Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért amikor R80 kimaradt a Catania ellen és Kaká a régi posztján játszhatott valamiért Kaká látványosan sokkal jobban tolta. Az egész csapat sokkal gyorsabb volt, nyert is - nem véletlenül nyilatkozik Moggi olyanokat hogy Dinho nélkül jobb lenne ez a brigád.Gyurinho írta:Azért Ronnie-t én MOST nem szidnám hisz adott egy olyan gólpasszt ,hogy a helyzet alapján egyértelműen látszik ,hogy ő is rúghatott volna gólt de NEM ő lepasszolta.
Ami jelenleg hiányzik belőle az 1vs1 elleni cselek,és a gyorsaság.Az átívelései ,paszai továbbra is ugyanolyan jók,magas szintűek.
Már nem a régi de azért messze a fölött teljesít amit a Barcában az utolsó szezonban mutatott.
Kaká viszont elég gyatra, ne véletlenül fogta arra ,hogy R80 érezésével más helyen kell fociznia....kérem ez nem magyarázat...
Azért Ronnie-t én MOST nem szidnám hisz adott egy olyan gólpasszt ,hogy a helyzet alapján egyértelműen látszik ,hogy ő is rúghatott volna gólt de NEM ő lepasszolta.Devid16 írta:Hát ez a tegnapi meccs engem is elvarázsolt...na nem a színvonal az azért nem volt tökéletes...de amit a júve játszott...emelem kalapom...Del Piero számomra a megtestesült futbalista...fantasztikus...amit rábíztak azt megcsinálta 30nemtom mennyi de hajtott, küzdött kitette a lelkét a szeretett csapatáért...az a 11es, ilyen talajon hát nem volt kicsi...mondhatni etoo vehetne leckéketKár hogy a szabija most nem jött be...R80 meg számomra egyre nagyobb csalódás...de hát ez van...nemhogy ebbe a barcába de sztem abba a milanba is elég gyenguli ha van kaka meg pato...na mind1 ők tudják...
-----------------------------------------------------------------------------------------
Gigapísz
Valami brutális gólt rúgott tegnap. Egyébként a cselei inkább tanult mozdulatok, mint ösztönösek, ezért én nem esek hasra a technikájától. Jó, de messze nem egyedülálló, sőt... Amiben tényleg nagy, az az, ahogyan bármilyen testhelyzetben kapu felé tudja irányítani a zsugát.depth írta:utálom Ibrát, a lövőereje páratlan, a technikai tudása pedig világklasszis.
lebuktál, te vagy Várhidilui1698 írta:Ez a Sissoko gyerek tiszti Viera.
jaja, nagyot játszottak,de még mekkorát.Rivaldo11 írta:Azért Amauri és Sissoko sem játszik gyengén. Nem gondoltam volna, hogy így összeáll a szezon közepére a Juventus.
Nem.Perrero írta:Nem Pato szerezte az első góltlivescore-n az van
Pato a milán első gólját szerezte, ahogy mihiii is írtaPerrero írta:Nem Pato szerezte az első góltlivescore-n az van
Miért vetkőzött utána alsógatyára ??Boixos írta:kb 3 perce hagytam abba a vucsinics gólja utáni folyamatos bömbölést![]()
úgy látszik, ez a hétvége már csak ilyen, a végére jön össze a katarzis...
de lényeg, h összejött!
Épp hogy mindig is a Milanra voltak érvényesek az unalmas kiszenvedett győzelmek, és most is több ilyet játszotok mint mi. Most Mourinhoval kicsit defenzivebb játékot játszunk, de azért most is vannak szép gólok, megmozdulások a meccseket. Pl. Maicon múltheti találata mesteri volt, egy hasonlóan mesterim összjáték végén.fir3bird írta:szerintem az Inter még simán befogható. főleg ha ilyen meggyőző 1-0-kat, meg 2-1-eket játszik. bár az a baj, hogy mostanában a Milan is rászokott ezkere a meccsekremindenesetre a Lazio elleni 0-3 azért szép volt.