Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Szerintem ezt máshogy nem lehet kezelni,mint azonnal felbontani a szerződését. Minden más megoldás (kidumálás,kis büntetés) nevetségessé teszi a klubbot. Itt meg kell védeni az edzőt,a csapatot,mert nagyon furán mutatna,ha a játékosra ráhagyják ezt.Petr írta: Terry tapasztalt az edzőbuktatásban, biztos tudja, hogyan kell kezelni.
Terry tapasztalt az edzőbuktatásban, biztos tudja, hogyan kell kezelni.Rivaldo11 írta:Azért kár hogy nem egy Terry vagy egy Gattuso az edző, megnéztem volna ahogy a nyakánál fogva rángatja le a majomgyereket.
Valaki azt várta ,hogy majd nyilvánosan neki megy ?messideco írta:„Jó meccset játszottunk. A végén félreértés történt, úgy értettem, hogy Kepának problémája van, és nem tudja vállalni a játékot a tizenegyespárbajban. Ő aztán mondta, hogy rendben van, tudja folytatni, és igaza is volt, azonban így is elbeszélgetek vele” – fogalmazott a szakember a Sky Sportsnak a lefújás után. -NSO
Ennyit erről... Félreértés.
Mikor Angliába került az öreg egy érdekes személyiségnek tűnt, nekem tetsző perspektívával rendelkezett, de egy karaktergyenge báb a szememben jelenleg...
Persze, foleg hogy Caballero volt City jatekos es amugy is a 11es olok koze tartozik. Van Gaal mar huzott ilyet a VBn es bejott neki.Ennyit erről... Félreértés.
Hatalmas szégyen, azonnal ki kell rúgni a kölyköt.PCsabi írta:Kepa...
PCsabi írta:FIFA have banned Chelsea from signing players in the next two transfer windows for breaching rules in relation to youth players.

Hát ezt csúnyán megszívták a jelenlegi kerettel.PCsabi írta:FIFA have banned Chelsea from signing players in the next two transfer windows for breaching rules in relation to youth players.
Ja értem,köszi az infót. Megesküdtem volna rá,hogy ebben a szezonban már futottam bele angol kupameccsbe a sport tv-n,de akkor nem.davi10 írta: Ahogy a spanyol kupát, úgy az FA-kupát sem sikerült kiosztani itthon.
Azóta ugye a spanyol kupát behúzta a SportTv (kérdés, hogyha nem sorsolják össze a Clásico-t, akkor is ilyen gyorsan behúzzák-e?), az FA kupának ha jól tudom itthon még mindig nincs gazdája.
Ahogy a spanyol kupát, úgy az FA-kupát sem sikerült kiosztani itthon.Sinya22 írta:FA kupát nem a sport tv közvetíti már? Kicsit fura hogy az esti Chelsea-MU nem lesz,helyette valami portugál bajnoki.

Nem tudom, de az öt legjobb játékosunk közül kettővel (Ramsey, Özil) nem tud mit kezdeni...soadroli írta:miért nem számol vele? lusta és sérülékeny?PCsabi írta:Állítólag Emery megmondta Özil-nek, hogy jobban teszi, ha eligazol...