2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ja szép votla szokásos üreskapus gólja meg a kezéről bepattant gólja is! Aranylabdát neki.GonzalezRaul írta:Azért eddig ma is rúgott kettőt...
Ugyanmár Ronaldo sosem csinálna ilyet.Ő a jóség és az igazság megtestesítője a mai futballban.Tuti manipulálták a felvételt.
Több variáció létezik:
Számomra ők nem aranylabda kaliberek. Maradona,Pelé,Ronaldinho,Ronaldo,Cruyff azok voltak. Az említett két úriember nekem "máshogy" jó játékos. Nem az a szégyen,hogy ők nem kaptak,hanem hogy Owen és Cannavaro pl igen. Melléjük befértek volna,de nekem az aranylabda nem ez a kategória.kristop írta: "xavi szégyen már megérdemelte volna ennyi után"
"raul szégyen, hogy nem kapott, pedig mekkora játékos volt"
az a baj, hogy sokan valami életműdíjnak tekintik az aranylabdátGonzalezRaul írta:A labdarúgás szégyene,hogy Raul, Roberto Carlos vagy Maldini nem kaptak aranylabdát, Cannavaro meg Owen igen...
Napestig lehetne sorolni szerintem az ilyen játékosokat, nekem az egyik "legdurvább" az az, hogy Henry sose kapott, pedig 2006-ban Bl ezüst, Vb ezüst, Pl gólkirályi cím, erre Cannavaro kapta a Vb miatt.. De ott van Iniesta is pl, hogy házon belül is említsek valakit..GonzalezRaul írta:A labdarúgás szégyene,hogy Raul, Roberto Carlos vagy Maldini nem kaptak aranylabdát, Cannavaro meg Owen igen...