Ezzel is teljesen egyet értekBoixos írta:pár dolgot azért nem értek. miért kell kulázni a cselzit vagy bárki mást, akik végigbekkelik a meccset ellenünk? ezt tiltja a szabályzat? mi a túrót csinálhatnának egy háromszáz gólt rúgó brigád ellen, akik az elmúlt időkben majdnem mindent megnyertek, amiben elindultak? tartottam dimatteotól mert nagyonnemhülye a focihoz, ezt a két meccs alatt be is bizonyította. persze ordenáré mákjuk is volt, de ehhez a játékhoz ez is kell. kiválóan játszottak 10 emberrel ellenünk, és sztem a visszavágó alapján bőven megérdemelték, h továbbmenjenek, remélem, el is viszik a vázát a végén.
a másik, h mi a túró van most, h megfáztunk? beesik az eső? vége a világnak? lófalloszt! kellemetlen lehet esetleg most barca drukkernek lenni? de ki az, aki ugathatna ezért? tényleg nagyon ciki egy olyan brigádot szeretni, akik az elmúlt x évben minimum a bl legjobb négy csapata közé kerültek, hogy csak a közelmúlt történéseit nézzük.
de ha nem így lenne, akkor sincs semmi okunk a szégyenkezésre!
kiváló játékosaink vannak, állat fakóval a hátuk mögött! eddig is megoldották a Klubban a nehezebb időket és ezután is megfogják!
ez nem egy milliárdokból összevásárolt szrkupac, ez az FC Barcelona!
Meg ezzel is!Kalap1988 írta: Én meg azt nem értem, hogy ez miért jön mindig elő. Szerintem 10-ből 9-szer, amikor nem lő a játékosunk és te drukkolsz neki a tv előtt, hogy tegye, akkor azért nem teszi, mert tőle 1-2 méterre 3 Chelsea védő állt, akiktől esélytelen lett volna ellőni. Ezt ő látja nem mi. Jó példa erre, amit Hajdú B mondott a meccs elején, hogy az első meccsen 11 lövést blokkolt a Chelsea!! De ez meg volt tegnap is, nem csak Messi kapufa és Masche lövés volt! Egy élő falat nem lehet átlőni, csak ritkán, ezért szerintem ez a sablon úgy butaság ahogy van. Alapjáraton igaz lehet, de csak a Barcelona ellen és csak manapság van olyan, hogy az ellenfél mind a 10! mezőnyjátékosa maximum 20-25 méterre van a saját kapufájától. Régen ilyen nem igazán fordult elő. Szinte képtelenség lőni is, látszott, hogy azért, ha volt lehetőség, akkor nagyrészt megragadtuk, de blokkolták, kapufa, mellé, fölé, stb..
Illetve amit mihii is írt, egyszerűen fejben elfáradtunk!
Én nem egyszer hangsúlyoztam itt az dönt ki higgadtabb ki koncentrál jobban!
Megakadt a szemem egy íráson (nem tudom már ki írta itt, bocsánat), hogy Torres levette a félpályánál, s azt már minden hülye berúgja!Hmm az egy rohat nehéz szituáció volt lélektanilag!És főleg egy oylan embernek, akinek nem megy a góllövés!És amit a hülye Torres berúgott azokat mi rendre kihagytuk!Az angolok végig maximálisan koncentráltak, így nem lehet azt mondani, hogy érdemtelenül jutottak tovább!
Rólunk mindenki sok mindent leírt, a lövésekkel kapcsolatban Kalap megfogalmazta, papíron könnyű ezt mondani, hogy lövés távolról,d e a Chelsea ezt is jól védte, váratlan dologgal, vagy kritikus labdaszerzés után, ahogy kicsit megbomlott a Chelsea játéka, egyből volt lövés vagy nagy helyzetet!Keita cseréje is erre irányult, hogy próbáljunk valami meglepőt húzni, s amúgy a levegőben lehetett a legjobban zavarba hozni őket, főleg hogy kiesett a 2 standard belső védőjük, s Puyol is volt amikor Sanchez is bőven lefejelte az angolokat!Keita beállítása, s feltolása centerbe utolsó kétségbeesett próbálkozás volt, de nem is lehetett mást kitalálni Pep részéről!
Hozzáteszem a Chelsea nem ért Interi magasságokba védekezés terén, mert jól állták ugyan a sarat, de hibák bőven voltak náluk!Viszont továbbra is igaz, ők érzésem szerint a maxot kihozták magukból mi nem (és itt is köszönhető a Chelseanek, hogy nem) és elől pedig sokkal higgadtabbak voltak!
Csatárkérdésre pedig, hogy góllövő csatár kellene, az élet eldönti jelen pillanatban ahogy herlius is tegnap jól felvázolta "Messi orientált" a csapatjáték, lehet itt könnyen azt mondani góllövő csatár kell, csak ez papíron ilyen egyszerű, ebbe a játékstílusba nem könnyű találni, s jelenleg úgy is van a játék kihegyezve, hogy Messi vagy senki más!
Ezen lehetne edzői szempontból csiszolni, anno Ronaldora volt így kihegyezve minden nálunk!
A világ nem dőlt össze, most lelkileg tuti padlón van 1-2 játékosunk Peppel vagy anélkül bőven van ebben a csapatban kraft!Uh keine panik