Jó meccs volt, megérdemelt az olaszok továbbjutása. Az EB előtt kaptak egy hármast az oroszoktól, de már akkor is az volt az érzésem, hogy jók lehetnek. Az angol meccs után pedig ez még jobban megerősödött bennem. Fura, hogy egy olasz válogatott szép, élvezetes focit játszik, nem ehhez szoktunk hozzá.
Pirlo ismét tanári volt, nálam eddig a torna legjobb játékosa. Őt és Iniestát tartom esélyesnek erra a díjra.
Ja és Balotelli hatalmas király. Mondjuk azt hittem, hogy még valamikor összeszed egy sárgát, de végül nem jött össze.
Torna előtt én is úgy gondoltam, hogy a németek ezt most behúzzák, jó volt a keret, a játékosok legjobb korukat élik, elvileg minden klappolt. Görög meccsen aztán eléggé elbizonytalanodtam. Oké, hogy lőtték a gólokat, de hátul eléggé gyengék voltak, sejthető volt, hogy egy olasz válogatott ezt képes lehet kihasználni.
Döntő:
Továbbra is a spanyolok az abszolút esélyesek. Ha úgy játszanak, mint a portugálok ellen a hosszabbításban, akkor legalább két gól van a két csapat között. Csak az a bibi, hogy nem biztos, hogy fognak úgy pörögni. Ha pedig megy a takarékláng játék, akkor könnyed bajba kerülhetnek.
Meccs szempontjából a legjobb egy gyors olasz gól lenne, akkor a spanyolnak muszáj lenne támadniuk.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.