fcbarca0827 írta:Áhh, retek Chelsea is úgy néz ki továbbmegy. Bayern után a 2. legutáltabb csapatom.

Arról nem is beszélve, hogy akármilyen rossz formában vannak, tőlük mindig parázok.
Így már két csapat lenne a BL-ben, akik ellen nem lennék 100%-ig meggyőződve a továbbjutásban.

(Real mellett.) Na jó, mondjuk ez kicsit arcoskodóan hangzik.

Minden bötűddel egyetértek
Plusz még azért sem lenne szerencsés játszani velük,mert hálás téma lenne a bulvárnak felemlegetni a korábbi dolgokat és nem hiányzik egy újabb köpkölődés...
A cselszkij mellett a reált most még elkerülném.Adnék nekik még egy esélyt kiesni más ellen,aztán ha nem,akkor jöhetünk mi

Bár ha az elődöntőben találkozunk,akkor meg háromszor játszunk egymás után a bajnoki miatt (ápr. 17v18 ...22.... 24v25) ,ez meg nem jó ómen ugye...
A legkomolyabb mindenképpen az lenne,ha a döntőben találkoznánk a blankókkal.Viszont egy meccsen ez a jo5é kiügyeskedhet vmit,ha vhogy el tudja rontani a játékunkat (vagy a játékosainkat...). Olyan sorsszerű is lenne,ha éppen ő,éppen ellenünk húzza be a 10. BL-t,egy gusztustalan meccsen.Plusz a bajnokság és hivatalosan is szentté avatják azt a patkányt,mielőtt lelép... Hiszek a csapatban a legvégsőkig,meg vagyok győződve,h jobbak vagyunk a reálnál,de egy meccsen... a labda gömbölyű... Inkább legyen egy oda-visszavágó,két meccsen ki kell jönnie a különbségnek.Lehetőleg meggyőző arányban
De akkor meg a bajnoki van nem igazán jó helyen,uh a francsetudja,lehet jobb lenne mégis most megkapni őket

Olyan bizonytalan vagyok,vagy nem is tudom
Az a lényeg,kérjük a következőt
Azért egy Benficának örülnék,meg egy cselszkij-reálnak