Fény az ócean felett
Huhh.. mit is mondjak. Meg mindig a hatasa alatt vagyok. Bevallom ritkan szoktam aterezni filmet ennyire, mint ezt, de ez most nagyon meghatott. Nem reklamozom be, de ha valaki latni szeretne egy csodas filmet, gyonyoru helyekkel, jo szereplokkel, szep zenei alafestessel, meg sorolhatnam, akkor nezze meg. Egy nagyon szep drama, eszmeletlen mennyire at tudtam erezni
Persze vannak aprobb hibak, de azokat eszre se vettem joforman, annyira magaval ragadott ez a tomeny 2 ora... Ajanlom mindenkinek, igaz nem art egy kis hangulat is hozza. Aki nem szereti az effajtat sokat ne varjon tole, de az biztos hogy nekem nagyon magasra tette a lecet.
u.i.: ez az Alicia Vikander csak nekem jon be kegyetlenul ?

Nemreg fedeztem fel, de most is amit nyujtott, az nem semmi. Nem sok filmet lattam tole, de az Anna Kareninaban is emlekezetes maradt szamomra, illetve az UNCLE embereiben is. Tegnap neztem a Jason Bournt, abban is felbukkant, igaz ott nem feltetlen rola szolt, de talan az a leggyengebb alakitasa ezekbol. Minden esetre tehetseges a csaj nagyon, fel is kaptak az Oscar dij miatt..
S ha jol tudom a valo eletben is egy part alkotnak a Fassbenderrel, nekik is ugy nez ki hatasos volt ez a film