Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Látszik, hogy feltétel nélkül szereted, de azért néha lehetnél tárgyilagosabb!lionel10M írta:
Nem ezen ment el a meccs. A kapus minden lövését védte. Sajnos. Szegény srác.
Én bevallom,hogy volt h önző volt....de úgyan így Ibra is.......de persze ha Messi teszi akkor óriás i bűn. És tényleg alig kapott labdát,amikor meg igen akkor csak bizonyítani akart..........Gogeta írta:messike, nem vagy egy kicsit elfogult?
Azt kihagytad hogy Messi fáradt,és sok kritikát kapmindorokke_barca írta: Kinga. Ez csapatsport, nem abból áll, hogy Messi ügyes, Messi szép, Messi lőjön gólt. Messi szomorú. Szegény Messi....
mindorokke_barca írta:Ha a 92ik percben leadja 2ből az egyiket, akkor nem lett volna kérdés. Egy ekkora helyzet sokkal fontosabb meccs végén mint közben bármikor. Eldönthettük volna a meccset... Vagyis lényegében ígyis sikerült... Döntő pillanat volt. elönzőzte, pedig Ibra tökéletesen egyedül állt bent.Na neeeeeeee........persze Messi miatt nem nyertünk???
Ha a 92ik percben leadja 2ből az egyiket, akkor nem lett volna kérdés. Egy ekkora helyzet sokkal fontosabb meccs végén mint közben bármikor. Eldönthettük volna a meccset... Vagyis lényegében ígyis sikerült... Döntő pillanat volt. elönzőzte, pedig Ibra tökéletesen egyedül állt bent.Na neeeeeeee........persze Messi miatt nem nyertünk???
Alig kapott labdát. Pique miatt úszott el sajnos a meccs, nem Messi miatt.Tomsa írta:Tök igaza van Rivaldo11-nek. Nem rajta úszott el a meccs, voltak helyzetei, viszont elég sokat lazsált. Ennyi az össz "bűne".
Egyetértek veled. miért kap Iniesta annyi labdát? Kevésszer kapott labdát, ráadásul a kapus minden lövését kivédte. Szegényt nagyon sajnálom, emiatt. nem értem, miért.Rivaldo11 írta:Az első félidőben volt egy olyan eset, amikor passzolnia kellett volna az üresen érkező Iniestának, de ezen kívül én nem emlékszem arra, baromira elönzőzte volna a dolgokat. Amit felrónék inkább, hogy a 90-ből legalább 30 percet átszundított.
mindorokke_barca írta:Remélem kap két pofont és helyrerázódik kezdem nagyon unni, hogy nem passzol... MOst el is ment a meccs ezen.... csodálatos
Nem értek veled egyet. Örülök, hogy küzd és nem adja fel a góllövést. Elég rossz lelkiállapotban van.matyi25 írta:Messi egyre önzőbb, nem tetszik ez így nekem... Attól féltem, hogy Ibrával lesz a gond ehelyett Messi lesz az önző sztár?? Nemárrrrrr
Nem tudom, lehet. nem értek veled egyet. ja, és nem vagyok kislány. Minden lövését kivédte a kapus, és olyan kevés labdát kapott. Főleg az első félidőben, de a másodikban is jó darabig. Nem baj, hogy Pique miatt mentel a meccs?mindorokke_barca írta:Kislány, most inkább ne.. ez nem az a pillanat. Le kellett volna adnia Ibrának. A 3ból legalább 2őt.Nem ezen ment el a meccs. A kapus minden lövését védte. Sajnos. Szegény srác.
Kislány, most inkább ne.. ez nem az a pillanat. Le kellett volna adnia Ibrának. A 3ból legalább 2őt.Nem ezen ment el a meccs. A kapus minden lövését védte. Sajnos. Szegény srác.
Nem ezen ment el a meccs. A kapus minden lövését védte. Sajnos. Szegény srác.mindorokke_barca írta:Remélem kap két pofont és helyrerázódik kezdem nagyon unni, hogy nem passzol... MOst el is ment a meccs ezen.... csodálatos