Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ÁMEN!daffy írta:tessék? remélem nem láttad egyik meccset sem,mert ha igen,akkor ez nagyon helytelen állítás. a bayern jobb volt,mint a real. a chelsea sokkal rosszabb volt,mint a barca. a chelsea hiába áll be védekezni,a védelmük sebezhető és nem érzem bennük a villámgyors kontrákat. a bajorok? a védelmük nem 100-as,de robben és ribery sebességével senki nem veszi fel a versenyt a csapatból,kiváló játékosállományuk van a kontrákhoz. a barca továbbjutására jelenleg 90%-ot adok,a realéra max 50-et
Láttam mind a két meccset, és ennek alapján is ez a véleményem! A Real meccs egy rohanós, hajtós ki-ki meccs volt! A németek úgy mentek, mint a mérgezett egerek, de a második meccsen ez kevés lesz! Van egy olyan érzésem, hogy ott már félidőben eldől a párharc! A Bayern védelme továbbra is úgy érzem, hogy nem túl acélos, bár abban igazad van, hogy lesz esélyük néhány kontrára, de kérdéses, hogy mit tudnak kihozni belőle! A mi meccsünkön viszont egy taktikus Chelseat láttunk, akik azt játszották amit kell ellenünk! Védekeztek! Emelett óriási szerencséjük is volt, mert sok helyzetet kihagytunk! De a focit gólra játszák, és ők egyből egyet bevertek! Ha csak pusztán az eredményeket nézzük, akkor a 2-1 sokkal jobb, mint az 1-0! Tehát nekünk lesz nehezebb dolgunk a visszavágón! De bízom a srácokban! Szerintem spanyol döntő lesz! Tippem: Real - München 3-0, Barca - Chelsea 3-1!daffy írta:tessék? remélem nem láttad egyik meccset sem,mert ha igen,akkor ez nagyon helytelen állítás. a bayern jobb volt,mint a real. a chelsea sokkal rosszabb volt,mint a barca. a chelsea hiába áll be védekezni,a védelmük sebezhető és nem érzem bennük a villámgyors kontrákat. a bajorok? a védelmük nem 100-as,de robben és ribery sebességével senki nem veszi fel a versenyt a csapatból,kiváló játékosállományuk van a kontrákhoz. a barca továbbjutására jelenleg 90%-ot adok,a realéra max 50-etnagyatyesz írta:Sajnos én már az elődöntő párosítás után úgy éreztem, hogy nehezebb dolgunk lesz az angolokkal, mint a Madridnak a németekkel!
Ne haragudj, de miért adsz 90%-ot a Barca továbbjutására? Hátrányban vagyunk, ha a Chelsea betalál, ( pl a második félidőben már... ) akkor meg nincs is miről beszélni. Mi fogunk gólt lőni az azért valószínű, de a Chelsea is fog találni sztem, akkor pedig tőlünk már 3 kell. Míg a Real otthon mindent beleadva bedarálja a hátul nem túl acélos németeket. Kedden 1-1 után már nem akartatok ti sem sietni, jó volt az teljesen, mert itt a Clásicó és még lesz egy visszavágó is...többet tudtok ti annál szerintem.daffy írta:tessék? remélem nem láttad egyik meccset sem,mert ha igen,akkor ez nagyon helytelen állítás. a bayern jobb volt,mint a real. a chelsea sokkal rosszabb volt,mint a barca. a chelsea hiába áll be védekezni,a védelmük sebezhető és nem érzem bennük a villámgyors kontrákat. a bajorok? a védelmük nem 100-as,de robben és ribery sebességével senki nem veszi fel a versenyt a csapatból,kiváló játékosállományuk van a kontrákhoz. a barca továbbjutására jelenleg 90%-ot adok,a realéra max 50-etnagyatyesz írta:Sajnos én már az elődöntő párosítás után úgy éreztem, hogy nehezebb dolgunk lesz az angolokkal, mint a Madridnak a németekkel!
tessék? remélem nem láttad egyik meccset sem,mert ha igen,akkor ez nagyon helytelen állítás. a bayern jobb volt,mint a real. a chelsea sokkal rosszabb volt,mint a barca. a chelsea hiába áll be védekezni,a védelmük sebezhető és nem érzem bennük a villámgyors kontrákat. a bajorok? a védelmük nem 100-as,de robben és ribery sebességével senki nem veszi fel a versenyt a csapatból,kiváló játékosállományuk van a kontrákhoz. a barca továbbjutására jelenleg 90%-ot adok,a realéra max 50-etnagyatyesz írta:Sajnos én már az elődöntő párosítás után úgy éreztem, hogy nehezebb dolgunk lesz az angolokkal, mint a Madridnak a németekkel!
A Chelsea-nek ez a játéka és szerintem jól csinálja. Az eredmény is őket igazolja. Az meg, hogy nyertek, a mi szégyenünk is, mert ha 1 kicsit jobban koncentráltak volna a fiúk, akkor 1-3 vagy 1-4 és vége a párharcnak. Ez van, meg kell próbálni hazai pályán legyűrni őket, de szerintem 1 kicsit más taktikával, de már most látom, hogy a meccsből fél óra azzal fog eltelni, hogy Puyolék hátul adogatnak, ami a Chelsea-nek tökéletes...Meg se tudom fogalmazni, mi a véleményem a meccsről, olyan szinten értetlenül állok a történtek előtt. Nagyon keserű vagyok. Viszont bízom a srácokban, jó lenne egy hetet átaludni, mert némileg várom a visszavágót.
'94 óta nézek focit, de ilyen meccset még nem láttam, komolyan mondom, semmi túlzás nincs benne. A szörnyű benne, h kb. 5 centin múlt, h kell még beszélnünk a párharcról.
Objektív vélemény: Drogba minősíthetetlen viselkedésétől még a mi játékosaink is messze vannak. Van köztünk is színész, de amit az a [auto_cenzúra] művel...
tökéletesen látod a helyzetet! Amellett hogy tényleg jól védekeztek, 24 próbálkozásunk volt. Nem szabad hogy kiessünkxatary írta:..A magasztalt védekezés ellenére 24 lövési kisérletünk volt és 8 százszázalékos helyzetünk, ez nem azt mutatja, hogy az angolok védekezése tökéletes volt. Egyszerűen ez nem a mi napunk volt... Rengeteg helyzetünk volt és ráadásul 5* álltunk egyedül szemben a kapussal és nem tudtuk belőni, két kapufánk volt, szóval ennyi.
nincs az az Isten h kétszer ilyen szerencsetlen napot fogjunk ki. tegnap tipikusan olyan meccs volt, ahol ha reggelig focizunk és a cselzi lemegy a pályáról, akkor sem lövünk golt.kadarzsolt85 írta:Lényegtelen hogy én miota nézek meccset és azt is elismerem hogy jobb volt a Barcelona de ha ugyan ez lesz a játék képe mint a tegnap és a helyzetek nem mennek be akkor nekem adsz igazat szerencse kell ennyi
Lényegtelen hogy én miota nézek meccset és azt is elismerem hogy jobb volt a Barcelona de ha ugyan ez lesz a játék képe mint a tegnap és a helyzetek nem mennek be akkor nekem adsz igazat szerencse kell ennyiRinku írta:Nem nézhetsz régóta meccset, ezt lefogadom... 1:0 aztán tényleg egy rohadt veszélyes eredmény... Ilyenkor hova teszitek az eszeteket amúgy? Nem dőlt össze a világ, a Chelsea nem volt a pályán sem! Sajnos nem mentek be a lövések, amik máskor bemennek, így alakult. De nem hiszem, hogy kiesnénk... Barcelónában megcsinálják a fiúk. 1:0 soha, senki ellen nem életbiztosítás. Ott leszünk Münchenben és győzni fogunk!kadarzsolt85 írta:Szerintem idén már csak a spanyol kupa marad nekünk ez az 1 - 0 a legveszelyesebb eredmény és sajnos a Chelsea 11 emberrel fog védekezni az elejétöl a végéig ,kellett volna az idegenben lőtt gol ,igy sok esélyt nem látok a visszavágon de hajrá ha kiesünk nem dől össze a világ!!!
50%-kal az elmúlt években tényleg mindent megnyertünk volna vesztett pontok nélkül.cyrax írta:A helyzetkihasználást ha már 50%-ra javítanák Messiék, simaliba lett volna ez a meccs iszsoltfree írta: + a spanyol bajnokságban minden kicsapat évek óta így vesz el tőlünk pontokat...
Nem nézhetsz régóta meccset, ezt lefogadom... 1:0 aztán tényleg egy rohadt veszélyes eredmény... Ilyenkor hova teszitek az eszeteket amúgy? Nem dőlt össze a világ, a Chelsea nem volt a pályán sem! Sajnos nem mentek be a lövések, amik máskor bemennek, így alakult. De nem hiszem, hogy kiesnénk... Barcelónában megcsinálják a fiúk. 1:0 soha, senki ellen nem életbiztosítás. Ott leszünk Münchenben és győzni fogunk!kadarzsolt85 írta:Szerintem idén már csak a spanyol kupa marad nekünk ez az 1 - 0 a legveszelyesebb eredmény és sajnos a Chelsea 11 emberrel fog védekezni az elejétöl a végéig ,kellett volna az idegenben lőtt gol ,igy sok esélyt nem látok a visszavágon de hajrá ha kiesünk nem dől össze a világ!!!
Nyugi!!! olyan támadójátékot fogunk nyújtani, amilyet még a Londoniak nem láttak! Meg lesz a továbbjutás!! Kulcs a pozitív gondolkodás!kadarzsolt85 írta:Szerintem idén már csak a spanyol kupa marad nekünk ez az 1 - 0 a legveszelyesebb eredmény és sajnos a Chelsea 11 emberrel fog védekezni az elejétöl a végéig ,kellett volna az idegenben lőtt gol ,igy sok esélyt nem látok a visszavágon de hajrá ha kiesünk nem dől össze a világ!!!