Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem ez nem kérdés, hanem tuti biztos dolog! 100%, hogy más lesz a felállás hétvégén... De legalább jobban harapnak a srácok!Mental_Theo írta:Egy szó mint száz,a 2 5:0ás mérkőzés után kiváncsian várom Rijkaard vajon megbolygatja e a csapatot,és berakja Marquezt,és kiveszi Iniestát,illetve Messi helyére vissza Giuly?
Remélem a szerdai csapat játszik majd!
Én van Bommelből vagy Xaviból csinálnék egy védekező kp-t, Edmilsont meg a cserepadra.Badi írta:Én Puyol mellé vinném hátra Marquezt, jobb hátvédnek Bellettit, védekezőközéppályásnak Edmilsont és a másik két posztra a középpályán meg ott van Deco, Xavi, és van Bommel...
Edmilson hétvégén SEM volt még jó, ahogy mondod te is - pl. Nihat...BS írta:Végre Edmilson jó teljesítményt nyújtott, bár sok dolga nem volt, és Nihat gólja is az övé lett volna, de akkor is. Szvsz a tegnapi meccsel bebizonyosodott, hogy Marqueznek nincs helye a csapatban, főlég úgy, hogy elfoglal egy NON-EU-s helyet.
Rijkaardnál nem igazán számít ki hogy játszik, a szezon elején eldönti a kezdő 11-et, aztán max. cserével és sérülés után változtat:P De most jól bejön ez!retek írta:Szerintem a meccs krónikájához van Bommel is hozzátartozik aki nagyon jól játszott, és kezdi megszokni a spanyol bajnokságot!roniebarca írta:A tegnapi meccsen Ronaldinho fantasztikusan játszott.Sylvinhoval eggyütt.Szerintem Gio egy ideig nem lesz benne a kezdőben.
Még végig sem olvastam, máris azt akartam reagálni, amit aztán te is mondtál a hsz-ed végén...Badi írta:De ki helyett játszana?![]()
Xavit, Decot egyszerűen képtelenség kihagyni, marad Marquez, dehát neki is játszania kell. max vissza tudna menni Oleguer helyére, de akkor meg Edmilson maradna ki pedig neki is helye van a csapatban, ha úgy játszik mint az előző héten végig. +akkor túlságosan támadó lenne a csapat. De addig nem érdemes ezzel foglalkozni, amíg vannak sérültek...megnyugtató, hogy van kispad..
Szerintem a meccs krónikájához van Bommel is hozzátartozik aki nagyon jól játszott, és kezdi megszokni a spanyol bajnokságot!roniebarca írta:A tegnapi meccsen Ronaldinho fantasztikusan játszott.Sylvinhoval eggyütt.Szerintem Gio egy ideig nem lesz benne a kezdőben.
én néztem!Mr. Master írta:LG, nézed a spanyol összefoglalót? Még mindig azt akarod, h kameni jöjjön?
nem egy meccs alapjan kell elitelni egy kapust...Mr. Master írta:LG, nézed a spanyol összefoglalót? Még mindig azt akarod, h kameni jöjjön?