Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mindenképp, sokkal jobb mint Firpo. Bár sose szeretem ha valaki egy év után ki van rakva, pláne kevés bizonyítási lehetőséggel, de Junior nagyon gyengusznak tűnik. Alba mellé kell valaki aki tehermentesíti, esetleg motiválja. Cucu meg Miranda úgyse marad, Kurzawa pedig tényleg jó játékos, szerintem Digne nel is jobb.MessiNeymarSuarez írta: ↑2020.04.07. 15:56:19Kurzawa a nyártól ingyen igazolható, ti hoznátok?
Firpot megvárnám a szezon végéig hogy teljesít, ha nem válik be, akkor még egész jó üzletnek tűnhet egy Firpo eladás+ Kurzawa ingyenes hozatal
Jobboson van a helye alapvetően, azok alapján amiket olvastam róla az ifiben tolta inkább a baloson. Cselezni tud meg egész jó bal lába van, az biztos hogy nagyon örülnék neki ha meglepne minket, aztán talán néha megint lenne a csapatnak jobboldala támadások közben, igaz nyilván nem fogja Messit padra ültetni a srác.davi10 írta: ↑2020.03.21. 13:38:06Na, ez király! Ha így folytatja, jövőre játszhat akár 500 percet is!MesQueUnClub írta: ↑2020.03.20. 16:08:24Trincao zsinórban másodszor lett a hónap játékosa a portugál bajnokságban, 10 meccsen 6 gól 3 gólpassz 2020-ban.
Amúgy kíváncsian várom a srácot. Jön Ő meg Lautaro, és szerintem meg is vagyunk, nem kell mégegy bomba igazolás.
Mondjuk nem tudom mennyire mozog kényelmesen a baloson, de Fati-n kívül majdnem minden támadónk otthonosabban mozog a jobboson.
Na, ez király! Ha így folytatja, jövőre játszhat akár 500 percet is!MesQueUnClub írta: ↑2020.03.20. 16:08:24Trincao zsinórban másodszor lett a hónap játékosa a portugál bajnokságban, 10 meccsen 6 gól 3 gólpassz 2020-ban.
MesQueUnClub írta:Hát én nem tudom kinek fog kelleni Coutinho, tegnap is borzalmas volt 60 perc után lecserélték a sereghajtó ellen és már a Bayern szurkolóknak is elegük van belőle.
A Bundesliga alsóházi csapatai ellen volt kb 3 meccse amin meglőtte a góljait aztán ennyi, nagyjából a keretük legrosszabbul teljesítő embere.
Ez nem rossz ötlet, persze kérdés, hogy az Inter és a Barca vezetői hogyan gondolkoznak, de én látok benne fantáziát. Coutinho ott tényleg megújulhatna. Lautarot én olyan sokra nem tartom, de valószínűleg Messi miatt rá fogunk menni.davi10 írta:Ha mázlink van, akkor Coutinho kelleni fog az Inter-nek, és bele lehet vonni a Lautaro-bizniszbe (meg akár mégvalakit a Rakitic/Vidal-duóból). Úgyis játszott már ott, nem is tolta rosszul, szerintem ellenne ő olaszba' .