Én meg az egészet úgy látom,hogy konkrétan szept 11.hez kötődve, itt senkinek sincs saját véleménye, max követője egy embernek,csoportnak, nevezzük bárhogy, akik valóban tűz közelben vannak (vagy nem), és ténylegesen van rálátásuk az ottani dolgokra.
Ezt megosztják a nagyközönséggel, lehozzák az USA "ellenfelei", bírálói,vagy másik esetben a követői, és itt mindenki eldönti,hogy kinek hisz inkább.
Szóval azért nem hinném, hogy Magyarországról, csak úgy lehet külső forrás nélkül elképzelése is bárkinek, hogy mi is történt, vagy mi-miért történt.
pl,
látom a hírekben a tragédiát, szörnyülködök, elképedek, kicsit később előjönnek az összeesküvés elméletek--> eldöntöm,h az győz meg inkább, vagy az amit odáig hallottam.
Számomra az ilyen nem saját vélemény. de ez is tág téma,és talán nem is érthetően magyaráztam el. Csak fent akadt a szemem annyiszor volt hangsúlyozva most,hogy "ez a saját véleményem" --> hát ebben az esetben szerintem marhára nincs olyan, max vkik véleményének (akik nem Magyarországról publikálnak

) követése, vagy ellenvéleményezése.