Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igaz nem Ilúvatar vagyok,de tessék: http://magyaritasok.hu/downloads/detail ... rk_descentVictor_Valdes írta:Iluvatar: Egy magyarítást linkelj nekem kérlek hozzá. Muszáj kipróbálnom
Fent van a magyarosítása, remélem úgy játszol. Mert így érthetőbb lesz a sztori.szajko írta:
Bocs, csak nem olvastam vissza... még most is fent van a gépemen és most,hogy így írtad megyek besz*rni én is.
én az ilyenektől rosszul vagyokIlúvatar írta:Skacok, még senki nem ismeri Amnesia -t?
Most léptem ki a játékból egy hatalmas szívbajjal... Fejemben lüktet a vér, reszket a kezem. Most az előbb éppen a raktárba kerültem s koromsötétben kellett keresni valamit, egy szál petróleum lámpával. Erre valami Lovecraftos stílusú zene megy alatta, halál dallamával. Egy kis szobában voltam lent a raktárban, és a ládákon kutakodtam és egyszer csak hallom hogy valami jön mögöttem lassan. Hátranézek, és lefagytam mentálisan. Szívem megugrott vagy 250re, és az a valami meg még nem vett észre engem, csak belépett a szobába. Gyorsan eldugtam a petróleum lámpámat és lebuktam a láda mögé. Ezután lassan csoszogott kifele a szobából. Nem láttam hogy mi volt az, nem is vagyok rá kíváncsi. Rám hozta a szívbajt, ki is léptem a játékból, mert nem bírtam megmozdulni ott... még most is tiszta ideg vagyok.
Bocs, csak nem olvastam vissza... még most is fent van a gépemen és most,hogy így írtad megyek besz*rni én is.Ilúvatar írta: na végre valaki
amúgy két hszal lejjebb írtam róla, bemutatóként. Most megyek vissza folytatni ott ahol összecsokiztam magam.
na végre valakiszajko írta:Én ismerem. Én is kiléptem párszor...Ilúvatar írta:...
Amnesia The Dark Descent a becsületes neve amúgy.
Én ismerem. Én is kiléptem párszor...Ilúvatar írta:...
lui1698 írta:Tudnátok ajánlani nekem a Plants vs. Zombies-hez hasonlóan magasröptű játékokat?
jól meg van csinálva amúgy, grafika is tuti, csak nekem ezek a dolgok nem jöttek be hogy ilyen szupernácik vannak stb.socio66 írta:simán wolfenstein a neve az újnak és 2009es.
és tényleg érdemes kipróbálni ha még nem volt meg.
Barcaádám írta: Wolfenstein: Return To Castle
L.Messi 10 írta:Wolfenstein: Return To CastleBarcaádám írta:esetleg a vagy a patch-csel van gond vagy az op rendszer nem jó neki nem tudom![]()
![]()
tud valaki ajánlani nekem jó világháborús fpst(eket) ami nem Brothers in Arms , nem COD és nem MOH és nem Battlefield?állítólag rengeteg világháborús fps van és tök unalmas már a környezet de ezeken kívül készült minőségi alkotás?
előre is köszönöm,
Wolfenstein: Return To CastleBarcaádám írta:esetleg a vagy a patch-csel van gond vagy az op rendszer nem jó neki nem tudom![]()
![]()
tud valaki ajánlani nekem jó világháborús fpst(eket) ami nem Brothers in Arms , nem COD és nem MOH és nem Battlefield?állítólag rengeteg világháborús fps van és tök unalmas már a környezet de ezeken kívül készült minőségi alkotás?
előre is köszönöm,
http://www.downloadatoz.com/driver/arti ... s-fix.htmlCumbee írta:Nem vagyok benne teljesen biztos, de úgy nézem, hogy valszeg ATI Mobility Radeon HD 2600 (M76M) lesz az.