Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Majdnem ugyanez az én tippem is!S.Agüero írta:Tippem:
Chelsea - Barca
Real - Milan
Benfica - Marseille
Bayern - Apoel
Barca - Real
Marseille - Bayern
Barca - Bayern
![]()
Hát azért szerintem nem volna akkora probléma, ha ebből a háromból valamelyiket kapnánk. Nem sírna senki valószínűlegDagoth ur írta:Látom nem csak én kerülném el a Chelsea-t.
Még valahogy a Real-t is előbb választanám ha lehetne mint őket.
Tőlük valahogy mindig tartottam és az elmúlt évek párharcai alapján most sem várnának könnyű meccsek szerintem, akármilyen formában is vagyunk.
Amúgy jó lenne valami rangadót játszani, úgyhogy remélem nem az Apoel, Marseille, Benfica valamelyikét kapjuk.
Újabb hatalmas comeback-edDeus írta:Újabb értelmes beugatásod.lluisllach89 írta:Újabb értelmes hsz-ed.
Annyi eszük nem volt, hogy simán kibekkelték volna végig a meccset. Erre eladják az előnyt nekik... Fel se tűnt nekik, hogy erős csapattal játszottak...
hát én konkrét dologról nem tudok, csak egy sejtésem van, ami ennek ellenére elég logikusnak tűnik. cech, terry, lampard, drogba...ez a cselszi alfája és omegája még mindig. ha ők jól játszanak, akkor simán benne vannak európa legjobb 8 csapatában. csak az a probléma , hogy ezek a játékosok olyan edzők alatt dolgoztak, mint mourinho, hiddink vagy ancelotti. erre odavittek egy tőlük alig idősebb kezdőt, akinek a legnagyobb eredménye egy EL győzelem, aminek az értékéből még az is levonhat, ha nagyon kötözködni akarok, hogy azzal a kerettel nem volt egy nagy durranás.ozsimiki írta: Amúgy mi volt a kezdetektől a bajuk a portugál trénerrel?
A csapatok minőségét a meccsek minősége pótolja!Bob_Marley írta:Azért így visszagondolva izgalmak és meccsek terén színvonal miatt is nem semmi kör volt!
Volt 11es párbaj, volt hosszabbítás, majdnem nagy comeback az Arsenaltól, egy 7-1es kiütés amit megkontrázott a Bayern egy 7:0al, a Marseille kettő 90ik perc utáni gólnak köszönheti a továbbjutást!Egy végig kiélezett Zenit-Benfica párharc!És mondjuk az RM ahogy várható is volt simán tovább ment!De soha rosszabb 8ad döntőket!
Chelse-Napolinak a második félidejét és a hosszabbítását láttam, az olaszoknak meg voltak a lehetőségeik, de talán valóban a rutin döntött!