Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Hehehehe! Ezt már be KELL húzni, szenzációs mérkőzés, óriásit küzdöttek - bár Griezmann játékba küldésénél nem igazán örültem, de most jól jött!
Csak beverünk 2-3 gólt a hosszabbításban, 10 emberük van!
10 ember ellen pedig jók az esélyek. Fernando buta volt, nem tűnt az a helyzet olyan vészesnek, hogy le kelljen rántania Trincaot. De ez már legyen az ő bajuk.
Engem nem érdekel, ha nem nyerünk semmit, de ha stabilan elkezdenenk ilyen szívvel és ilyen nyomással játszani, akkor az a fiatalokkal nagyot szólhat jövőre!
"8-szor nyertük meg a bajnokságot 11 év alatt! Nem értékeljük ezt annyira, mint amennyire kellene de az évek során majd látni fogjuk mennyire nehéz is volt ezt elérni."- Lionel Messi 2019
Ocampos 3szor ért kézzel a labdához, úgy blokkolt:D
Pedrinek mondjuk szembe a kapuval el kellett volna lőnie, nem ott még futsalozgatni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Pedrit már 20 perce le kellett volna szedni, rossz nézni mennyire elfáradt már, nem tehet róla, de felesleges erőltetni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Egyébként egyet nem értek tizenhatos előtt szabálytalanság a Sevillától előny szabály int a bíró eltelik 5 mp nincs lövés de elveszti a Barca a labdát, ilyenkor nem kellene megadni a szabadrugást? Ugye ezután lett a tizenegyes.
Ezt én tudom rosszul? Mert akkor kérem világosítson fel valaki!
"8-szor nyertük meg a bajnokságot 11 év alatt! Nem értékeljük ezt annyira, mint amennyire kellene de az évek során majd látni fogjuk mennyire nehéz is volt ezt elérni."- Lionel Messi 2019
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
Pedri a 2025/26-os szezonban 14 bajnokin 5 gólpasszt adott, az elmúlt szezont ugyanennyivel zárta (37 meccs), amely egyben pályafutása legjobb mutatója is volt ebből a szempontból. ✨ pic.twitter.com/OJVTvoxWSy
️ Raphinha: "Voltak pillanatok, amikor fel akartam adni. Az elején, amikor az ajtók folyamatosan bezárultak előttem, amikor a próbatételek nem mentek jól, amikor úgy éreztem, hogy a dolgok nem haladnak előre.” pic.twitter.com/ON7T3Ycdzw