Egy kicsit a róka fogta csuka esete ez.Ott van a 16-oson belül a komplett vendégcsapat plusz a mi 4-5 játékosunk,ez úgy 15 ember.Kipasszolgatni rohadt nehéz ezt az emberfalat,lőjük át. Igen,de attól még ugyanúgy ott lesz ez a 15 ember előtted,ráadásul ahogy Boixos is mondja,nagydarab palik ezek,rendesen kitakarják a felületet. Volt amikor próbálkoztunk lövéssel,látható volt,h kábé a második emberig jutott,máris blokkolták.Ami meg átment a falon,az a kaput is elkerülte.Tehát ez ellen a betonfal ellen nagyon nehéz játszani és igazából nincs jó megoldás.Én is azt mondom,h azért jobban váltogathattuk volna a kettőt,egy-két távoli (már a 18 méter is az) még belefért volna,hátha úgy pattan le a labda...
Sajnos ez már történelem és keserű pirula.
Mindenesetre addig nincs különösebb gond,amíg a világon maximum egy-két csapat tudja ezt a zárt bunkert felépíteni,ami hatástalanítani tudhat minket. (Úgy értem,h mindenki alapból hasonlót próbál,de 90 percig ilyen szinten tartani keveseknek sikerül.) És akármennyire is szívósan,kiválóan védekeztek,emellett még bőven megvoltak így is a lehetőségeink a továbbjutásra.Nem sikerült ugyan,de ez nem azért volt,mert megölték a játékunkat,hanem mert a kritikus utolsó húzásnál nem tudtunk olyan gyilkosan befejezni,ahogy kell és ahogy szoktunk. Tehát működhetett volna,működnie kellett volna a dolognak,de most sajnos homokszem volt a gépezetben,pont annyi,h elmenjen a továbbjutás.
Lehetett volna sok mindent máshogy csinálni,utólag könnyebb okoskodni.Én továbbra is annak tudom be,h elfáradtunk fejben és fizikailag a végére.És azok a sokszor emlegetett apró nüanszok most a cselszkij mellett tették le a voksukat. Az elmúlt szezonokban rendre bejött minden,most egy kicsit visszanyalt a fagyi,ez van. Lesz ez még így se...