Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Most így hirtelen nem. Sotét is van, budos is van....este is van, minden este konyezik a szememRivaldinho írta:LG tucc nekem adni egy linket az nb1 mérkőzéseiről? Pápa-Vasas?
De ti itt "idegenben" vagytok, és ti nem fikázhatjátok ittColin írta:De a real vs barca topicban jogunk van erről beszélni... És szivesen meghallgatjuk az ellenérveket. azt írta h rejkárd. ti azt írjátok h margit. Rinyál Margit.HAnonymus írta:Ez egyáltalán nem egy kisbetűről szól szerintem. Arról szól hogy napok óta az a legfőbb téma az egész oldalon, hogy most akkor mennyire (nem) jól igazolt a Madrid, szerintem le lehetne erről szállni. Miért akarjátok FELTÉTLENÜL bebizonyítani hogy mekkora királyok vagytok? Könyörgöm, akkor elhisszük csak ne legyen már állandóan Baptista-Luxemburgo-Henry-Ramos-Robinho-Perez a középpontban...
Megprobálom visszafogni magamat ettöl a perctől fogva.Rivaldinho írta:Kitfisto te úgy halmozod a hozzászólásokat mint más az zoknit! ha nem lenne baromság a fele akkor még nem is szólnék de nem attól lesz tekintélyed hogy minnél többet írsz! sőt
nézd, 1 topicban vagyunk, de igaz h szaporodunk mint a gombák... egyre több van ami nem tul jó nektek, de hát ez van. Kitfisto, majd ha beakarom, bezárom a vitát... hát ha máshol nem ITT meglehet beszélni MINDENTHAnonymus írta:Ez teljesen OK, de lassan már kezd egy Reálos fórumra hasonlítani az egész, pedig nem így kezdődött. Elején idetévedt egykét mókus, de nem volt az hogy egy blanco lyukat beszélt 10 itteni hasába...
Én még nem mondtam azt hogy rinyál margit legfeljebb real de nem direkt kis betűvel.Colin írta:De a real vs barca topicban jogunk van erről beszélni... És szivesen meghallgatjuk az ellenérveket. azt írta h rejkárd. ti azt írjátok h margit. Rinyál Margit.HAnonymus írta:Ez egyáltalán nem egy kisbetűről szól szerintem. Arról szól hogy napok óta az a legfőbb téma az egész oldalon, hogy most akkor mennyire (nem) jól igazolt a Madrid, szerintem le lehetne erről szállni. Miért akarjátok FELTÉTLENÜL bebizonyítani hogy mekkora királyok vagytok? Könyörgöm, akkor elhisszük csak ne legyen már állandóan Baptista-Luxemburgo-Henry-Ramos-Robinho-Perez a középpontban...
De a real vs barca topicban jogunk van erről beszélni... És szivesen meghallgatjuk az ellenérveket. azt írta h rejkárd. ti azt írjátok h margit. Rinyál Margit.HAnonymus írta:Ez egyáltalán nem egy kisbetűről szól szerintem. Arról szól hogy napok óta az a legfőbb téma az egész oldalon, hogy most akkor mennyire (nem) jól igazolt a Madrid, szerintem le lehetne erről szállni. Miért akarjátok FELTÉTLENÜL bebizonyítani hogy mekkora királyok vagytok? Könyörgöm, akkor elhisszük csak ne legyen már állandóan Baptista-Luxemburgo-Henry-Ramos-Robinho-Perez a középpontban...
Antalyában voltál a műsoron?Vagy merre?Én is tavaly voltam törökországban, és tök ugyanilyen műsör volt...mármint ez a táncos
Én is tavaly voltam törökországban, és tök ugyanilyen műsör volt...mármint ez a táncosCharlie írta:Török esten készítettem,műsor része volt.Kitfisto írta:Mi ez?Charlie írta:http://rapidshare.de/files/3549829/DSCF4860.AVI.html
C.
Egyébként jó az avatarod.
C.
Török esten készítettem,műsor része volt.Kitfisto írta:Mi ez?Charlie írta:http://rapidshare.de/files/3549829/DSCF4860.AVI.html
C.
Egyébként jó az avatarod.
Dehogyneem. Megleste a muterját a postással.Maxi írta:Ezt még nem állítanám!!Kitfisto írta: Nem kell félteni.Tudom amit tudni kell.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()