Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Úgy legyen! Csak rohadt idegesítőek...westerngom írta: Valószínűleg mi lezárjuk ma és innentől már nem számít...![]()
Ellenben a balettosok így már csak a harmadik hellyel vigasztalódhatnak.
Valószínűleg mi lezárjuk ma és innentől már nem számít...Motaro írta:Ez az ATMA egy igazi kullancs csapat..megint a f.stalicska 1:0-val, ami mellesleg öngól volt...
Hányok tőlük, állandóan elhiszem, hogy botlanak, aztán jön az az egy gól. Max Valverdének tetszenek a meccseik.Motaro írta:Ez az ATMA egy igazi kullancs csapat..megint a f.stalicska 1:0-val, ami mellesleg öngól volt...
azt az első bekezdést én valóban nem számolom bele! elsősorban azért mert nincs köze a valósághoz.MQuCsabi írta:Sebessegről beszéltek, csak azt nem számoljátok megint bele, hogy full favágók futkoznak Angliában.
Cou idejött sztárként, most meg kamillázik, hogy miért nem működik a megtolom jobbal, kilövöm a pipát taktika.
Itt nem lép el a védő, ha meghúzod mellette.
Pool us csak egy csapat. Erősek, de megint túlzásba estek, mint talay a Roma ellen, csak most fordítva.
Hónapok óta befostok a pooltól, aztán, ha kapnak kettőt, m8ndenki furcsálja majd.
A pool ugyan úgy verhető, ne emeljétek már fel ennyire.

Sebességben azért mi sem állunk rosszul ráadásul ez egy eltúlzott vélemény szerintem.mess2009 írta:most nézem a Liverpool meccset, hát.....Dembi sebessége itt hogy úgy mondjam belépő szint. a Hud. már kiesett de sebességben egyáltalán nincsenek elmaradva, csak néhány klasszis hiányzik náluk. anélkül, hogy démonizálnám, ez a gyorsaság egyszerűen más dimenzió...MesQueUnClub írta:Dembi sebessége nagyon kéne, ha a pool azt játssza amit általában akkor lesz terület a felfutó szélsővédők mögött bőven
A legnagyobb kérdés az lesz, hogy ellenünk mennyire tudnak gyorsak lenni, és mennyire hagyjuk nekik, hogy lendületet szerezzenek.mess2009 írta:most nézem a Liverpool meccset, hát.....Dembi sebessége itt hogy úgy mondjam belépő szint. a Hud. már kiesett de sebességben egyáltalán nincsenek elmaradva, csak néhány klasszis hiányzik náluk. anélkül, hogy démonizálnám, ez a gyorsaság egyszerűen más dimenzió...MesQueUnClub írta:Dembi sebessége nagyon kéne, ha a pool azt játssza amit általában akkor lesz terület a felfutó szélsővédők mögött bőven
Lehet itt Dembizni stb, ha MESSI és még legalább ketten elkapják a fonalat, a többiek semmi többet csak egy átlagosat hozzanak, poolnak esélye nem lesz!mess2009 írta: most nézem a Liverpool meccset, hát.....Dembi sebessége itt hogy úgy mondjam belépő szint. a Hud. már kiesett de sebességben egyáltalán nincsenek elmaradva, csak néhány klasszis hiányzik náluk. anélkül, hogy démonizálnám, ez a gyorsaság egyszerűen más dimenzió...
most nézem a Liverpool meccset, hát.....Dembi sebessége itt hogy úgy mondjam belépő szint. a Hud. már kiesett de sebességben egyáltalán nincsenek elmaradva, csak néhány klasszis hiányzik náluk. anélkül, hogy démonizálnám, ez a gyorsaság egyszerűen más dimenzió...MesQueUnClub írta:Dembi sebessége nagyon kéne, ha a pool azt játssza amit általában akkor lesz terület a felfutó szélsővédők mögött bőven
Nem törlődnek a sárgalapok a negyeddöntők után?davi10 írta: Olyan szempontból viszont valóban nehezebb dolga van, hogy ha jól tudom megmaradt Semedo és Busi eltiltásveszélye, gondolom egyiket se szeretné kihagyni az esetleges döntőre.
Szerintem Coutinho kezdése Dembelé állapotától függ majd. Ha jó állapotba lesz, akkor szerintem a francia fog kezdeni, nem hiszem, hogy a Pool bekkelne egész meccsen.
Szerintem nincs olyan nehéz dolga, a tavalyi kerettel nehezebb lett volna, hogy éppen Denis, Gomes vagy Vidal játsszon (ez a névsor...drobika írta:Vannak EV kritikus észrevételeim, de most tényleg nagyon nehéz feladata van megtalálni, hogy hogyan is alakítsa ki a köv. két meccset összeállítás-ügyileg.
Coutinho a legnagyobb kérdés szerintem a Pool ellen...Kezdjen?