Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezzel is teljesen egyet értekBoixos írta:pár dolgot azért nem értek. miért kell kulázni a cselzit vagy bárki mást, akik végigbekkelik a meccset ellenünk? ezt tiltja a szabályzat? mi a túrót csinálhatnának egy háromszáz gólt rúgó brigád ellen, akik az elmúlt időkben majdnem mindent megnyertek, amiben elindultak? tartottam dimatteotól mert nagyonnemhülye a focihoz, ezt a két meccs alatt be is bizonyította. persze ordenáré mákjuk is volt, de ehhez a játékhoz ez is kell. kiválóan játszottak 10 emberrel ellenünk, és sztem a visszavágó alapján bőven megérdemelték, h továbbmenjenek, remélem, el is viszik a vázát a végén.
a másik, h mi a túró van most, h megfáztunk? beesik az eső? vége a világnak? lófalloszt! kellemetlen lehet esetleg most barca drukkernek lenni? de ki az, aki ugathatna ezért? tényleg nagyon ciki egy olyan brigádot szeretni, akik az elmúlt x évben minimum a bl legjobb négy csapata közé kerültek, hogy csak a közelmúlt történéseit nézzük.
de ha nem így lenne, akkor sincs semmi okunk a szégyenkezésre!
kiváló játékosaink vannak, állat fakóval a hátuk mögött! eddig is megoldották a Klubban a nehezebb időket és ezután is megfogják!
ez nem egy milliárdokból összevásárolt szrkupac, ez az FC Barcelona!
Meg ezzel is!Kalap1988 írta: Én meg azt nem értem, hogy ez miért jön mindig elő. Szerintem 10-ből 9-szer, amikor nem lő a játékosunk és te drukkolsz neki a tv előtt, hogy tegye, akkor azért nem teszi, mert tőle 1-2 méterre 3 Chelsea védő állt, akiktől esélytelen lett volna ellőni. Ezt ő látja nem mi. Jó példa erre, amit Hajdú B mondott a meccs elején, hogy az első meccsen 11 lövést blokkolt a Chelsea!! De ez meg volt tegnap is, nem csak Messi kapufa és Masche lövés volt! Egy élő falat nem lehet átlőni, csak ritkán, ezért szerintem ez a sablon úgy butaság ahogy van. Alapjáraton igaz lehet, de csak a Barcelona ellen és csak manapság van olyan, hogy az ellenfél mind a 10! mezőnyjátékosa maximum 20-25 méterre van a saját kapufájától. Régen ilyen nem igazán fordult elő. Szinte képtelenség lőni is, látszott, hogy azért, ha volt lehetőség, akkor nagyrészt megragadtuk, de blokkolták, kapufa, mellé, fölé, stb..
nem, teljesen jol látod, de nekünk muszáj belehalni a szépségbe. idén egy csomoszor volt olyan h vezettünk és ráültünk az eredményre, tegnap is ezt kellet volna csinalni. adogatni hátul, aztán a ha kitámad a cselzi van hely a tilitolinak...Facsy írta:és ha 2-0nál elkezdtek vollna hátul Masc-Puyi meg Valdes passzolgatni,kicsit kikellet volna mozdulnia a védelemnek,mert nem hiszem h tűrték volna sokáig,ha meg meglazul a védelem,2-3 passzal már ott lehttünk volna h Xavi-Ini-Cesc-Alves,Cuenca-Messi,Alxeis elől és indulhat az 1 passzos kényszerítős téma vagy akár a Cuenca féle megoldás h alacsonyan középre.sztem.így leírni persze egyszerűbb mint megvalósítani,de még csak meg se probálták.és azt meg tudjuk h megy a tikitaki/kényszerítőzés Alves-Messi-Xavi-Ini közt. vagy akkor ha már meglazult a védelmük Messi is megprobálhatta volna h 3-4 védőn áthozza.mert az is megy neki.ha kicsit kimozditották volna a védelmet ezzel a hátul passzolgatással annyi lehetőség nyílt volna.vagy rosszul látom?
erre gondoltam én is. ha folyamatosan szórják őket, akkor bármi leeshet egy ilyen szituból, míg ha kipasszolgatással akarunk bemenni, két pillanat alatt megtaposnak. alves ívelgetése ezek ellen sztem is a legszarbb megoldás volt. valamit viszont illene kitalálni az ilyen felállások ellen, mert ellenünk nagyrészt ez az alap, h beáll mindenki, mint a beton.Sanama írta:Hajdu B is mondta, nem feltétlen gól lesz,de lepattanhat, akármi.
Teljesen igazad van egyébként.Boixos írta:okés. de azért végül a berlini falat is átlőtték.
mindegy, az ember próbálkozik - így utólag - okos lenni...
Azt értem, hogy filóztok, de szerintem ezzel pont próbálkoztunk és az ilyen szintű élő falat nem lehet átlőni. Van előtted 3 ember, akik egy lépést lépnek feléd és blokkolják a lövést, Sajnos ez van, olyan szinten lezárják a 16-os vonalát, hogy nagyon ritkán lehet lőni, előtte ki kell cselezni 2-3 embert úgy, hogy Messi tette a kapufája előtt. Masche meg azért tudott lőnni, mert az ő belépése a támadásba váratlan volt (előtte és utána ugyanis csak ő biztosított hátul, még Puyol is támadta a kaput), így nem maradt rá ember. Ezt egyszer meg tudta csinálni, volt még 2-3 kísérlete ilyen belépésre, de akkor már figyeltek, nem tudott lőni. Sajnos lehetetlenség átlőni, olyan mintha a berlini fal állna előtted.Boixos írta:mert az ember filózik, hogy mégis mit lehet tenni akkor, amikor 11en állnak a tizenhatosukon és ezekből az emberekből legalább hat hegyomlás, a mi százötvenes törpéinkkel szemben. biztos nem ez az egyetlen tuti megoldás, de sztem sokkal többet kellene ezzel próbálkozni, ha ilyen a szitu, hátha vmi összejön.Kalap1988 írta:Én meg azt nem értem, hogy ez miért jön mindig elő.Boixos írta:azt mondjuk én sem értem, h miért nem lehet kintről megszórni egy beállt brigádot? ez vhogy eddig nem annyira jött össze...
a yaya azért elférne még ebben a brigádban.
Alves megoldotta. Agyatlanul ívelgette befelé a labdákat!mert az ember filózik, hogy mégis mit lehet tenni akkor, amikor 11en állnak a tizenhatosukon és ezekből az emberekből legalább hat hegyomlás, a mi százötvenes törpéinkkel szemben. biztos nem ez az egyetlen tuti megoldás, de sztem sokkal többet kellene ezzel próbálkozni, ha ilyen a szitu, hátha vmi összejön.
mert az ember filózik, hogy mégis mit lehet tenni akkor, amikor 11en állnak a tizenhatosukon és ezekből az emberekből legalább hat hegyomlás, a mi százötvenes törpéinkkel szemben. biztos nem ez az egyetlen tuti megoldás, de sztem sokkal többet kellene ezzel próbálkozni, ha ilyen a szitu, hátha vmi összejön.Kalap1988 írta:Én meg azt nem értem, hogy ez miért jön mindig elő.Boixos írta:azt mondjuk én sem értem, h miért nem lehet kintről megszórni egy beállt brigádot? ez vhogy eddig nem annyira jött össze...
Én meg azt nem értem, hogy ez miért jön mindig elő. Szerintem 10-ből 9-szer, amikor nem lő a játékosunk és te drukkolsz neki a tv előtt, hogy tegye, akkor azért nem teszi, mert tőle 1-2 méterre 3 Chelsea védő állt, akiktől esélytelen lett volna ellőni. Ezt ő látja nem mi. Jó példa erre, amit Hajdú B mondott a meccs elején, hogy az első meccsen 11 lövést blokkolt a Chelsea!! De ez meg volt tegnap is, nem csak Messi kapufa és Masche lövés volt! Egy élő falat nem lehet átlőni, csak ritkán, ezért szerintem ez a sablon úgy butaság ahogy van. Alapjáraton igaz lehet, de csak a Barcelona ellen és csak manapság van olyan, hogy az ellenfél mind a 10! mezőnyjátékosa maximum 20-25 méterre van a saját kapufájától. Régen ilyen nem igazán fordult elő. Szinte képtelenség lőni is, látszott, hogy azért, ha volt lehetőség, akkor nagyrészt megragadtuk, de blokkolták, kapufa, mellé, fölé, stb..Boixos írta:azt mondjuk én sem értem, h miért nem lehet kintről megszórni egy beállt brigádot? ez vhogy eddig nem annyira jött össze...
Egyet kell, hogy értsek.westerngom írta:- Pep szinte csak a baloldalon játszatta eddig Villa-t, egy kezemen megtudom számolni, hányszor számolt vele klasszikus center csatárként!G.Gabe írta:Mert hiányzik a csapatból, azért....messideco írta:Könyörgöm miért jön elő Villa?...
Nincs csatárunk.
Megfogadtam, hogy nem írom le DE!: Villa helye középen van centerként, a széleken csak szenved....., hátha olvassa Pep....
Totálisan elfáradt. Egyedül van igazándiból elöl, a hátán vitte a csapatot egész évben. Ez mindenkinek túl nagy teher. Még neki is. Én sem tudom miért ő rúgta, főleg úgy, hogy többet kihagyott már idén.Messinek csak ezt tudom felróni, h előtte két ordító helyzetet is kihagyott, sosem szabad olyannal rúgatni büntetőt, aki rosszul játszik a meccsen. Megengedhette volna az egoja, h átadja Ininek vagy Cescnek.
tartottam, mert sokat láttam focizni anno. nagyon okos, alázatos ember és ő volt az, aki annak idején az angol hátvédeket rendszeresen felküldte a reklámtáblákra a pálya szélén.samy85 írta:Tartottál?Boixos írta:... tartottam dimatteotól mert nagyonnemhülye a focihoz, ezt a két meccs alatt be is bizonyította....
Tisztelem és elismerem az érdemeit, de ezt a mi ligánk edzői is megtudnák tenni sőt talán még jobban is, ha lenne ekkora költségvetésük... s ez által egy "izmosabb" keretük!
- Pep szinte csak a baloldalon játszatta eddig Villa-t, egy kezemen megtudom számolni, hányszor számolt vele klasszikus center csatárként!G.Gabe írta:Mert hiányzik a csapatból, azért....messideco írta:Könyörgöm miért jön elő Villa?...
Nincs csatárunk.
Tartottál?Boixos írta:... tartottam dimatteotól mert nagyonnemhülye a focihoz, ezt a két meccs alatt be is bizonyította....
Majd jövőre!messideco írta:Nem akarom ismét kidobatni magam, csak annyit írok, hogy a topic nem talál