filmet.Döbbenetes,először fel sem tudtam dolgozni,hogy ekkora vászon létezhet:D mostantól csak így akarok filmet nézni.
FIlmről: Nagyon tetszett,főleg,hogy viszonylag sokat szerepelt benne Voldemort:twisted: D ez inkább egy felvezető volt,a cselekmény komolyabb kibontakozásához,mert innen már tényleg fel fognak pörögni az események.Gringotts,Roxfort,erdő...Nagyon tetszett,ahogy a 3 testvér meséjét megjelenítették,nem számítottam ilyen részletességre. A másik legjobb jelenet szvsz,amikor a medált felnyitották,és ami utána jött :shock: Ahogy mondta Denem a dolgokat Ronnak,aztán megjelent Harry,és Hermione...meztelen csókolózás adta nagyon.

Hermionéből egész finom csaj lett :P
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
messideco
Presidente del Barça

2010.11.26. 18:54:11

Vén csontok (Old Dogs)
Végül is nem volt rossz, lehetett nagyokat nevetni rajta, de ettől a két színésztől (Robin Williams és Travolta). Mit mondjak, jól lealacsonyodtak. Hol van már Robin Williams a Holt költők társaságából?

Össz: 6/10
Kép
miihii
KHAL

2010.11.26. 13:19:00

kanty írta:Valami jó romantikus-vigjáték érdekelne. Várom a javaslatokat.
Előre is köszi.
:wink:
Még mindig a Csúf igazság meg az Exférj újratöltve jut szembe először,ami nagyjából ez a kategória és még jó is. Az újabbak közül semmi nem ugrik be ajánlósként azok közül,akiket láttam...
De majd biztos dobnak a kollegák pár címet még :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Leomessi14
Entrenador del Barça

2010.11.26. 11:10:35

Ti honnan toltitek a filmeket(magyar szinkron)?Gondolom torrent oldalrol.Valaki tudna kuldeni egy meghivot egyre,amit o is hasznal es jo.Elore is koszi,ha valaki tud segiteni.Termeeszetesen PU-ben. :wink:
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
kanty
Llegenda del Barça

2010.11.25. 16:42:20

Valami jó romantikus-vigjáték érdekelne. Várom a javaslatokat.
Előre is köszi.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
miihii
KHAL

2010.11.25. 03:02:37

gergo9 írta:Dexter

Dexter karakterének a fejlődését vmi elképesztően jól csinálták meg , ahogy teljesedik ki a karaktere az vmi zseniális mintahogy az is ahogy ezt Michael C. Hall eljátssza.

Chuck
Az itteni Chuck rajongóktól kérdezném ill inkább érdeklődnék hogy én az első évadból az első 5-6-7 részt láttam nem tudom már pontosan mikor hagytam abba szval a lényeg hagy végig hasonló színvonalon,intezitással megy a sorozat vagy majd azért felpörög? :)
Mert én addig egy jó közepesnek értékelném nem volt rossz tény de annyira nem éreztem kényszert hogy folytassam, viszont látom hogy sok Chuck fan akikkel nagyjából hasonló az ízlésünk.
Van értelme ujrakezdenem/folytatnom vagy ha az első pár rész nem annyira fogott meg akkor ne is próbálkozzak tovább? :)

Fűrész 3D

Elmebeteg, hentelős, sokadik rókabőr.
10/5
Nah,sorban...
Én egy évaddal vissza vagyok maradva a Dexterrel,épp ma éjjel végeztem a 4. évaddal.Hát mit ne mondjak,már nem csodálom,h annyira az egekig lett magasztalva a finálé.Parádés volt az tuti,nagyot ütött 8)
Ezen felbuzdulva bele is csapok az ötödikbe,nem várok egy évet a szinkronosra :P (Tudom,most sokan gondoljátok,h eddig sem kellett volna :wink: de nekem bejön a magyar hang.)

A spoileres részt törölni akartam,de a fenti rész bent maradt véletlenül :oops: Szerencsére nem a cselekménnyel kapcsolatos,így nem volt necces,amikor olvastam. Sőt! Nagyon jó gondolatok.Tényleg zseniálisan játssza meg a karaktert M. C. H.,és óriási ahogy kifejlődik ez a személyiség.Lenyűgöző,ahogy formálódik Dexter Morgan a szemünk előtt :)

Aztán a Chuck.
Én nagyon szeretem ezt a sorozatot is,bár a kezdetekben még nem gondoltam volna.Az első néhány rész annyira nem vágott hanyatt,de valahogy cs néztegettem a részeket és lassan magával ragadott.Azon kaptam magam,h nem cs nézem,hanem már várom :D Szal én azt mondom,h megérhet még egy esélyt.(Főleg úgy,h mondjuk a Wire első 4-5 része után sem gondoltam volna,h ez lesz belőle :P ) 13 részes az első évad,ha addigra nem ragad magával,akkor ez nem jött be :wink:

És végül a Fűrész.
Ez rövid lesz: a macska rúgja meg,h itt Zegen még mindig nem játsszák :x PEdig be vagyok már sózva,főleg mióta tudom h már nálunk is tolják (már egy hónapja :roll: ).Pedig ezt mindenképpen moziban tervezem,de nem könnyítik meg :?

+1
Terhes társaság
Erre szépen ráfutottam,mert a vágott verziót sikerült beszereznem,uh a végén egy negyed óra hiányzott :evil: Nem hiszem,h valami nagy csodáról maradtam le,ezért nyugodtan mondom,h olyan egyszernézős fajta.Azért majd a kimaradt jelenetet bepótolom,mert egyszer azért szeretném végig látni :lol:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
gergo9
Director del Fútbol

2010.11.25. 01:27:37

Dexter

Nagyon felpörgött az évad eleji téli-álomból. Legjobb rész eddig sztem is.
Quinn sztem kiszállt a játékból maradt a robotzsaru főellenségnek meg mellé a tékites haverja.
Viszont a bébiszitteres elméletünk kicsit megroggyant nem játszott az utolsó két részben , és sztem ez a két szál pont elég a sorozatba egy harmadik sztem már sok lenne.
A promó alapján brutál rész(ek) jönn(ek)
Viszont nekem is van egy olyan érzésem hogy nem igazán happy-end lesz a sorozat vége, vhogy nem illene az egész sorozathoz.
Ill egy fajta tetszene egyik tag írta vmelyik fórumon:
"hogy Dex (ha nem bukik le) egymaga kocsikázzon mondjuk...hmmm a naplemente felé és mosolyogva beköpje, h Tonight's the night"

Nah ez nem lenne rossz 8)

Dexter karakterének a fejlődését vmi elképesztően jól csinálták meg , ahogy teljesedik ki a karaktere az vmi zseniális mintahogy az is ahogy ezt Michael C. Hall eljátssza.

Chuck
Az itteni Chuck rajongóktól kérdezném ill inkább érdeklődnék hogy én az első évadból az első 5-6-7 részt láttam nem tudom már pontosan mikor hagytam abba szval a lényeg hagy végig hasonló színvonalon,intezitással megy a sorozat vagy majd azért felpörög? :)
Mert én addig egy jó közepesnek értékelném nem volt rossz tény de annyira nem éreztem kényszert hogy folytassam, viszont látom hogy sok Chuck fan akikkel nagyjából hasonló az ízlésünk.
Van értelme ujrakezdenem/folytatnom vagy ha az első pár rész nem annyira fogott meg akkor ne is próbálkozzak tovább? :)

Fűrész 3D

Elmebeteg, hentelős, sokadik rókabőr.
10/5
barca 1986
Jugador d'estrella
Tartózkodási hely: Barcelona, Travessera de les Corts 82. / Nyíregyháza

2010.11.24. 22:47:38

Victor_Valdes írta:Megtaláltam a ma esti filmem, Bunkerember. :D

Leírás:

Árpi egy kis magyar faluban él, a helyi TSZ disznógondozója. A 80-as évek derekán járunk, néhány évvel a csernobili atomkatasztrófa elõtt. Hõsünk most nõsül, felesége a már terhes Anna, szép nagy családi házat remél, mint körülötte minden asszony.
Kezdetben nem is gyanakszik, hiszen Árpi szorgalmasan tervez, alapot ás, közben azonban meglehetõsen furcsán viselkedik. Végül elõáll a tervével: nem családi házat, hanem atombunkert épít. Innentõl kezdve fenekestül fel-fordul a világ körülötte. Felesége, gyereke elhagyja, számára pedig csak a bunkerépítés létezik.
Drámai és groteszk vígjáték egy emberrõl, aki önmagát és az állandó fenyegetettségben élõ, bizonytalan sorsú emberiséget a saját maga építette bunkerben igyekszik átmenekíteni egy atomkatasztrófa utáni világba. Szomorú kisemberi sorsok falazódnak a bunkerbe, ebbe a piramis-szerû, lebonthatatlan torzóba.
találkoztam az igazival, nem százas a csávó
maradékpkat eszik, nem fűt, hanem szemétben takarózik stb
desde 07.05.1986. Steaua Bucharest - FC Barcelona
barca 1986
Jugador d'estrella
Tartózkodási hely: Barcelona, Travessera de les Corts 82. / Nyíregyháza

2010.11.24. 22:39:48

Jonah Hex 10/6
Srallone/Willis/Lungren/Svarci stb film 10/3
desde 07.05.1986. Steaua Bucharest - FC Barcelona
messideco
Presidente del Barça

2010.11.24. 15:05:26

Persze, hogy arról, nem is az americano remakeről :D

Még jöhetnek filmek,ajánlók dráma,vígjáték, kaland kategóriákba :wink:
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2010.11.24. 06:31:37

A Das Experiment c. filmről beszéltek Kísérlet alatt? Mert, ha igen, az tényleg nagyon nagy film. Igaz nem most láttam már, hanem vagy 3 éve, de emlékszem rá, a hullám se rossz, csak vannak benne érdekes dolgok, azt se most láttam, még moziba, de már nem igen emlékszem, csak arra, hogy vannak benne érdekes dolgok.

Most én DBZ Movie-kat darálok. :lol:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
messideco
Presidente del Barça

2010.11.24. 05:09:08

Köszi a filmeket, a közös többszöröst nem láttam ezek közül. Jöhet még :wink:
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.11.23. 22:28:41

bowlinggolyo írta:
Victor_Valdes írta:A hullám, itteni ajánlásra néztem meg, nagyon bejövős. 10/8 :)
Ha a Hullám bejövős akk a kísérlet még jobban.Szvsz jobban üt,a végén jobban lesokkolódsz
láttam már. :wink:

Napola-t akarom nézni holnap. :)
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2010.11.23. 22:27:23

Victor_Valdes írta:A hullám, itteni ajánlásra néztem meg, nagyon bejövős. 10/8 :)
Ha a Hullám bejövős akk a kísérlet még jobban.Szvsz jobban üt,a végén jobban lesokkolódsz
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.11.23. 22:22:13

A hullám, itteni ajánlásra néztem meg, nagyon bejövős. 10/8 :)
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
fcbarca0827
Director del Fútbol

2010.11.23. 22:21:46

messideco írta:Ajánlhattok jó filmeket dráma,vígjáték, kaland műfajban. Nem rég megjelent filmek és IMDB nagyjából letudva :wink:
Hogy ne a szokásosokat (ez a szó így, csak nekem fura? :lol: egyáltalán, így helyes? :-k ) mondjam:
Vígjáték: Közös többszörös
Dráma: A szív bajnokai
Kaland: Az Amazonas kincse
A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2010.11.23. 22:26:23-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
messideco
Presidente del Barça

2010.11.23. 22:18:28

Ajánlhattok jó filmeket dráma,vígjáték, kaland műfajban. Nem rég megjelent filmek és IMDB nagyjából letudva :wink:
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.11.23. 20:14:31

Most néztem meg a Social Network-Közösségi háló c. filmet

Nagyon megfogott az egész. Hihetetlen,hogy miből fejlődik ki egy ekkora "cég". persze biztos van a filmben sok ferdítés,túlzás,de azért a lényeg levehető.
Becsülöm ezt az embert,bár nem egy pozitív figura,de ha nem lenne ilyen önfejű,és magának való,akkor ma nem lenne facebook sem.

Valaki esetleg nem tudja,hogy a facebook impresszumát hol tudnám megnézni?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
kanty
Llegenda del Barça

2010.11.23. 19:21:17

messideco írta:Mégis milyen befejezést vártál :lol: , talán Mel Gibson ír egy apokrif evangéliumot? :P
Nem...
Kicsit túlzónak érzem a végét, ennyi.
Úgy látom Te elég könnyedén veszed ezt.
messideco
Presidente del Barça

2010.11.23. 19:13:59

Mégis milyen befejezést vártál :lol: , talán Mel Gibson ír egy apokrif evangéliumot? :P
Kép
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2010.11.23. 19:10:28

Több itteni ajánlásra én is megnéztem a Kísérlet(Des experiment) című filmet és szó szerint sokkolt nagyon durván hat az emberre,ehhez foghatót Amerikában nem tudnak készíteni.A németek ehhez a sokkoljuk az embert témához nagyon értenek,eddig nem láttam sok német filmet mindössze 4et,de ebből 3 sokkoló.A Napola,A hullám(Die Welle) és most ez a Kísérlet is olyan amit meg kell nézni az embereknek,akár német óra keretein belül is.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
kanty
Llegenda del Barça

2010.11.23. 19:02:34

A passió

Elég rég tervben volt ez a film, most végre megnéztem.
Sokkolt s ezzel mindent el is mondtam, bár a vége nem annyira tetszett.
senzu
Entrenador del Barça

2010.11.23. 17:11:18

nézd meg a Jackass 3D-t, nekem nagyon adta :D
mondjuk nem árt angolul tudni hozzá, mert felirat nélkül adják.
csúnyán meg is bukott nálunk, bezzeg Amerikában hozott 120 millliót, 20-ból...
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.11.23. 16:58:53

Perrero írta:
S.Agüero írta:Na, túl vagyok életem első 3D-s filmjén.
A Shrek 4-et néztem.
Egész jó ez a kis technika.
Horror filmet tényleg megnéznék így, de egy Harry Potterrel is beérném.
:D
hp nem lesz 3dben nálunk asszem
Sehol nem lesz,mert béna verziót nem akartak kiadni a kezükből. Az utólag 3D-be átkonvertált filmek nem az igaziak.
De sima 2D-s IMAX-ban lesz. :wink:
Válasz küldése