Barça vs. Real - El Clásico
- brownieheaven
- Jugador d'estrella
Sokkal veszélyesebben játszott a Real Jamessel a bal (avagy ahol éppen volt) oldalon. Cé beállásával érezni lehetett hogy kevésbé lesz veszélyes a Real, így is lett. Pár megmozduláson kívül abszolút felejthető volt a teljesítménye.
sokan itt elcsöppentek a realtól a sevilla elleni meccs után, előre odaadták volna az összes kupát, pedig ami igazán durva az az atletico. ezek futnak, kilencven perceket végig, aztán ha ez nem elég, akkor fát vágnak, vállalva a sárgákat, és emellett focizni is tudnak. konkrétan a második félidőben lefocizták a realt, lehetett a pályán kroos, james, bale, cé, benzema, mindegy, szinte helyzetük se volt. hiába mondja simeone, hogy nem mi és a real vagyunk az ellenfele a csapatának, de ez nem igaz, nagy meccsen nem nagyon lehet őket megverni.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
-
- Capitá del Barça
Itt a csodamadridotok,akiktől úgy fostatok.A favágó atma lefocizta őket. 

-
- Llegenda del Barça
ATLÉTICO MADRID–REAL MADRID 1–0 G: Mandzukic (2.)
Ahhoz képest, h a matracos buszok játszottak, nem is vt olyan rossz meccs.
Első félidőben Real nyomott, több esélyük is vt a gyors bekapott gól kiegyenlítésére, második félidő viszont pont az ellentét. Atmának vt sok esélye megnövelni az előnyét, Realtól nem is emlékszek most kapura lövésre.
90. perben meg Modricot második sárgával leküldték, ekkor mondjuk már mindegy volt.

Ahhoz képest, h a matracos buszok játszottak, nem is vt olyan rossz meccs.
Első félidőben Real nyomott, több esélyük is vt a gyors bekapott gól kiegyenlítésére, második félidő viszont pont az ellentét. Atmának vt sok esélye megnövelni az előnyét, Realtól nem is emlékszek most kapura lövésre.
90. perben meg Modricot második sárgával leküldték, ekkor mondjuk már mindegy volt.

- danianevem
- Entrenador del Barça
De erre a szituációra gondoltam, viszont nem igazán elemezgettem, megtették már jó páran előttem. Csak megpróbáltam a lényege törni, leginkább Barca és Real oldalról, mert többen kezdtek túlzásokba esni a szabálytalanságokkal kapcsolatosan.volt1 írta:Pont ,h nem ő szabálytalankodott hanem Mandzukic amiért meg is kapta a sárga lapját. (ő is) Ramos meg közbe orrba verte, törlesztett. Ramost le kellett volna küldeni ettől függetlenül, ehelyett kapott egy sárgát.danianevem írta:Ramos szabálytalankodott, már csak a szándék miatt is járt a lap
Ha nem erre a szituációra gondoltál akkor elnézést.
Mindkét sárga teljesen jogos volt. Ramos eseténél a piros is lehetett volna opció, ez már a bírótól függ, talán egy bajnokin le is küldte volna, de egy kupadöntőben nem merte. Valószínűleg jól is döntött, így nyílt maradt a párharc.
az még annak is erős volt, de semmi probléma mélyen tisztelt fórumozó társ.sadudetam írta: A lerugós esethez meg írtam hogy összeesküvés elmélet. Valóban elfelejtettem 20 mosolygós fejet rakni. Ezért bocsánat kedves ostoba fórumozó társ.

amúgy sajnos úgy néz ki tényleg Iker lesz az első számú és ezért kellet Lopezt elküldeni, mert azt sehogy se tudták volna megmagyarázni, hogy Lopezt végleg padra ültetik, míg Keylor esetében még lehet, mert ő az új igazolás és ha csak a Kupát kapja meg még esélye se lesz bizonyítani... pedig kétlem, hogy edzésmunkában Iker odavágná Keylort, mikor még Lopezt se sikerült neki ilyen téren megelőznie...
elég nagy hülyeség lesz, ha tényleg ez lesz...

madridista
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Nekem úgy tűnik, hogy a bal kezével lepacsizott Ikerrel.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- sadudetam
- Barça B
Pontosan. Jól mondod. Nem véletlen rakta be Adánt a kapuba. Mert Iker szembeszállt a nagy Mou val. És azt nem lehet megcsinálni egy pökhendi pöccsel. Néztem nagyon sok Madrid meccset. Szerintem a sérülésig nem voltak olyan nagy bakik nála. Ez az én véleményem. A lerugós esethez meg írtam hogy összeesküvés elmélet. Valóban elfelejtettem 20 mosolygós fejet rakni. Ezért bocsánat kedves ostoba fórumozó társ.ferninho írta:látom kihagytam egy nagy bulit, majd ha lesz időm visszaolvasgatok, de erre reagálnom kel, mert...![]()
![]()
![]()
![]()
Ikerrel már akkor is gondok voltak teljesítményt tekintve, nem akkorák, mint most, de nem volt az igazi, nem véletlen rakta be Adánt Mourinho, de ez a kísérlete kudarcba fulladt és Iker lett megint a kezdő.sadudetam írta:Hát szerintem rendesen szétcseszte Iker karrierjét Műringyó. Állítólag a háttérben nézeteltérés volt. Erre érdekes módon az ember (Arbeloa) aki elvileg a portugál mellé állt szétrúgta szerencsétlen Iker kezét. Ekkor visszahoztak egy kapust. Itt már egyszerű volt mondani Műringyónak, h " nézzék meg Lopez milyen jó kapus. Szakmai döntés, nem személyes. " Hát azért elég összeesküvés elmélet szagú a dolog. De szerintem Ikerben lett volna még jó pár év. Persze ha nem cseszik szét. De sajna megtörtént.
aztán jött az a bizonyos eset, ahol Casillas azt se tudta hol van és Arbeloa szabadított, de igen, biztos meccsközben lerúgatta Mourinho Arbeloával Casillast...ne legyél már ilyen ostoba kérlek...
és Lopez jobb volt, mint Iker, még mindig az... úgy látom, hogy Ikernek akarnak adni még egy utolsó esélyt és ezért kellett elküldeni Lopezt... bár remélhetőleg rövidesen Keylor végleg kezdő lesz...
Forever Barca!!!
látom kihagytam egy nagy bulit, majd ha lesz időm visszaolvasgatok, de erre reagálnom kel, mert...
aztán jött az a bizonyos eset, ahol Casillas azt se tudta hol van és Arbeloa szabadított, de igen, biztos meccsközben lerúgatta Mourinho Arbeloával Casillast...
ne legyél már ilyen ostoba kérlek...
és Lopez jobb volt, mint Iker, még mindig az... úgy látom, hogy Ikernek akarnak adni még egy utolsó esélyt és ezért kellett elküldeni Lopezt... bár remélhetőleg rövidesen Keylor végleg kezdő lesz...

Ikerrel már akkor is gondok voltak teljesítményt tekintve, nem akkorák, mint most, de nem volt az igazi, nem véletlen rakta be Adánt Mourinho, de ez a kísérlete kudarcba fulladt és Iker lett megint a kezdő.sadudetam írta:Hát szerintem rendesen szétcseszte Iker karrierjét Műringyó. Állítólag a háttérben nézeteltérés volt. Erre érdekes módon az ember (Arbeloa) aki elvileg a portugál mellé állt szétrúgta szerencsétlen Iker kezét. Ekkor visszahoztak egy kapust. Itt már egyszerű volt mondani Műringyónak, h " nézzék meg Lopez milyen jó kapus. Szakmai döntés, nem személyes. " Hát azért elég összeesküvés elmélet szagú a dolog. De szerintem Ikerben lett volna még jó pár év. Persze ha nem cseszik szét. De sajna megtörtént.
aztán jött az a bizonyos eset, ahol Casillas azt se tudta hol van és Arbeloa szabadított, de igen, biztos meccsközben lerúgatta Mourinho Arbeloával Casillast...

madridista
- sadudetam
- Barça B
Hát szerintem rendesen szétcseszte Iker karrierjét Műringyó. Állítólag a háttérben nézeteltérés volt. Erre érdekes módon az ember (Arbeloa) aki elvileg a portugál mellé állt szétrúgta szerencsétlen Iker kezét. Ekkor visszahoztak egy kapust. Itt már egyszerű volt mondani Műringyónak, h " nézzék meg Lopez milyen jó kapus. Szakmai döntés, nem személyes. " Hát azért elég összeesküvés elmélet szagú a dolog. De szerintem Ikerben lett volna még jó pár év. Persze ha nem cseszik szét. De sajna megtörtént.
Forever Barca!!!
- Chino
- Llegenda del Barça
Ezzel tökéletesen egyetértek. Már kifelé megy, az első számú poszt se biztos számára. Felemelhette a tizediket, amire sok-sok éve ácsingóznak és tökéletes pályafutás lett volna számára.daffy írta: A kedvenc játékosom a Realban,de idén volt meg az a lehetősége,hogy bl győzelemmel,emelt fővel,méltósággal búcsúzzon. Ettől már csak lejjebb van és egy ekkora ikonra ne úgy emlékezzünk,hogy annyira gyenge volt,hogy nem lehetett játszatni. Nem tette meg,a bl címvédés finoman szólva sem valószínű,így a ligát el kell hozni és akkor még mindig ünnepi hangulatban mehet. Kívánok neki bakiktól mentes utolsó évet. Számomra ő marad A kapus,de ne kelljen sírni miatta a meccsek után.
Mostanra pedig nyugodtan elmehetne levezetni, mert nem hiszem, hogy egy középcsapatban szeretné befejezni a karrierjét. (bár ki tudja, lehet, hogy a PSG se mondana neki nemet) Az USA-ban biztosan tárt karokkal fogadnák.
Forca Barca!!!!
Pont ,h nem ő szabálytalankodott hanem Mandzukic amiért meg is kapta a sárga lapját. (ő is) Ramos meg közbe orrba verte, törlesztett. Ramost le kellett volna küldeni ettől függetlenül, ehelyett kapott egy sárgát.danianevem írta:Ramos szabálytalankodott, már csak a szándék miatt is járt a lap
Ha nem erre a szituációra gondoltál akkor elnézést.
MADRIDISTA
-
- Llegenda del Barça
igaz, mondjuk ezzel pikkpakk rövidre lehetett volna zárni ezt a szitut.Kerlon el Blanco írta: ... Én mindkét kapust eladtam volna és úgy hoztam volt Navast és mellé még egy vetélytársat. Nagyjából úgy, mint Ter Stegen meg Bravo.
egyébként lopezt is sajnálom. maximálisan megtette amit meg lehetett, ehhez képest nem voltak vmi méltányosak vele. ez viszont a vezetőség sara (csak h kapjanak egy kis szrt ők is. ne zárjuk már le enélkül a történetet

PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Barça C
Eltelt közte pár óra, kitudtam heverni a dolgot...Gali írta:Ez akkor sem volt elegáns és akkor még finoman fogalmaztam. Most is úgy viselkedett, ahogy a pályán szokott.Kerlon el Blanco írta:
Mintha nem lett volna senkinek se nézet eltérése az életében...![]()
Amúgy, ha jól látom annyira mégsem fáradtál le agyilag, ha visszajöttél.

Jogos felvetés, de ez van. Igazából olyan hírek voltak, mint Raúl, hogy ingyen távozhat, ha úgy dönt, de nem tette és szegény Lópezen csattant az ostor. Én mindkét kapust eladtam volna és úgy hoztam volt Navast és mellé még egy vetélytársat. Nagyjából úgy, mint Ter Stegen meg Bravo.Boixos írta:Kerlon el Blanco írta: Mintha nem lett volna senkinek se nézet eltérése az életében...
Amúgy Casillas tényleg egy ikon, de ha lett volna önkritikája, akkor tényleg elmegy már idén levezetni. Mourinhot lehet fikázni, de az, hogy kirakta Casillast a kezdőből az egy jó döntés volt. Kikopott az "öreg" és sajnos a pad gondolatával megbarátkozni nem tud, önkritikája meg nincs. A puszta jelenléte meg nyomás alá helyezte Diegot és az akkori edzőt is hála a médiának.
most (kivételesen) nem a madrid gallyazása miatt érdekel ez az egész, nem azért hoztam fel.
csak bosszantónak találom, ha egy középszerű, 83. senki éget egy olyan embert, aki az elmúlt tizenx évben kitette a szívét-lelkét a csapatáért, és akkor is így állt a dolgokhoz, amikor nem igazán volt partnere ehhez a brigádban. okés, nem a régi, azt is aláírom, h nem biztos, h jól tudja kezelni ezt a szitut, de akkor se egy ilyen kis takony gyalázza, mint amilyen arbeloa.
ha tényleg gáz, akkor adja el a vezetőség, hátha máshol még meg tud újulni. sztem kettő másodperc alatt elvinné bárki, ha piacra dobnák.
-
- Llegenda del Barça
Kerlon el Blanco írta: Mintha nem lett volna senkinek se nézet eltérése az életében...
Amúgy Casillas tényleg egy ikon, de ha lett volna önkritikája, akkor tényleg elmegy már idén levezetni. Mourinhot lehet fikázni, de az, hogy kirakta Casillast a kezdőből az egy jó döntés volt. Kikopott az "öreg" és sajnos a pad gondolatával megbarátkozni nem tud, önkritikája meg nincs. A puszta jelenléte meg nyomás alá helyezte Diegot és az akkori edzőt is hála a médiának.
most (kivételesen

csak bosszantónak találom, ha egy középszerű, 83. senki éget egy olyan embert, aki az elmúlt tizenx évben kitette a szívét-lelkét a csapatáért, és akkor is így állt a dolgokhoz, amikor nem igazán volt partnere ehhez a brigádban. okés, nem a régi, azt is aláírom, h nem biztos, h jól tudja kezelni ezt a szitut, de akkor se egy ilyen kis takony gyalázza, mint amilyen arbeloa.
ha tényleg gáz, akkor adja el a vezetőség, hátha máshol még meg tud újulni. sztem kettő másodperc alatt elvinné bárki, ha piacra dobnák.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Ez akkor sem volt elegáns és akkor még finoman fogalmaztam. Most is úgy viselkedett, ahogy a pályán szokott.Kerlon el Blanco írta:
Mintha nem lett volna senkinek se nézet eltérése az életében...![]()
Amúgy, ha jól látom annyira mégsem fáradtál le agyilag, ha visszajöttél.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
"Lionel Messi"
-
- Barça C
Mintha nem lett volna senkinek se nézet eltérése az életében...Messithebest írta:undorító ami madridban folyik. a világ legjobb kapusát akinek annyit köszönhetnek így alázza egy senki?(mert arbeloa az) hihetetlen. Iker helyében én most azonnal lelépnék...Boixos írta:ez azért kemény.
nem ismerem a madrid belső ügyeit, de ha az igaz, amit a cikkben írtak, az elég durva. rendkívűl visszataszító számomra, ha egy ilyen arbeloa-féle senki aláz egy olyan valakit, aki lehet, h már nincs a toppon, de annyi mindent tett le az asztalra és annyi mindent köszönhet neki a klubja, amennyit egy ilyen arbeloa akkor sem fog elérni, ha százezer évig játszana.
megértem, h valamivel fel kell hívnia magára figyelmet, ha már a játékával nem megy, de akkor is egy tiszteletlen kcsög.

A kedvenc játékosom a Realban,de idén volt meg az a lehetősége,hogy bl győzelemmel,emelt fővel,méltósággal búcsúzzon. Ettől már csak lejjebb van és egy ekkora ikonra ne úgy emlékezzünk,hogy annyira gyenge volt,hogy nem lehetett játszatni. Nem tette meg,a bl címvédés finoman szólva sem valószínű,így a ligát el kell hozni és akkor még mindig ünnepi hangulatban mehet. Kívánok neki bakiktól mentes utolsó évet. Számomra ő marad A kapus,de ne kelljen sírni miatta a meccsek után.Sanama írta: Sajnalom szegeny embert. Annyira fikat kap ott Jose ota, hogy emelem kalapomat, hogy meg ott van.
- Messithebest
- Director del Fútbol
undorító ami madridban folyik. a világ legjobb kapusát akinek annyit köszönhetnek így alázza egy senki?(mert arbeloa az) hihetetlen. Iker helyében én most azonnal lelépnék...Boixos írta:ez azért kemény.
nem ismerem a madrid belső ügyeit, de ha az igaz, amit a cikkben írtak, az elég durva. rendkívűl visszataszító számomra, ha egy ilyen arbeloa-féle senki aláz egy olyan valakit, aki lehet, h már nincs a toppon, de annyi mindent tett le az asztalra és annyi mindent köszönhet neki a klubja, amennyit egy ilyen arbeloa akkor sem fog elérni, ha százezer évig játszana.
megértem, h valamivel fel kell hívnia magára figyelmet, ha már a játékával nem megy, de akkor is egy tiszteletlen kcsög.

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
-
- Barça C
https://www.youtube.com/watch?v=aROsphW9GwIItt az eset, ha valaki még rosszul emlékezne, amúgy én is amellett érveltem, hogy egy formán kéne mindent szankcionálni és nem úgy hőzöngeni a Real ellen, mint egyesek úgy, hogy mindenféle ökörséget leírnak.Barcaman1993 írta:Ezt az elsőt nyilvánosan visszaszívtam. Most néztem meg a videót, tényleg hülyeséget írtam.danianevem írta:Nem igazán akarok belefolyni, de ez az idézet is mutatja, hogy most már mindkét fél átesett a ló túloldalára...
Ramos szabálytalankodott, már csak a szándék miatt is járt a lap, nem láttam az egész meccset, de gondolom a bíró nem akarta egyből leküldeni...
A harapás és alattomos belépők között nagyjából csak a szándékosság a közös metszet, illetve hogy egyik sem kellene, hogy a meccsek részét képezze.
A lényeg a lényeg, amit Te is írsz az utolsó mondatodban. A szándékos, pályára nem illő durvaságokat szankcionálni kell! Most, hogy Suárez 4 hónapot kapott, ez nagyjából reális is. Azzal szemben viszont nem reális, hogy Ramos ütésért valószínűleg semmilyen eltiltást nem fog kapni, Coentrao meg reklamálásért 4 meccset kapott (azt ne kérdezzétek, hogy ez melyik meccsen volt). Egyensúlyba kell tenni az eseteket és azok elbírálását és akkor nem lesz hőzöngés.
Amúgy azért érdekes eset, mert Suárez még mindig nem a Spanyol Szövetség, hanem a FIFA tiltotta el, viszont a FIFA továbbra sem fok szankciókat kiróni a spanyol bajnokikra. Az már más kérdés, hogy Suárez most, azért nem fog játszani a spanyol bajnokikon, mert a FIFA eltiltotta, de szerintem jogosan.
ha jól tudom az a twitteres sztori is úgy volt, hogy Casillas retweetelt valami olyasmit, hogy Diego Lopez és Arbeloa szr játékos, és erre RT-zett Arbeloa egy olyan könyvet aminek a címe az, hogy Casillas, a real kártékony játékosa, vagy valami hasonló. mondjuk nyugodtan marják egymást, csak maguknak ártanak vele
abban meg hogy Arbeloa egy gyökér nincs vita

abban meg hogy Arbeloa egy gyökér nincs vita

-
- Llegenda del Barça
okés, biztos, h nem szent az iker, bár mondjuk ki az, aki szó nélkül beletörődne abba, ha egy perc alatt kiesik a pixisből, mit ő murinnyónál, de akármilyen szitu is van köztük, ez milyen már, h kamerák előtt játszik el egy ilyet arbeloa? arról nem beszélve, h az írás szerint ő osztja folyamatosan casillast a különböző csatornákon keresztül. így akar igazságot osztani? sztem egy tiszteletlen gyökér az a gyerek, nem több.
PUYOL-XAVI-INIESTA
huhh, azért abban hogy elmérgesedett a viszony közöttük Casillas is vastagon benne van. nem olyan szent Saint Iker..
de majd gondolom valamelyik madridista leírja a dolgokat pontosan.

de majd gondolom valamelyik madridista leírja a dolgokat pontosan.

Sajnalom szegeny embert. Annyira fikat kap ott Jose ota, hogy emelem kalapomat, hogy meg ott van.Boixos írta:ez azért kemény.