Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
Replay
Director del Fútbol

2012.07.08. 16:10:29

Murray-é az első szett!

Minden mellette szól, egyrészt a közönség is mellette van, Federer is megöregedett :)

Másrészt Murray szerintem mindig is tudott olyan szinten játszani, mint a másik három "okos", de fejben nem volt eléggé soha alkalmas GS győzelemre.

Végül Federer egészen új arcát mutatja ezen a GS-n, nem omlik össze, ha nem övé az első szett, sőt, sokszor csak a harmadik szettre melegszik be kellően.
Replay
Director del Fútbol

2012.07.08. 15:37:04

Látvány szempontjából a lehető legjobb párositás jött össze, ahogy csökken a kezdeti idegesség, úgy kezdenek egyre látványosabban játszani.
gergo9
Director del Fútbol

2012.07.08. 13:04:28

Klicskóról sok mindent nem lehet írni szokásos Wladimir féle címvédés, nem túl sokat kockáztató de hatékony stílusában.
Szilit is először láttam bokszolni. Egyáltalán nem rossz. De érdekes volt az Madár kritikája hogy kizárólag a technikai tudásából akar megélni színtelen, szagtalan a bunyója stb. Mintha az övé nem teljesen ugyanilyen lett volna a németeknél a némi izgalmat az okozta hogy a 7-8 menet táján nemegyszer már a sggén is vette volna a levegőt. Abszolút túlzásnak éreztem a kritikát Klicskó ill Szili irányába.
Tdavid
Entrenador del Barça

2012.07.08. 12:20:21

LG írta: http://www.fight4free.com/2012/07/silva ... c-148.html

Győzött is Silva. Sonnen eléggé jól kezdett, de egy kis hiba elég volt, amit Silva kegyetlenül büntetett. A brazil ezzel bebizonyította ismét, h a legjobb a súlycsoportjában.
Első menetbe meg is lepődtem hogy milyen jól bekezdett Sonnen.
Aztán igen...amikor melléütött és elesett ott éreztem hogy Silva itt elkapja.
A mérkőzés jó volt, a brazil pedig megmutatta hogy mekkora harcos.

A végén csak félretették nézeteltérésüket...szerintem Silva így hogy jól megverte már nem is haragszik annyira Sonnenre. :D
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.07.08. 11:19:07

Tdavid írta:
LG írta:
Más: Anderson Silva nyilvános edzése, a végén Ronaldo is beugrik egy kicsit bohóckodni. 8)
http://www.youtube.com/watch?v=aZJMMExg ... ture=share
Én már teljesen rá vagyok kattanva a meccsre. :D
A videóban a Ronaldo-s rész nekem nagyon bejött, ahogy a pufók "boxolt". :)

Amúgy eddig Silva számomra csak egy jó harcos volt, viszont most nagyon szimpatikussá vált.És van egy olyan érzésem hogy ha Sonnen nem nyer (amit én valószínűnek tartok) , akkor úgy kell majd összekaparni a csávót.
http://www.fight4free.com/2012/07/silva ... c-148.html

Győzött is Silva. Sonnen eléggé jól kezdett, de egy kis hiba elég volt, amit Silva kegyetlenül büntetett. A brazil ezzel bebizonyította ismét, h a legjobb a súlycsoportjában.
MatyiG
Adminisztrátor

2012.07.08. 01:08:20

Holnap délután 3-kor kezdődik a Federer-Murray döntő!
Igazából egyik játékossal sem szimpatizálok, úgyhogy egy hosszú és izgalmas meccsnek szurkolok! Formula 1 futam után lesz még egy sportprogramom. :P :twisted:
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2012.07.08. 00:10:40

Thompson azért jó ökölvívó, tudásban egyáltalán nem rosszabb, mint Wladimir, de a fizikai fölény az jelentős. Elmúlt 40, az ütőereje is hagy kívánni valót maga után, így csak az volt a kérdés hányadik menetben, én harmadikat tippeltem, nem jött be.
Habár magasságban végre egy közelebbi ellenfelet kapott, jóval nagyobbnak látszott Klitschko, hihetetlen szálkás izomzata van, fehér nehézsúlyúnak hasonló a testvérén kívül talán csak Towersnek van.
Ismét beszéltek róla, hogy ki lehetne ellenfele, de ahogy Erdei is mondta jelenleg nincs senki olyan, aki fizikálisan és tudásban is megfelelne.
Tysonnak is nem sokkal ezelőtt lett vége a meccsének és nyert, talán legközelebb már ő találkozik Wladimirrel.

Kár, hogy a többi felvezető meccset nem adták, Tony Harrisont megakartam nézni, valahol láttam már bokszolni az az első meccse volt, mondom megnézem megint, de nem sikerült.

Azért bokszol még ma Nonito Donaire, Kell Brook meccset majd bepótolom, ha pozitívak a vélemények.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.07.07. 23:55:56

Bob_Marley írta: Részemről inkább a skótnak szurkolok és hogy nyerjen már 1 GS-t ő is :D
nah a végén még elkezdünk egyet érteni :D

én is így vagyok vele.

Serena és Venus az előbb behúzta a párost is! :)

férfiaknál meg egy teljesen no name páros tudott nyerni, úgy,h 1hónapja teniszeznek együtt. Ellenfelüket sajnáltam, már kétszer buktak Wimbi finálét, most 3adszor :S
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.07.07. 23:38:41

klicsko megint kapott egy hokedli ellenfelet. tiszta vicc ez az egész box. pfej.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.07. 19:29:00

ozsimiki írta:Serena nyert 8)

6-1, 5-7, 6-2!

3.szettben sebességet váltott az amerikai :)

Én neki szurkoltam, annyira semmitmondó ez a mai női mezőny (igaz sajnos már évek óta), hogy 30+évesen, sérülések után is tud dominálni, igazi bajnok.

Sajnos azok az évek amikor Capriati,Hingis,Clijsters,Henin,Venus,Sharapova,Serena küzdött egymással, rég elmúltak, azóta a színvonal sehol sincs, szerencsére még páran aktívak, és jók is (Serena,Sharapova), de ha ők is visszavonulnak majd, nem tudom mikor jön ismét jobb időszak a nőknél.

Mert ilyen Wozniacki,Azarenka,Radwanska,Kvitova gépies teniszt nyomató hölgyek nem igazán adják meg a tenisz sava borsát.
Egyet értek mindennel, ha a mostani mezőny akkor én is Serena Williams de igazából Hingis óta nem követem a női ágat, 1 ember se tudott megfogni aki miatt azt mondom leülnék női meccset nézni.Sampras ugyanez volt a férfiaknál aztán jött Nole és azóta van mit néznem :D

Holnap meg bárki nyer kis történelmet ír.Murray ugye még nem nyert GS-t ráadásul nagyon régóta nem nyert brit Wimbledonban.Federer 14–1 a mérlege azokon a GS-döntőkön, amikor nem Nadallal mérkőzött.És ha nyer világelső és megelőzheti Samprast az eltöltött hetek világelsői pozícióban ranglistán, nem lenne semmi.

Részemről inkább a skótnak szurkolok és hogy nyerjen már 1 GS-t ő is :D
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.07.07. 17:49:15

Radwanska nem volt rossz, de azért nem egy szint a két játékos. Megérdemelte Serena, a meccs utáni jeleneteket nagyon jó volt látni :)

Remélem Federer is behúzza és akkor tökéletes az idei Wimbledon. Murray-t nem szeretném sokszor úgy látni, hogy rázza az öklét...
ozsimiki írta:azóta a színvonal sehol sincs
+1!
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.07.07. 17:38:32

Serena nyert 8)

6-1, 5-7, 6-2!

3.szettben sebességet váltott az amerikai :)

Én neki szurkoltam, annyira semmitmondó ez a mai női mezőny (igaz sajnos már évek óta), hogy 30+évesen, sérülések után is tud dominálni, igazi bajnok.

Sajnos azok az évek amikor Capriati,Hingis,Clijsters,Henin,Venus,Sharapova,Serena küzdött egymással, rég elmúltak, azóta a színvonal sehol sincs, szerencsére még páran aktívak, és jók is (Serena,Sharapova), de ha ők is visszavonulnak majd, nem tudom mikor jön ismét jobb időszak a nőknél.

Mert ilyen Wozniacki,Azarenka,Radwanska,Kvitova gépies teniszt nyomató hölgyek nem igazán adják meg a tenisz sava borsát.
Kép
Replay
Director del Fútbol

2012.07.07. 17:36:09

Sajnos Williams nyerte a döntőt, Radwanska elfogyott a végére.
Replay
Director del Fútbol

2012.07.07. 17:18:13

ozsimiki írta:Női döntő meg kezd izgalmas lenni.

Első szettet Serena 6-1el simán behúzta, jött eső szünet,de 2.ban is breakelt ,erre utána meg leeresztett,és 7-5el behúzta Radwanska.

Döntő szett jön.
Azt hittem, bele se kell néznem, mert sima lesz, de nem!

Nagyon jó lenne, ha nyerne Radwanska!
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.07.07. 17:08:32

Női döntő meg kezd izgalmas lenni.

Első szettet Serena 6-1el simán behúzta, jött eső szünet,de 2.ban is breakelt ,erre utána meg leeresztett,és 7-5el behúzta Radwanska.

Döntő szett jön.
Kép
piton
Capitá del Barça

2012.07.07. 12:45:53

Grat Rogernak, viszonylag nagy izgalmak nélkül, remek játékkal verni tudta szerbet. Nagyon kellett már egy ilyen győzelem, de egy GS győzelem is kellene. A meccs után nem is nagyon ünnepelt Roger, valszeg ezt vasárnapra tartogatja.
ozsimiki írta: nah Mr.Csutkának drukkolok a döntőben, remélem nem lesz olyan sima, mint az eddigi két döntőjük volt, azt hiszem mindkettő US Openen. (egyet még bukott Aus Openen is Djoko ellen)
Gondoltam, h most minden Nadal fan a skótnak fog drukkolni. Amúgy Roger a legutóbbi GS győzelmét pont Murray ellen szerezte az Aus Openen 2010-ben. Most is vernie kell, ha Djokovicot megtudta, akkor a skótot is elintézheti, akin ráadásul most nagyobb teher lesz és fejben sem olyan jó mint Djoko, v Nadal.
Hajrá Roger!!! Előre 17-ért! :D
Tdavid
Entrenador del Barça

2012.07.06. 19:55:09

LG írta:
Más: Anderson Silva nyilvános edzése, a végén Ronaldo is beugrik egy kicsit bohóckodni. 8)
Én már teljesen rá vagyok kattanva a meccsre. :D
A videóban a Ronaldo-s rész nekem nagyon bejött, ahogy a pufók "boxolt". :)

Amúgy eddig Silva számomra csak egy jó harcos volt, viszont most nagyon szimpatikussá vált.És van egy olyan érzésem hogy ha Sonnen nem nyer (amit én valószínűnek tartok) , akkor úgy kell majd összekaparni a csávót.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.07.06. 19:36:23

Közben egy nagyon egyszerűen tűnő meccsből lett nagyon jó, és izgalmas meccs.

első két szettet simán hozta Murray, majd 3.ban végre breakelt Tsonga, és jelenleg a 4. végjátékában is voltak labdái a breakhez, szóval közel van/volt az egyenlítéshez, és a döntő szett kiharcolásához a francia...

jelenleg viszont hozza a skót a szervát, így 5-4 neki a 4.szettben,és a meccsben maradásért szervál a francia.

Remélem lesz 5.szett.

Bár az egyiknek se lenne jó ha nagyon kifáradva mennének a Federer elleni döntőbe...

szerk:

behúzta Murray, egy óriási retaurnel.

amúgy tudat alatt, rosszabb esetben tudatosan hihetetlen szánalmas, amit a bírók, vonalbírók csinálnak, és ahogy nyomták végig a torna során a skótot. Ilyet még nem igen láttam. Függetlenül az utolsó ponttól, ahol Ramos bíró próbált kompenzálni,de csak kiröhögtette magát.

nah Mr.Csutkának drukkolok a döntőben, remélem nem lesz olyan sima, mint az eddigi két döntőjük volt, azt hiszem mindkettő US Openen. (egyet még bukott Aus Openen is Djoko ellen)
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.07.06. 17:07:03

Sajnálom, h így alakult, szurkolói szempontból mostanában semmi nem jön össze. Én innen most már Federernek szurkolok, megérdemel az öreg egy újabb GS-t.

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.06. 16:53:26

Amit mindenki másnál, végignyögi a tornát.Engem nem zavar, ez a végig vínyogni kifejezés arra utalt, hogy szerencsére ő már otthon vínnyog egy jó ideje :mrgreen: Most már sajnos a szerb is mehet utána :?
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.07.06. 16:44:30

Bob_Marley írta: Annak örülök hogy Nadalt nem kellett végig vínyogni ezen a tornán s jó korán kiesett.Csak eddig nem volt alkalmam ezt kifejteni :D
Vinnyogni? Ez alatt mit értesz?
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.06. 16:39:04

ozsimiki írta:Nincs mit Bob, bár kinézem belőled,hogy még ezt is megpróbálod kitalációnak beállítani,h a szerb rá szokott játszani a fáradtságára...

Nah de örüljünk együtt! Kiesett :D
Te vagy az aki mindenben sokkal többet lát.....Szerinted én örülök hogy kiesett??? Annak örülök hogy Nadalt nem kellett végig vínyogni ezen a tornán s jó korán kiesett.Csak eddig nem volt alkalmam ezt kifejteni :D

Amúgy meg ezen már egyszer összevesztünk, szabályos akár ha kicsit lefekszik?Igen neked tetszik ?Nem Van ezzel valami probléma?Nincsen
Ettől még továbbra is Djoko jelenleg az egyik legjobb teniszező, én szeretem.

látom vetted az üzit :D:D:D Ozsi
Kép
Kép
Kép
fanbarca
Entrenador del Barça

2012.07.06. 16:34:47

És megvan! \:D/
Nagyon megijedtem annál az átcsusszanó rövidítésnél.. Sokszor megesett már, hogy egy ilyen apróság teljesen megfordítja a mérkőzés kimenetelét. Tavaly többször is volt ilyen. A Garroson volt asszem, hogy Federer vezetésnél Djokovic olyan "leszharom" alapon dühből belevágott egyet a labdába, abból meg sajnos egy óriási nyerő lett és onnan megnyerte Djoko. A semmiből.

Tavaly US Open elődöntőben volt az, Federer meccslabdánál szervált, és abba ütött bele úgy Djokovic ahogy írtad...Ozsi

Most szerencsére nem volt ilyen, vasárnap legyőzi majd az ellenfelét s megvan az újabb Grand Slam. Végre. :D
més que un club
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.07.06. 16:31:07

Nincs mit Bob, bár kinézem belőled,hogy még ezt is megpróbálod kitalációnak beállítani,h a szerb rá szokott játszani a fáradtságára...

Nah de örüljünk együtt! Kiesett :D

Most már csak az kell,h Murray továbbjusson (bár Tsongát jobban bírom,de szerintem neki 0,000 sansza lenne GS döntőben Federer ellen), és vhogy megnyerje a döntőt.

Szerintem annak ellenére,h eddig 2GS döntőben kikapott a svájcitól, most neki lenne több esélye, és ki tudná fárasztani Rogert.

Az biztos,h a 2. meccs tovább fog tartani.

szerk: nah Matyi, kinek lett igaza a meccs hosszúságát illetően? :D
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.06. 16:17:32

ozsi köszönjük :D
Na ez kell 0-40ről hozta Nole az adogatást!!!!!Valahogy kapaszkodjunk még vissza ebbe a meccsbe, meglehet csinálni.
Hajrá NOLE

Thats all :? Federer zseniálisan szervált végig, megérdemelten nyert sajnos.Na hátha a másik meccsen nyer Tsonga :D
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése