Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mondjuk ha nem tudod, akkor nincs is itt semmi keresnivalódmarkionni írta:Mondjuk nem tudom mi ez a lazadozas az apja irant, amikor ugyanazt csinalja mint amikor hozzatok igazolt, csak most forditott iranyba. Gondolom amikor ti jartatok vele jol, akkor meg nem volt baj a gerinctelensege.
Akkor nekünk segített, most nem annyira, na ná hogy nem értékeljükmarkionni írta:Mondjuk nem tudom mi ez a lazadozas az apja irant, amikor ugyanazt csinalja mint amikor hozzatok igazolt, csak most forditott iranyba. Gondolom amikor ti jartatok vele jol, akkor meg nem volt baj a gerinctelensege.
Persze ,itt a fater nagy szarkavaró a dologban.visca el barca írta:itt nem a fizetésen, hanem az aláírási pénzen szakítanának nagyot. apu zsebbe 40-50, neymar ugyanennyi. a fizetése biztos kevesebb lenne évi 2-3 millióval, de ez már lényegtelen.LG írta:Csak az arányok nagyon nem ugyanazok, szó sincs róla, hogy 3x annyit keresne, mint itt. Akik számolgattak, épp azt a következtetést vonták le, hogy még nagyon nehezen tudná megoldani a PSG, hogy Neymar jobban jöjjön ki, hisz a magasabb adók miatt jóval többet kellene kifizetniük
itt nem a fizetésen, hanem az aláírási pénzen szakítanának nagyot. apu zsebbe 40-50, neymar ugyanennyi. a fizetése biztos kevesebb lenne évi 2-3 millióval, de ez már lényegtelen.LG írta:Csak az arányok nagyon nem ugyanazok, szó sincs róla, hogy 3x annyit keresne, mint itt. Akik számolgattak, épp azt a következtetést vonták le, hogy még nagyon nehezen tudná megoldani a PSG, hogy Neymar jobban jöjjön ki, hisz a magasabb adók miatt jóval többet kellene kifizetniük
Pontosan,miért nem lehet végre kiállni a nyilvánosság elé és elmondani a frankót? Megyek,ennyi volt köszönöm,nem megyek ,minden marad a régiben.Ezzel csak maga ellen fordítja a szurkolókat.tilla07 írta:A legnagyobb baj az: Ilyen sunyi, méltatlan, "cirkuszi" módon csinálja.
Ha menni akar, hát menjen de , tegye ezt tö...ös emberhez méltóan.
Csak az arányok nagyon nem ugyanazok, szó sincs róla, hogy 3x annyit keresne, mint itt. Akik számolgattak, épp azt a következtetést vonták le, hogy még nagyon nehezen tudná megoldani a PSG, hogy Neymar jobban jöjjön ki, hisz a magasabb adók miatt jóval többet kellene kifizetniük már ugyanazért nettóért is, amit itt kap, és vhogy kompenzálniuk kéne azt is, hogy a reklámbevételei is valószínűleg csökkennének Neymarnak. Legális úton tehát ez nagyon nehezen kivitelezhető, valószínűleg hasonlóan simlis dolog lenne, mint ahogy mi igazoltuk le anno.Barcaforever írta:
Akik megszoljak azoktol megkerdeznem, hogy mindannyian maradnanak a 1,5 millios OTP-s felsovezetoi fizetesuknel es visszautasitanatok a becsi bank 4,5 millios vezerigazgatoi poziciojat es fizeteset!? Kivancsi lennek...
Mert nyilván ebbe ugye bele is menne..MessiNeymarSuarez írta:Én a vezetőség helyében leváltatnám az apját, és szerződésbe foglalnám, hogy sokkal magasabb legyen a kivásárlási ár,
Teljesen igaz.neobarca írta:Tegyük fel, Neymar megy. Azt mondom oké. 222 milláért el kell engedni. De attól félek, hogy ezt az összeget elherdáljuk a nagy semmire. Tessék. Vonjuk bele Verrattit. Menjünk rá Dybalát vagy 1-2 igazi tehetséget akik bizonyítottak. Nem rtem miért szarakodunk állandóan.
Nem rossz hasonlat. Ha azt hozzávesszük, hogy a labdarúgás nem nyugdíjas állás így annyit kell összeharácsolnia míg aktív amennyit tud. Ugyanis az életszínvonal marad a toppon míg a fizunak annyi 33+ évesen.Barcaforever írta:Akik megszoljak azoktol megkerdeznem, hogy mindannyian maradnanak a 1,5 millios OTP-s felsovezetoi fizetesuknel es visszautasitanatok a becsi bank 4,5 millios vezerigazgatoi poziciojat es fizeteset!? Kivancsi lennek...
Éppenséggel igen, ennyire megértő lennék. Persze bosszús is, mert akkor konkrétan nekem kéne foglalkozni vele. De mindenképpen megérteném. Tulajdonképpen ebben a helyzetben is vagyok kicsit, vállalkozást vezetek, és fejlesztő mérnököket foglalkoztatok. Olyan hiány van a piacon belőlük, különösen a jókból, hogy naponta kapnak állásajánlatot, minden költői túlzás nélkül vadásznak rájuk, vadászunk rájuk. Egyetlen alkalmazottamat sem hibáztatnám, fontos projekt közben sem, ha egy jóval zsírosabb ajánlatnál bedobná, hogy bocs, már lehet hogy csak egy felmondási időnyit vagyok, készülj a pótlásomra. Mérges lennék asszem, neem is kicsit, de nem rá, nem a másik vállalatra. Nem is tudom igazán, hogy kire.visca el barca írta:az, hogy pénzéhes nagyon nem izgat, meg az sem ha elmegy. engem is csak az zavar, amit nagyatyesz leírt, hogy a vezetőségnek most ezzel kell kínlódni, ahelyett, hogy a további erősítésen dolgozna. amúgy is hót' bénák ezen a téren, de így meg főleg bajban vannak. most kell pótolni neymart vagy nem, hozzunk e neki játszótársat vagy csak viccelt, kivárjunk, ne várjunk.. ahelyett h nyugodtan zajlana a felkészülés neymar apuka most bekmummantott a ventilátorba és most mindenki csak piheg. a gyerek meg ahelyett, hogy takarítana, inkább keni szét az egész lakásban. értem a Te nézőpontodat is, de most képzeld el, hogy vmi nagy fejes vagy egy cégnél, készültök 11-en vmi milliárdos projektre, aztán az egyik embered, akivel amúgy évek óta semmi mást nem csinálsz csak a fenekét nyalogatod (ugye milyen abszurd, enne pont fordítva kellene lennie...), közli, hogy ő lehet elmegy. tudod hogy a teamben pótolhatatlan és mindjárt itt a határidő a melóra. kíváncsi lennék ilyen helyzetben is ennyire megértő lennél-eAndris írta:...
az, hogy pénzéhes nagyon nem izgat, meg az sem ha elmegy. engem is csak az zavar, amit nagyatyesz leírt, hogy a vezetőségnek most ezzel kell kínlódni, ahelyett, hogy a további erősítésen dolgozna. amúgy is hót' bénák ezen a téren, de így meg főleg bajban vannak. most kell pótolni neymart vagy nem, hozzunk e neki játszótársat vagy csak viccelt, kivárjunk, ne várjunk.. ahelyett h nyugodtan zajlana a felkészülés neymar apuka most bekmummantott a ventilátorba és most mindenki csak piheg. a gyerek meg ahelyett, hogy takarítana, inkább keni szét az egész lakásban. értem a Te nézőpontodat is, de most képzeld el, hogy vmi nagy fejes vagy egy cégnél, készültök 11-en vmi milliárdos projektre, aztán az egyik embered, akivel amúgy évek óta semmi mást nem csinálsz csak a fenekét nyalogatod (ugye milyen abszurd, enne pont fordítva kellene lennie...), közli, hogy ő lehet elmegy. tudod hogy a teamben pótolhatatlan és mindjárt itt a határidő a melóra. kíváncsi lennék ilyen helyzetben is ennyire megértő lennél-eAndris írta:...
Azért egyáltalán nem tudom elítélni, mert hallgatott és nem nyilatkozott semmit. Ez volt a leglogíkusabb lépés tőle. Biztos, hogy voltak valamiféle tárgyalások a PSG-vel. Hogy milyen előrehaladottak azt nem tudjuk. Hogy ha kiáll azzal, hogy eligazol és mégsem teszi, nem élvezte volna azután a barcelonai kalandját az biztos. A szurkolók minden egyes meccsen fütyülték volna, az öltözőben sem lett volna olyan felhőtlen a légkör az biztos.Normandia írta: Igazából nem áll távol. Egy Messinél, aki itt nevelkedett és érzelmileg is kötődik a klubhoz én nagyobb tragédiának élném meg a váltást, mint egy zsoldosnál. Ney zsoldos, akinél nyilván szintén lehetnek érzelmi szálak, de az kevésbé nyom latba, mint a pénz. Egy biztos, ha marad és nemet mond, akkor csak számít neki is a Barca meg a társak a szúrkolók, mert más érv nincsen egy ilyen ajánlat után. Már ha igaz az egész.
Még így is lesz 1 évem, ez után a nyár után meg nehezen képzelem el, hogy jövőre ne menne, szóval nyugodt és magabiztos vagyok ezt illetően.recrea írta:Elmondom mi lesz...megkapja nálunk a pénzt apuka, h befejezze a hülyeségét, vagy hivatalosan vagy zsebbe, Neymar marad, én megiszom a könnyen nyert söröm![]()
Mindneki boldog
köszönöm!recrea írta: Jól emlékszel, tavaly 200, most 222, jövőre 250 a kivávásárlási ára.