Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A kiemelt hármasból teljesen fölösleges mindhármat leigazolni, az már nagyon sok lenne. Viszont a háromból kettő kellene, szerintem Fabregas mindenképp, Villa és Silva közt nem nagyon tudok dönteni. De a Silva+Villa is működhet úgy, hogy Silva inkább középpályást játszik (szokott ő azt is). De ha Fabregasnál maradunk, akkor végülis mindegy, hogy a két valenciás közül melyik érkezik.zola8787 írta: Villa - Fabregas - Silva - Caceres
1. Hidd el, én lennék a legboldogabb, ha még 3-4 évet bírna ilyen terheléssel... Rendre ő az, aki mozgatja a csapatot, és ez hatalmas futómennyiséggel jár. Am nem 29, hanem 30 éves, a profi mentalitást persze nem vitatomAndris írta:A nem sokáig mit jelent? Mondjuk 3-4 évet? 29 a srác, a létező legprofibb mentalitással.fcb4ever írta: Meg lehet ezt oldani... Xavi már nem sokáig bírja az ilyen mértékű terhelést. Ini ellenben nem lesz ennyit sérült (legalábbis valószínű), de egy hónapot biztos kihagy megint... és így meg lehet oldani a rotációt, lehet, hogy Fabregas többet fog játszani, mint Xavi vagy Ini, még ha nem is lesz stabil kezdő.Hogy ne bírná az ilyen mértékű terhelést?
Csabi, ez egyébként tényleg furcsa. Lehet hogy többet látod az Arsenalt és benne Fabregas játékát, de ha nem lenne neki itt minden új és kitudja hogy játszanak, még akkor is, az eddigiek alapján...
Iniesta sokszor Xavin és Messin is túltesz, kiegyensúlyozottságban pedig végképp, nem értem én sem hogy jön ide Cesc igazán.
Ahhoz képest az El Mundo tényleg lehozta, reggel vt is linkelve csak hát azóta sikerült egy pár oldalnyit beszélni a topikbandavidvillabest írta:Ez egy Rohadt angy baromságRöhögtem is egy sort
!
milyen balfék cikk![]()
A nem sokáig mit jelent? Mondjuk 3-4 évet? 29 a srác, a létező legprofibb mentalitással.fcb4ever írta: Meg lehet ezt oldani... Xavi már nem sokáig bírja az ilyen mértékű terhelést. Ini ellenben nem lesz ennyit sérült (legalábbis valószínű), de egy hónapot biztos kihagy megint... és így meg lehet oldani a rotációt, lehet, hogy Fabregas többet fog játszani, mint Xavi vagy Ini, még ha nem is lesz stabil kezdő.
Szerintem ha jön, akkor mindenképpen Pep akarja. Szóval meg fogja oldani okosban, hogy mindenki megkapja a kellő játékpercet és a pihenőt is.Varatrix írta: Én a Rotációs rendszert preferálom, de ha akár Xavinak, akár Iniestának padoznia kell.
Akkor maradjon Londonban.
Én meg a rotációs kapátVaratrix írta: Én a Rotációs rendszert preferálom
Most komolyan neked nem lenne abszurd látvány Iniesta a kispadon?Game90 írta:Majd visszatérhetünk erre a témára, ha aláírt Fabregas
Meg lehet ezt oldani... Xavi már nem sokáig bírja az ilyen mértékű terhelést. Ini ellenben nem lesz ennyit sérült (legalábbis valószínű), de egy hónapot biztos kihagy megint... és így meg lehet oldani a rotációt, lehet, hogy Fabregas többet fog játszani, mint Xavi vagy Ini, még ha nem is lesz stabil kezdő.Game90 írta:szajko írta:Akkor egyelőre ne is jöjjön...
Majd két év múlva Xavi helyett jó lesz.Varatrix írta:Én a Rotációs rendszert preferálom, de ha akár Xavinak, akár Iniestának padoznia kell.
Akkor maradjon Londonban.Le lettem szavazvafcb4ever írta:Én meg nem hinném, hogy Fabregas jobb, mint Iniesta.![]()
![]()
Majd visszatérhetünk erre a témára, ha aláírt Fabregas
szajko írta:Akkor egyelőre ne is jöjjön...
Majd két év múlva Xavi helyett jó lesz.
Varatrix írta:Én a Rotációs rendszert preferálom, de ha akár Xavinak, akár Iniestának padoznia kell.
Akkor maradjon Londonban.
Le lettem szavazvafcb4ever írta:Én meg nem hinném, hogy Fabregas jobb, mint Iniesta.
Andris írta:A "tiltottak listája":
www.tribalfootball.com
www.samsungsport.hu
www.topfoci.hu
www.stopli.hu
www.foci24.com
www.bulvarsport.hu
www.nb1.hu
www.focitipp.hu
www.sporthirado.hu
www.transfermarketweb.com
www.transfermarkt.de
Továbbá minden .gportal, .atw és .extra kiterjesztésű oldal.
Én meg nem hinném, hogy Fabregas jobb, mint Iniesta.Game90 írta:1. Igen.fcb4ever írta:Te ezt komolyan gondoltad (már ha józan vagy)???
2. Igen.
Nem hinném, hogy Fabregast azért fogjuk idehozni 40-50 millióért, hogy Iniesta/Xavi cseréje legyen.
Én a Rotációs rendszert preferálom, de ha akár Xavinak, akár Iniestának padoznia kell.Game90 írta:Nem hinném, hogy Fabregast azért fogjuk idehozni 40-50 millióért, hogy Iniesta/Xavi cseréje legyen.
Akkor egyelőre ne is jöjjön...Game90 írta:Nem hinném, hogy Fabregast azért fogjuk idehozni 40-50 millióért, hogy Iniesta/Xavi cseréje legyen.
1. Igen.fcb4ever írta:Te ezt komolyan gondoltad (már ha józan vagy)???