2011.08.18. 13:28:32
Bob!
Nem megbántani akartalak, a naiv szó nálam nem bántás, hanem épp,hogy az ember jó oldalát nagyítja fel, pl nálad is. Azaz tulajdonképp szerintem aki naiv,az jó, jobb ember is, hiszen még olyan dolgokban hisz, vagy úgy akar beállítani dolgokat, ami kevésbé rossz,mint valójában.
De ettől még sajnos, sok esetben nem igaz, ezért hívjuk naivságnak.
Van különbség aközött,hogy valaki nem felnőttesen ír, és aközött,hogy valaki egyéb területen olyan dolgot követ el,ami semmilyen hit,és törvény által nem szabad,h magyarázható legyen.
Katolikus vagyok, viszont ez nem azt jelenti,hogy szóról szóra az egész vallásommal egyetértek,és követem. Hiszek Istenben, de nem bocsájtanék meg egy olyan állatnak sem,aki teszem azt a családomból valakit lemészárolna, ne addj Isten még rosszabbat csinálna.
Szóval sok ponttal egyetértek,és dologgal ami a vallásomhoz kapcsolódik természetesen,de akadnak amikkel nem, szerintem minden embernél így van ez, és szerintem rosszabb valamit vakon követni, mintsem mérlegelni adott esetben, és eltérni kisebb-nagyobb dolgokban tőle. (ez most speciál a megdobnak kővel,dobd vissza kenyérrel dologhoz, amire gondolom céloztál)

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.