Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó, nem számoltam tízig, a meccs utáni felháborodásomban írtam. Egy Granadában már szerintem is játszhatna, de még ott sem ennyit. De ami még fontosabb, hogy egy olyan csapatban, ahol a támadókp-snak elsősorban védekeznie kell, nem egy támadószellemű Barcába, vagy pl. Villarreálba.NovaProspekt írta: ↑2021.02.13. 12:24:07Azért ezt túltoltad rendesen.
OFFICIAL | Ansu Fati has been crowned world’s best under-20 player by L'Equipe, with his teammate Pedri ranking at fourth
1. Ansu (Barça) 2002
2. Camavinga (Rennes) 2002
3. Ryan Gravenberch (Ajax) 2002
4. Pedri (Barça) 2002
Jó a gyerek, viszont 50-60 perc után gyakran kifingik, mert nem szokta még meg a tempót. Ilyenkor jó lenne lecserélni.
Azért ezt túltoltad rendesen.
Szerintem jól látod. Az a jelenség, amikor a hátvéd hozza fel a labdát (sétálva!!!) a felező vonalnál elkezd totyogni. Jobbra fordul, balra fordul, tőle 5 méterre álló játékossal 3-4 oda-vissza passz. - "Mit is csináljak? Helló Messi! Itt a labda. Csinálj már vele valamit!" Az a lökött meg elveszi, mert ő akar mindent csinálni ugye?gránit írta: ↑2021.02.12. 14:49:10Azt soha nem értettem, amikor az időre hivatkoznak, hogy egy edzőnek időre van szüksége, miközben látjuk, hogy mit hozott ki ugyanabból a csapatból Nico Kovac meg Flick. Ha egy edzőnek van egy koncepciója, azt felvázolja, és az első naptól kezdve átadja, az óriási különbséget jelent, és rögtön érezteti a hatását. Ez jellemzője minden sportágnak, a Golden State is rögtön hengerelni kezdett, ahogy Steve Kerr átvette a csapatot. Ott toporogtak már évek óta a sikerek kapujában, de csak nem jött az áttörés. Egyetlen dolog kellett az áttöréshez, ugyanazokkal a játékosokkal: egy jó edző. Ahogy Kerr megérkezett, az első beszédében kb. tíz perc alatt elmondta, mi hiányzott addig a csapat játékából, hogy fogják mostantól széthúzni az ellenfelek védelmét, hogy azokban lyukakat csináljanak, és hogy fogják ezentúl elkerülni a távoli dobókat sújtó dupla-védekezést. Ezt néhány mondatban elmondta, elkezdtek edzeni, gyakorolni, és pár hónapra rá bajnokok lettek. Ugyanez történt két éve Torontóban. Csak nekünk nincs jó edzőnk már elég régóta.
Hogy mindenki sokat akar keresni, az igaz. Azzal nem értek egyet, hogy ettől ne akarna egy sportoló mindent beleadni. Leléphetnek nagyobb pénzekért, elutasíthatják a fizetéscsökkentést, ez mind nem zárja ki azt, hogy a mérkőzésen a játékos mindent beleadjon. Nem is azt látom a játékosokon, hogy ne akarnának nyerni, vagy tojnának az egészre. Azt se látom, hogy a fizetéscsökkentés után beszakadt volna a csapat teljesítménye. A fizetéscsökkentés előtt sem brillíroztunk, és utána sem következett be egy látványos összezuhanás, inkább a konstans pangást látom a csapaton, a pénzügyi helyzettől teljesen függetlenül. Egyszerűen teljesen ötlettelenek vagyunk támadásban. Nem az akarat, inkább az elképzelés hiányát látom.
Egy már együtt játszó csapat esetében teljesen így van.gránit írta: ↑2021.02.12. 14:49:10Azt soha nem értettem, amikor az időre hivatkoznak, hogy egy edzőnek időre van szüksége, miközben látjuk, hogy mit hozott ki ugyanabból a csapatból Nico Kovac meg Flick. Ha egy edzőnek van egy koncepciója, azt felvázolja, és az első naptól kezdve átadja, az óriási különbséget jelent, és rögtön érezteti a hatását.