Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Titinho
Director del Fútbol

2008.07.31. 15:26:30

Én valahogy még nem érzem késznek a keretet, úgy mint Laporta Úr. :?
Nekem a bal szélről még hiányzik egy gyors, robbanékony kis szélső. Már mindenki tudja, hogy kire gondolok, az aláírásomban is ott van és már hónapok óta kardoskodom a leigazolása mellett. A kis orosz "csodagyerek" (phöö) Arsavin úgy néz ki, hogy megy a Tottenhambe (angol lapértesülések szerint magával a játékossal már megegyezett a Spurs és a zenit is hajlik a londoniak 20-21 milliós ajánlatára) hála a jó égnek, így már csak Silva maradna a jelöltekből.

De ne egy Pedrito-val vagy Jeffrennel oldjuk már meg a bal szélső kérdését. Plussz még jó, hogy Iniesta meg Henry meg még Hleb is tud ott játszani, de NEM AZ AZ Ő POSZTJUK. Iniesta a pálya közepén jó, csakúgy mint Hleb, Henry pedig csatárként. Ne tegyük már ki őket bal szélre, tudjuk, hogy ott egyikük se nyújtana egyenletesen jó teljesítményt. A felkészülési meccseket látva, nekem csak ez az egy poszt ami nagyon betöltetlennek látszik. Két szélen egy-egy gyors szélső-irányító (Messi-Silva) és két jól beadó, gyors bal oldali védő (Alvés-Abidal) igencsak ütne. És akkor még a középpályáról és csatárposztról nem is beszéltem. Cöö...

Lényeg a lényeg: EGY BAL SZÉLSŐ KELL MÉG A CSAPATBA :!: És lehetőleg David Silva legyen az. :wink:

Eto'o meg marad és semmilyen "nyafi" Drogba meg ilyenek nem jönnek szeretett klubomhoz. :) Kész...
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.07.31. 15:06:24

Rajah írta:Tudja valaki, hogy mikor startol a bajnokság?? Augusztus vagy szeptember??
Augusztus 31.-én :wink:
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Rajah
Barça C

2008.07.31. 15:05:11

Tudja valaki, hogy mikor startol a bajnokság?? Augusztus vagy szeptember?? Egyébként nagyon megvagyok elégedve a csapat teljesítményével. Szerintem beférne a keretbe Arsavin!! Imádja a barcát és biztosan szívvel lélekkel játszana minden mérkőzésén. Pep remélhetőleg egy bajnok csapatot hozott össze.
MeNnOn
Jugador del Barça

2008.07.31. 14:28:58

sajt1313 írta:szerintetek a trezeguet ügyböl mi lesz? mert azért 20 milka nem kevés!!!!

remélem semmi.. és szerintem nincs is trez. ügy..
Samuuuu maradj ..! :(
Asszem 1értelmű ;-)
Viscaaa Barcaaa ( L )

G.Dos Santos FaN :(
sajt1313
Barça C
Kapcsolat:

2008.07.31. 14:08:00

szerintetek a trezeguet ügyböl mi lesz? mert azért 20 milka nem kevés!!!!
sziasztok nagy Barcelona drukker vagyok
carlos1991
Barça B
Kapcsolat:

2008.07.31. 14:06:37

Nastradamus írta:
bojan95 írta:Most olvasom az nson hogy az everton vinné moutinhot most akor mi mértnem jelentkeztünkbe érte :?: :?: :?: :?: :?
Mert fölösleges lenne ide minek még 1 ember a padra...

ebben van igasság....nem játszhat mijden "jó" játékos a barcában...
Viva Espana és Viva Barca.....
manuel
Jugador d'estrella

2008.07.31. 14:04:01

Nastradamus írta:
bojan95 írta:Most olvasom az nson hogy az everton vinné moutinhot most akor mi mértnem jelentkeztünkbe érte :?: :?: :?: :?: :?
Moutinhó remek középályás csak az a baj hogy minekünk már vannak ilyen játékosaink. :wink:
messi191
Barça C

2008.07.31. 13:57:05

most olvastam hogy VDV a real meg vette
Nastradamus
Jugador del Barça

2008.07.31. 13:42:15

Kép
bojan95
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2008.07.31. 13:27:48

Most olvasom az nson hogy az everton vinné moutinhot most akor mi mértnem jelentkeztünkbe érte :?: :?: :?: :?: :?
Visca del Barca
barca99
Llegenda del Barça

2008.07.31. 13:21:17

Mosquito írta:Most már Keitat is felesleges igazolásnak tartom amikor Bosquets simán hozza azt amit ő, ráadásul ingyen van.
Ezzel nem értenék egyet. Össze sem hasonlítható a két játékos. Most lehet, hogy Bosquets jó formában van, de én meglehetősen örülük, hogy egy esetleges Touré sérülés/eltiltás után mondjuk egy MU/Inter/etc. ellen nem egy 'kölyök' fog szűrni. A Lens-ben csk is volt, az meg nem lesz akárkiből, és a sevillai szezonjáról is csak jót olvastam, és az ideigazolása is mindenhol erősítésnek volt minősítve. Az, hogy az első 2-3 meccsén nem ment úgy neki, nem azt jelenti, hogy felesleges volt megvenni.
barcafan0911
Entrenador del Barça

2008.07.31. 13:13:55

na arshavinról lemondhatunk, úgy látszik hogy megy a tottenhamhoz. :(
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
carlos1991
Barça B
Kapcsolat:

2008.07.31. 12:07:31

Colin írta:
Összességeben szerintem Keitaval befürdünk, de Pique és Alves nagy igazolások, viszont elől nem nagyon fog változni a kezdő, szóval összességében szerintem az idei igazolások nem sokat változtatnak a csapaton, ha Milito felépül talán csak Alves lesz stabil kezdő, a többi játékos a tavalyi keretből marad, szóval nem nagyon érzem, hogy annyira újjáépítenék ezt a Barcát. Persze Guardiola más, mint Frank és talán jobban motiválja a játékosokat, eddig az eredmények és a mutatott játék is jó, na majd meglátjuk mi lesz...
Szerény Véleményem Szerint:

Tavaly, illetve tavalyelőtt a világ legerősebb kerete volt a tietek. A védelem ami hagyott maga után kívánnivalót, azt most meg is erősítettétek.

Eto'o, Henry, Bojan, Messi, Hleb, miért akarjátok újraépíteni ezt a támadósort? ( Ok, Hleb új ember ) Nem a játékosok kvalitásaival van nektek gondotok, hanem a motiválással... Az pedig csak Guardiolán múlik, hogy ez mennyire jön össze neki. De nekem van egy olyan érzésem, hogyha a motiválás nem megy, akkor az edző fog repülni és nem 2-3 játékos...

Szóval, nektek nincs szükségetek teljesen új csapatra. Egyéni teljesítményre a világ legerősebb kerete a tietek.
Hogy csapat lesz-e? Képesek lesznek összejátszani? Mire mennek Messi nélkül a többiek? Az is ki fog derülni.
Új edző, új módszerek. Ez kellene hogy legyen a jelszó. És ez is. ;)

Kíváncsian várom az új idényt.
Hala Madrid!

teljesen eggyetértek veled.....de sztem Pep képes lecc motiválni a csapatot....ahogy olvastam a nyilatkozatát sokkal felkészültebb és tanultabb mint Frank........szval reménykedek és remélem igazam lecc....:D:D Jah és rettegj Madrid......Elverünk titeket az El Clasicon....:D
Colin
Capitá del Barça

2008.07.31. 12:03:31

Összességeben szerintem Keitaval befürdünk, de Pique és Alves nagy igazolások, viszont elől nem nagyon fog változni a kezdő, szóval összességében szerintem az idei igazolások nem sokat változtatnak a csapaton, ha Milito felépül talán csak Alves lesz stabil kezdő, a többi játékos a tavalyi keretből marad, szóval nem nagyon érzem, hogy annyira újjáépítenék ezt a Barcát. Persze Guardiola más, mint Frank és talán jobban motiválja a játékosokat, eddig az eredmények és a mutatott játék is jó, na majd meglátjuk mi lesz...
Szerény Véleményem Szerint:

Tavaly, illetve tavalyelőtt a világ legerősebb kerete volt a tietek. A védelem ami hagyott maga után kívánnivalót, azt most meg is erősítettétek.

Eto'o, Henry, Bojan, Messi, Hleb, miért akarjátok újraépíteni ezt a támadósort? ( Ok, Hleb új ember ) Nem a játékosok kvalitásaival van nektek gondotok, hanem a motiválással... Az pedig csak Guardiolán múlik, hogy ez mennyire jön össze neki. De nekem van egy olyan érzésem, hogyha a motiválás nem megy, akkor az edző fog repülni és nem 2-3 játékos...

Szóval, nektek nincs szükségetek teljesen új csapatra. Egyéni teljesítményre a világ legerősebb kerete a tietek.
Hogy csapat lesz-e? Képesek lesznek összejátszani? Mire mennek Messi nélkül a többiek? Az is ki fog derülni.
Új edző, új módszerek. Ez kellene hogy legyen a jelszó. És ez is. ;)

Kíváncsian várom az új idényt.
Hala Madrid!
REAL MADRID C. DE F.
carlos1991
Barça B
Kapcsolat:

2008.07.31. 11:51:17

Mosquito írta:
DaNNy írta:En Dinho posztjat uresnek erzem,oda kellene egy ember. De lenyegeben ez a csapat alakuloban van. meg kell szokni egymast es johetnek a sikerek. a jobb oldalunk nagyon jo, Alves,Messi. Bal oldalra egz szelso kellene es kesz. De a lenyeg hogy Pep tudja,hogy mit akar es aszerint menjenek a dolgok
Jeffren és Pedrito is tudja azt amit a megszerezhető játékosok azon a poszton. Nem kell senki oda.
Most már Keitat is felesleges igazolásnak tartom amikor Bosquets simán hozza azt amit ő, ráadásul ingyen van.

Én sajnálom, hogy Corcoles és Abraham kikerült a kalapból, mert nekem tetszett a játékuk. Védekezésben hozták azt amit a nagyok. Igaz Corcoles oldalán tele vagyunk, de Alves mögé még befért volna Abraham.
VSanchez-t viszont közel sem tartom olyan jónak, hogy neki maradnia kelljen a további mérkőzésekre.

A bent maradt fiatalok közül Jeffrent és Pedritot felhoznám. A bal oldalt megoldják és még Messi helyén is bevethetőek.
Kész is lenne a csapat, ha maradna Eto'o.

sztem nem kell aggódnunk.....Pep nem igazolt fölöslegesen....higgyétek el akit igazolunk az be is fog vállni.....én biztos vagyok benne.....mindenkinek megtalálja a helyet Pep és a fiatalok is szépen fejlődnek de azért még nem szabad rájuk bízni mindent ez lesz az első évük a nagycsapatban és biztos hogy nem nyujtanak egyenletes teljesítményt és ezt Pep is tuddja és azért igazolt.....:D
de én még mindig azt mondom szükségünk van a Baloldalra 1jó középpályásra....:D
Mosquito

2008.07.31. 11:37:06

DaNNy írta:En Dinho posztjat uresnek erzem,oda kellene egy ember. De lenyegeben ez a csapat alakuloban van. meg kell szokni egymast es johetnek a sikerek. a jobb oldalunk nagyon jo, Alves,Messi. Bal oldalra egz szelso kellene es kesz. De a lenyeg hogy Pep tudja,hogy mit akar es aszerint menjenek a dolgok
Jeffren és Pedrito is tudja azt amit a megszerezhető játékosok azon a poszton. Nem kell senki oda.
Most már Keitat is felesleges igazolásnak tartom amikor Bosquets simán hozza azt amit ő, ráadásul ingyen van.

Én sajnálom, hogy Corcoles és Abraham kikerült a kalapból, mert nekem tetszett a játékuk. Védekezésben hozták azt amit a nagyok. Igaz Corcoles oldalán tele vagyunk, de Alves mögé még befért volna Abraham.
VSanchez-t viszont közel sem tartom olyan jónak, hogy neki maradnia kelljen a további mérkőzésekre.

A bent maradt fiatalok közül Jeffrent és Pedritot felhoznám. A bal oldalt megoldják és még Messi helyén is bevethetőek.
Kész is lenne a csapat, ha maradna Eto'o.
DaNNy
Jugador d'estrella

2008.07.31. 11:19:55

En Dinho posztjat uresnek erzem,oda kellene egy ember. De lenyegeben ez a csapat alakuloban van. meg kell szokni egymast es johetnek a sikerek. a jobb oldalunk nagyon jo, Alves,Messi. Bal oldalra egz szelso kellene es kesz. De a lenyeg hogy Pep tudja,hogy mit akar es aszerint menjenek a dolgok
FORCA BARÇA! |EL BARÇA ES MES QUE UN CLUB|
Silva / Villa
danianevem
Entrenador del Barça

2008.07.31. 11:18:10

Személy szerint Pedrito-ban több lehetőséget látok, mint pl. Trez-ben... Fiatal, lendületes, és egész jól lő. Crosas játéka tetszett, mindig megjátszható volt, és jól passzolt... Bojan két év múlva, már a világ legjobbjai közé kerülhet... Lényegében szerintem sem kell több igazolás, és ahhoz tartom magam ami az aláírásomban vastagon áll.
van Bommel
Capitá del Barça

2008.07.31. 11:07:58

Bokke írta:Sziasztok!
Elnézve a csapat tegnapi játékát nem kell ide már senki!
Ennek a csapatnak össze kell érni es nem lesz semmi gond!
Minden posztra megvannak az emberek!
Eto'o-nak maradni kell!
Minek kidobni milliókat ha ilyen utánpótlásunk van?!
Lényegében egyetértek, de azért egy középpályás talán érkezhet, és Eto'onak maradnia kell!
shevy
Capitá del Barça

2008.07.31. 11:06:10

Hogy a tényleges igazolásainkról is legyen szó, ne csak az álmainkról:
Ugye eddig van 5 igazolásunk (Henriquet nem számolva):

Keita: eddig nem mutatott semmit, tegnap a nevét sem lehetett hallani, kiadtunk érte egy csomó pénzt, szerintem nem fog beválni, legalábbis eddig nagyon úgy néz ki

Pique: 5milkát simán megért, ennyiért a legnagyobb igazolás, jól is nyomja, nincs vele gond

Alves: 32milka nem kevés, nagyon drága volt, de nagyon jó teljesítményt nyújt és fog is nyújtani, szerintem megérte a pénzét

Caceres: szerintem ennyi pénzért nála jobbat is vehettünk volna, de majd meglátjuk, remélem fog még fejlődni, mert van hova

Hleb: még róla sem tudom eldönteni, hogy vajon ő kellett-e nekünk, remélem be fog válni

Drukker
Jugador d'estrella

2008.07.31. 11:04:42

Szerintem ne bizzuk el magunkat mert tavaly is az volt (az én szemszögemből nézve) nyertük a barátságos meccseket és jól is erősítettünk. Mégse sikerült úgy ahogy szerettük volna. Bár mondjuk nekem is tetszett amit tegnap láttam. Sok múlik a sérüléseken:(
Mosquito

2008.07.31. 10:58:59

Szerintem meg hagyjuk a real igazolásait, mert tavaly is leszólta mindenki őket aztán bejött nekik minden. Robbent és Pepet fikázta itt mindenki és ez a 2 játékos nyújtotta szinte a legjobb teljesítményt a realban.
Bokke
Barça B

2008.07.31. 10:58:05

Sziasztok!
Elnézve a csapat tegnapi játékát nem kell ide már senki!
Ennek a csapatnak össze kell érni es nem lesz semmi gond!
Minden posztra megvannak az emberek!
Eto'o-nak maradni kell!
Minek kidobni milliókat ha ilyen utánpótlásunk van?!
"A játék az nem játék!"-Terence Hill
Fernando
Llegenda del Barça

2008.07.31. 10:31:12

Szerintem van der Vaart nemis ér többet 10-nél. Nemtudom hova kell sztrárolni? Jól mozgott az Ajaxban, Hamburban is ment neki. Ennyi. Sose volt se a Bundes Liga se a Holland Liga kiemelkedő játékosa. Sőt szerintem a Hamburgban voltak nála jobbak is. Többek között Trochowski. Semmit nem fog elérni Madridban.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
MeNnOn
Jugador del Barça

2008.07.31. 10:24:06

gekkodan írta:Egyetértek annyiban, hogy VDV 10 millás vételára egy röhej és nagyon csúnya nézni, hogy egy ilyen játékost visz el a Madrid bagóért, ráadásul nálunk szóba sem került, holott pont egy irányító kellene....

iirrányíítóó ?:D
Xavi szerintem tökéletesen szervezi a játékot sokat fut,passzol, a fejjátéka ugye magaságából adódóan nem a legjobb ,de akkor is szerintem tökéletes KK.
és még ha valami bajvan,meg tudja játszani ezt a posztot Ini,esetleg Hleb is.. :wink:
Asszem 1értelmű ;-)
Viscaaa Barcaaa ( L )

G.Dos Santos FaN :(
Lezárt