Barca-Benfica
Chelsea-Real
Milan-Bayern
Marseilles-APOEL
Ezzel a Marseilles vagy az APOEL az elődöntőig jutna

Hát azért szerintem nem volna akkora probléma, ha ebből a háromból valamelyiket kapnánk. Nem sírna senki valószínűlegDagoth ur írta:Látom nem csak én kerülném el a Chelsea-t.
Még valahogy a Real-t is előbb választanám ha lehetne mint őket.
Tőlük valahogy mindig tartottam és az elmúlt évek párharcai alapján most sem várnának könnyű meccsek szerintem, akármilyen formában is vagyunk.
Amúgy jó lenne valami rangadót játszani, úgyhogy remélem nem az Apoel, Marseille, Benfica valamelyikét kapjuk.
Újabb hatalmas comeback-edDeus írta:Újabb értelmes beugatásod.lluisllach89 írta:Újabb értelmes hsz-ed.
Annyi eszük nem volt, hogy simán kibekkelték volna végig a meccset. Erre eladják az előnyt nekik... Fel se tűnt nekik, hogy erős csapattal játszottak...
hát én konkrét dologról nem tudok, csak egy sejtésem van, ami ennek ellenére elég logikusnak tűnik. cech, terry, lampard, drogba...ez a cselszi alfája és omegája még mindig. ha ők jól játszanak, akkor simán benne vannak európa legjobb 8 csapatában. csak az a probléma , hogy ezek a játékosok olyan edzők alatt dolgoztak, mint mourinho, hiddink vagy ancelotti. erre odavittek egy tőlük alig idősebb kezdőt, akinek a legnagyobb eredménye egy EL győzelem, aminek az értékéből még az is levonhat, ha nagyon kötözködni akarok, hogy azzal a kerettel nem volt egy nagy durranás.ozsimiki írta: Amúgy mi volt a kezdetektől a bajuk a portugál trénerrel?
A csapatok minőségét a meccsek minősége pótolja!Bob_Marley írta:Azért így visszagondolva izgalmak és meccsek terén színvonal miatt is nem semmi kör volt!
Volt 11es párbaj, volt hosszabbítás, majdnem nagy comeback az Arsenaltól, egy 7-1es kiütés amit megkontrázott a Bayern egy 7:0al, a Marseille kettő 90ik perc utáni gólnak köszönheti a továbbjutást!Egy végig kiélezett Zenit-Benfica párharc!És mondjuk az RM ahogy várható is volt simán tovább ment!De soha rosszabb 8ad döntőket!
Chelse-Napolinak a második félidejét és a hosszabbítását láttam, az olaszoknak meg voltak a lehetőségeik, de talán valóban a rutin döntött!
Minden bötűddel egyetértekfcbarca0827 írta:Áhh, retek Chelsea is úgy néz ki továbbmegy. Bayern után a 2. legutáltabb csapatom.Arról nem is beszélve, hogy akármilyen rossz formában vannak, tőlük mindig parázok.
Így már két csapat lenne a BL-ben, akik ellen nem lennék 100%-ig meggyőződve a továbbjutásban.(Real mellett.) Na jó, mondjuk ez kicsit arcoskodóan hangzik.
Újabb értelmes beugatásod.lluisllach89 írta:Újabb értelmes hsz-ed.
Erről beszélek kb...visca el barca írta: ha mazzarinak lett volna egy kis esze, és nem a szépségbe akart volna belehalni, akkor 9-en befekszenek az ötösre és szétebekkelik az egész meccset. egy 3-1 előnyt nem lehet eladni ilyen szinten.
hsz előtt megjegyzem nem láttam a meccset, csak általánositok.lluisllach89 írta:Újabb értelmes hsz-ed.Deus írta: Ez a Napoli akkora szerencsétlen egy csapat...
Sajnos nem akkora csapat a Napoli még hogy 3-1-ről behúzza a bohócok ellen, rutin azért kell sajnos ezen a porondon.
Valóban, tisztán látszott, hogy ez az egész edzőbuktatásra ment. De hát London kék felén ez megszokott, aki nem mosolyog szépen Drogbára és Lampardra az mehet a levesbe. Nem is tudom hanyadik edzőt buktatják már meg ennyire látványosan, ahogy Boassal tették. Számomra az undorító és visszataszító.ozsimiki írta: Azért pár játékost pofán vágnék miket kamuznak a médiában. Aki látta őket Villas Boas alatt """küzdeni""" értik mire értem. Erre meg azt mondják ők nem akarták megbuktatni, jaja. Ég és FÖld volt a hozzáállásuk most, focijuk nem volt sokkal jobb, de ez is elég volt ma. Amúgy mi volt a kezdetektől a bajuk a portugál trénerrel?
Azért pár játékost pofán vágnék miket kamuznak a médiában. Aki látta őket Villas Boas alatt """küzdeni""" értik mire értem. Erre meg azt mondják ők nem akarták megbuktatni, jaja. Ég és FÖld volt a hozzáállásuk most, focijuk nem volt sokkal jobb, de ez is elég volt ma. Amúgy mi volt a kezdetektől a bajuk a portugál trénerrel?Stalkyard írta:Real meccsen nem történt meglepetés, a Chelsea pedig a nagyobb rutinja miatt lesz ott a negyeddöntőben. Úgy látszik azért valami tényleg elindult a kékeknél, jól jött nekik az edzőváltás. Ha így folytatják, előléphetnek az esélyesek közé is (nem mintha olyan sok lenne jelenleg).