http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Iy71NhPbqY
Érdekes. Van barátnője, de amikor rohan fel Ronaldo a labdával, akkor is Shakira jut eszébe?S.Agüero írta:Irigylem Piquét...![]()
![]()
Labrador papaLionel85 írta:Pedig ez Shakira segge, nem Piqué-é.S.Agüero írta:Irigylem Piquét...![]()
![]()
Majd lesz neked is, ha felnősz.
Addig is a Pedomaci kezelje.
![]()
Én is egyetértek! Korábban is írtam hogy Piquéből idén eltűnt az az elegancia, és magabiztosság ami az 1. idényében megvolt. Illetve nem eltűnt, csak valahol mélyen raktározza.albicelesteX írta:Nem tudom miért,de nekem az utóbbi időben nagyon unszimpatikus lett.Tegnap is és úgy általában is elég sokat hibázik.Lassan celeb lesz és nem futballista ami engem őszintén szólva kicsit zavar.
ezt adom. ebben az évben rengeteg hibával focizik. de nem felejtett el focizni,mert közbe meg szép dolgokat mutat,csak egyszerűen fejben nincs ott. nem itt jár fejben sokszor,az az érzésem. neki is össze kell kapnia magát, bár tegnap a komplett védelem gyalázatos volt.albicelesteX írta:Nem tudom miért,de nekem az utóbbi időben nagyon unszimpatikus lett.Tegnap is és úgy általában is elég sokat hibázik.Lassan celeb lesz és nem futballista ami engem őszintén szólva kicsit zavar.
Így van, és Mou rendelte meg a paparazzi videót! Eredetileg Balotelli lett volna az operatőr, de a castingon kiderült, hogy hadilábon áll a kamera pántjával, szegény embernek 10 perc kellett mire belebújt valahogyan...Ilúvatar írta:
biztos hogy Ibrahimovic vette fel az egészet...
Azért ez nem éri utol a Tevez-Rio Ferdinand kettőst...Fecooo írta:hátazénah![]()
A klub esküvőket is lebonyolít a stadionban, korábban volt erről egy hír. Úgyhogy a helyszín adott!
Ilyenek vagyunk mi emberek... a jót sose értékeljük kellőképpen... a rosszat meg állandóan eltúlozzuk...barcadome írta:Csodálom, hogy senki sem írt ebbe a topicbapedig Piqué nagyot alkotott tegnap! vagy csak én gondolom így?
http://www.youtube.com/watch?v=1TAB-BAz ... AAAAAAAAAAbarcadome írta:Csodálom, hogy senki sem írt ebbe a topicbapedig Piqué nagyot alkotott tegnap! vagy csak én gondolom így?
többiekhez képest tényleg jó volt.barcadome írta:Csodálom, hogy senki sem írt ebbe a topicbapedig Piqué nagyot alkotott tegnap! vagy csak én gondolom így?