Bajnokok Ligája & Európa Liga
C'mon Arsenal, üssétek ki ezeket a giggolokat 

-
- Director del Fútbol
Én is éreztem hogy nézni kell a meccset. Egyik csapat sem alkot nagyot az Arsenal azt csinálja mint a Milan az első meccsen bevág mindent.
Enyhén szólva sem bírom egyik csapatot sem de az Arsenalnak szurkolok.
Drukkolok hogy Ibrának szálljon el az agya állítassa ki magát és essenek ki a digók a fenébe.
Enyhén szólva sem bírom egyik csapatot sem de az Arsenalnak szurkolok.
Drukkolok hogy Ibrának szálljon el az agya állítassa ki magát és essenek ki a digók a fenébe.
Sziasztok!
Nem tudom kit, hogy érint, de én most is elhittem a Tv2-nek, hogy le fogja adni a mai meccset: Sajnos megint csalódnom kellett, mert az a k.csög Pro4 adja a Tv2 helyett.
Azt szeretném megkérdezni, hogy hol lehet ebben az ügyben reklamálni, mivel tudomásom szerint már tavaly is megbüntették a Tv2-t, hogy nem megfelelő lefedettségű leánycsatornájának adja oda a közvetítést!
Szívem szerint bármeddig elmennék (UEFA, Tv-k magyarországi felügyelete, ki.as.ott Tv2) , hogy végre vidéken is lehessen BL-t nézni.
Kérdésem még, hogy az a retkes Tv2 miért reklámozza saját magának a BL meccset, amikor a 10%-os lefedettségű szerencsétlen Pro4 adja?!?!
Légyszi írjatok, hogy ti mit tudtok erről, és, hogy ti tudjátok-e nézni a meccseket!
Nem tudom kit, hogy érint, de én most is elhittem a Tv2-nek, hogy le fogja adni a mai meccset: Sajnos megint csalódnom kellett, mert az a k.csög Pro4 adja a Tv2 helyett.
Azt szeretném megkérdezni, hogy hol lehet ebben az ügyben reklamálni, mivel tudomásom szerint már tavaly is megbüntették a Tv2-t, hogy nem megfelelő lefedettségű leánycsatornájának adja oda a közvetítést!
Szívem szerint bármeddig elmennék (UEFA, Tv-k magyarországi felügyelete, ki.as.ott Tv2) , hogy végre vidéken is lehessen BL-t nézni.
Kérdésem még, hogy az a retkes Tv2 miért reklámozza saját magának a BL meccset, amikor a 10%-os lefedettségű szerencsétlen Pro4 adja?!?!
Légyszi írjatok, hogy ti mit tudtok erről, és, hogy ti tudjátok-e nézni a meccseket!
Ott meg a zenitnek szurkolok , ha már a gyökereim oroszokBob_Marley írta:Azért ezt kihagyni???? Jó bután játszik a Mialn, folyamat a jobb oldalt hagyják üresen!ott meg jön Walcott meg Rosicky!Még messze a vége, de 4:0-t egyik csapat sem adhat le!
BUNDA
Ezt a rohadt aviaci vagy milyen zenétől idegbajt kapok!!!!!
PITBULL-t követelek ide is
És betalált a Benfica is a végén, nagyon helyes, értük is szorítok!
Bár az orszokat sem szabad leírni ott is jó második félidő lesz!

Zsandarova Olga
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Közben utánanéztem, s jól emlékeztem!
A Depor 4-1re kikapott a San Siroban majd 4:0-ra nyert a Riazorban!
Pandiani 5, Valeron 34, Luque 44, Fran 76
Az milyen csapat volt
Plusz Athén ahol 3:0ról sikerült leadni!
Ennyire bénák nem lehetnek, hogy eladják az ekkora előnyöket, sok van még hátra, de most zavar lehet az olasz fejekben tuti!
A Depor 4-1re kikapott a San Siroban majd 4:0-ra nyert a Riazorban!
Pandiani 5, Valeron 34, Luque 44, Fran 76
Az milyen csapat volt

Plusz Athén ahol 3:0ról sikerült leadni!
Ennyire bénák nem lehetnek, hogy eladják az ekkora előnyöket, sok van még hátra, de most zavar lehet az olasz fejekben tuti!

- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
Csak kicsit szerencsés Benfica gól...
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
3-0, az igaz.
de ez a Milan bűnrossz.
Az Arsenalnak most kivételesen nagy szerencséje van.
Rosicky nagyot játszik,de Gibbs és Gervinho khm...hát nem játszanak életük formájában.
De ez a Milan most megfogható!
de ez a Milan bűnrossz.
Az Arsenalnak most kivételesen nagy szerencséje van.
Rosicky nagyot játszik,de Gibbs és Gervinho khm...hát nem játszanak életük formájában.
De ez a Milan most megfogható!
Abi & Tito
éreztem,hogy nem lesz ez sima. 
egyébként hiába a három gól,valahogy nem érzem hogy ma továbbmegy az arsenal,az nem rájuk vallana,inkább majd rúgnak egy öngólt,vagy nem tudom,de túl szép lenne a továbbjutás.
ennek ellenére hajrá,legyen minél izgalmasabb,és szorongassák meg a milan tökeit.

egyébként hiába a három gól,valahogy nem érzem hogy ma továbbmegy az arsenal,az nem rájuk vallana,inkább majd rúgnak egy öngólt,vagy nem tudom,de túl szép lenne a továbbjutás.

ennek ellenére hajrá,legyen minél izgalmasabb,és szorongassák meg a milan tökeit.

- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Közben van egy másik meccs is, ahol a Benfica vezet 1:0-ra és 3:3-as összesítéssel, idegenben lőtt több góllal továbbjutásra állnak.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Azért ezt kihagyni???? Jó bután játszik a Mialn, folyamat a jobb oldalt hagyják üresen!ott meg jön Walcott meg Rosicky!Még messze a vége, de 4:0-t egyik csapat sem adhat le!
BUNDA
BUNDA

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.03.06. 21:35:32-kor.

írd be de azonnalSanama írta:Lehet be kéne írnom azt is, hogy esélytelen a Barca Bl címvédése és bajnoki címe,mert akkor ez történik
A Milan nagyon álmosan jött ki, megmondom őszintén, megérdemlik ha kiesnek. Az Arsenal nem mondom, hogy nagyot játszik,de a Milan bűnrossz.
Milyen jó lenne most egy Titi.

Zsandarova Olga
Lehet be kéne írnom azt is, hogy esélytelen a Barca Bl címvédése és bajnoki címe,mert akkor ez történik 
A Milan nagyon álmosan jött ki, megmondom őszintén, megérdemlik ha kiesnek. Az Arsenal nem mondom, hogy nagyot játszik,de a Milan bűnrossz.

Góóóóóóóóól 
na ágyúval lövik a makkarónit

na ágyúval lövik a makkarónit

Zsandarova Olga
3-0 !!!!!!!!!
Extázisban vagyok,pedig nem Barca meccs!
Extázisban vagyok,pedig nem Barca meccs!
Abi & Tito
- ab1daL
- Director del Fútbol
Ilyen kamu tiziket megadni.. 

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Bajban a Milan 
Imádják az angolokat gondolom Athén óta

Imádják az angolokat gondolom Athén óta

Detto igy vagyok velükInitom írta:Én az Arsenalnak drukkolok.
immár 2-0,nagyon remélem hogy kiütik a Milánóiakat,de ehhez jó védekezés,és kegyetlen helyzetkihasználás kell.

Zsandarova Olga
Én az Arsenalnak drukkolok.
immár 2-0,nagyon remélem hogy kiütik a Milánóiakat,de ehhez jó védekezés,és kegyetlen helyzetkihasználás kell.

Abi & Tito
-
- aka Game90
Rosicky, de okosan!
Thiago Silva gólpassz.
Nagyon akar mindenki, de még a 2-0 ellenére sem hiszem el, hogy tudunk még két gólt lőni, sőt szerintem 1-et tuti, hogy kapunk. De ettől a Milan-tól hogy tudtunk 4 gólt kapni, egyszerűen nem hiszem el.
Gibbs, Gervinho balszél egyszerűen katasztrófa.
De még 1 hónapnyi RMadrid-os/ManUnited-es avatart + sig-et is bevállalnék.
Thiago Silva gólpassz.
Nagyon akar mindenki, de még a 2-0 ellenére sem hiszem el, hogy tudunk még két gólt lőni, sőt szerintem 1-et tuti, hogy kapunk. De ettől a Milan-tól hogy tudtunk 4 gólt kapni, egyszerűen nem hiszem el.
Gibbs, Gervinho balszél egyszerűen katasztrófa.
Ez természetes.lui1698 írta:Csabikám ha így folytatják a fiaid történelmi bőrkeményedés lesz a tenyereden.
De még 1 hónapnyi RMadrid-os/ManUnited-es avatart + sig-et is bevállalnék.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2012.03.06. 21:20:07-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- lui1698
- Llegenda del Barça
Csabikám ha így folytatják a fiaid történelmi bőrkeményedés lesz a tenyereden.
26. perben 2-0. Mostmár a Milannak is mutatni kell valamit, mert így még messze a vége.
26. perben 2-0. Mostmár a Milannak is mutatni kell valamit, mert így még messze a vége.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Thiago Silva
Szép gólpassz volt 
Pique mellé valóban tökéletes lenne

Pique mellé valóban tökéletes lenne