2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Pedig az eddigieket tekintve ő volt az elsőszámú. Lehet, hogy mondjuk Griezmannért többet kapnánk, de vagy nem akarjuk eladni, vagy kérő nem jelentkezett. Dembéléért viszont mind a Juve, mind a City (a MU-t is említették, mert a Sancho-féle üzlet megbukni látszik) komolyan érdeklődött.NovaProspekt írta: ↑2021.06.22. 17:03:52
azt meg nem gondolhatod te sem komolyan Chino, h elsőszámú pénzforrás volt.a srác a szezon 60%-át sérülten tölti, 30%-át lábadozással, a maradék 10%-ban pedig ingadozó a teljesítménye. ezért miért adna bárki eurómilliókat?
Hát sokkal többet nem is ér az biztos.visca el barca írta: ↑2021.06.22. 07:00:05Mindenképpen meg kell tole szabadulni nyaron, ha vhogy egy 20ast kapnank erte mar jo lenne...
Vázolom a veretes névsort:NovaProspekt írta: ↑2021.06.22. 17:03:52
azt meg nem gondolhatod te sem komolyan Chino, h elsőszámú pénzforrás volt.a srác a szezon 60%-át sérülten tölti, 30%-át lábadozással, a maradék 10%-ban pedig ingadozó a teljesítménye. ezért miért adna bárki eurómilliókat?
Griezmanntól szerintem talán jó pénzért meg fogunk tudni válni. Jól nyomta most is, és igazából nálunk sem volt ő rossz, lövöldözte az egész fontos gólokat, csak mi itt többet vártunk + Messi helyén játszana szívesebben.Chino írta: ↑2021.06.22. 16:13:51A Sport és a Mundo szerint is most kicsit változott a képlet. Eddig úgy tűnt váltani akar, az ügynöke ha minden igaz már ügyeskedett is a háttérben, viszont most Dembélé mindenképpen hosszabbítani szeretne. Elvileg 2 év lenne felajánlva neki.
Hatalmas baj, hogy pont ő esett ki, mert az elsőszámú pénzforrás/cserelehetőség volt a nyárra, a hosszabbítást sztem egyik fél sem akarta igazán.
Közben már arról is cikkeznek, hogy Trincaot cserélnénk Adamára a Wolves-szal. Hogy ennek mi értelme lenne az nekem nagyon sötét.
Pénzügyileg lehet hogy minimálisan megérné ez, ha nagyon jelentősen lead vagy rendes áron tudjuk eladni több tíz misiért..
Ha hinnék benne azt mondanám karma, Dortmundban nem volt hajlandó edzeni, csak azért hogy kikényszerítse az átigazolását.recrea írta: ↑2021.06.21. 16:33:45Ennél szerintem bármi jobb…az alapvető gond, hogy - feltételezem - pénzt szerettünk volna belőle látni, most “duplán” bukunk, az említett kötbért és a ki nem fizetett (igaz, mire?) vételárat.csababarca írta: ↑2021.06.21. 15:54:40Nem ismerem a szerződését, se azt, hogy mennyit keres, de nem járnánk jobban egy szerződésbontással, és azzal együtt esetleges kötbér megfizetésével?
Nem tudom, csak kérdezem.
Ha mindezért nagyrészt ő a felelős, akkor megérdemli, ha nem ő, akkor a sors rendesen kicseszett vele. Egy biztos, én ilyet nem láttam még, pedig lassan 30 éve követem a focit.
nem, akkor ki kellene fizetni a maradék fizuját egy összegben, ami sosem fogja még annál sem jobban megérni, ha lejár a szerződése, és addig kapja a fizuját részletekben.csababarca írta: ↑2021.06.21. 15:54:40Nem ismerem a szerződését, se azt, hogy mennyit keres, de nem járnánk jobban egy szerződésbontással, és azzal együtt esetleges kötbér megfizetésével?
Szerintem a sors kicseszett vele, ennyi sérülés után soha nem lesz belőle focista, nagy csapt nem fogja elvinni, mert minden lépése potenciális sérülést hordoz magában.recrea írta: ↑2021.06.21. 16:33:45Ennél szerintem bármi jobb…az alapvető gond, hogy - feltételezem - pénzt szerettünk volna belőle látni, most “duplán” bukunk, az említett kötbért és a ki nem fizetett (igaz, mire?) vételárat.
Ha mindezért nagyrészt ő a felelős, akkor megérdemli, ha nem ő, akkor a sors rendesen kicseszett vele. Egy biztos, én ilyet nem láttam még, pedig lassan 30 éve követem a focit.
Ennél szerintem bármi jobb…az alapvető gond, hogy - feltételezem - pénzt szerettünk volna belőle látni, most “duplán” bukunk, az említett kötbért és a ki nem fizetett (igaz, mire?) vételárat.csababarca írta: ↑2021.06.21. 15:54:40Nem ismerem a szerződését, se azt, hogy mennyit keres, de nem járnánk jobban egy szerződésbontással, és azzal együtt esetleges kötbér megfizetésével?