LE biztos nem számított rá, hogy júliusban mozoghat az elképzelt kerete. Pedro esetében semmi se múlik rajta,. mert nemrég szállították le a kivásárlási árat. Samper azért nem ugyanilyen eset, mert vele javasolhat LE új szerződéskötést, ha számít rá. Adriano irreális kivásárlása ügyében nem ő dönt, de ha marad, az az ő csapata hangulatára hathat ki.TripleH írta:De legalább kerek perec kijelentette, hogy ha menni akarnak és kifizetik az árukat akkor isten áldja őket, BL címvédőként nem tesznek jót a demotivált játékosok a csapat moráljának. Másrészt legalább Vermáról meg Dáglászről sem csak habogott hülyeségeket: "A szerepük attól függ majd, hogy mit tesznek azért, hogy játsszanak." egyre szimpibb nekem Lucho.
Luis Enrique
De legalább kerek perec kijelentette, hogy ha menni akarnak és kifizetik az árukat akkor isten áldja őket, BL címvédőként nem tesznek jót a demotivált játékosok a csapat moráljának. Másrészt legalább Vermáról meg Dáglászről sem csak habogott hülyeségeket: "A szerepük attól függ majd, hogy mit tesznek azért, hogy játsszanak." egyre szimpibb nekem Lucho.

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Első szimpatikus nyilatkozata. Végre valaki nem töketlenkedik, ha valaki leteszi az árát, akkor mehet a buli. Adrianot én piszkosul sajnálnám, rendkívül jó kiegészítő ember, Pedrot meg már több éve eladtam volna, amikor a psg a fél világot adta volna érte. Kérdés LE mennyire számol velük, de a mentalitása ez irányba tetszik.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Mondjuk ha Adriano és Pedro kéri, hogy engedjék el őket, és úgy is csak a kivásárlási áron mehetnek, az elég bunkóság lenne szerintem - lévén Adriano soha nem ért 90 milliót -, tettek már annyit a klubért, hogy ne tegyünk keresztbe a távozásuknak, ha ők úgy döntenek. Bár ez a "Ha ők megnyilatkoztak, utána fogok beszélni én" rész lehet arra szólt, hogy ha kérik, akkor elengedi őket..Alcantara írta:...

Nekem a Vermás rész tetszett, csak azért, mert felépült egy nagyobb név, nem rakja senki elé a rangsorban. Dicséretes.
Tetszik a főoldali cikkben levő megnyilatkozása az eligazolásokról, egészen karakán.
Más csapatok hozzászoktak, hogy tőlünk sliccgombért lehet vinni mindenkit.
Nem élet-halál eladni valóban a két játékost, ha kell, fizessék meg.
Velünk is ezt csinálják egy-egy igazolás során.
Más csapatok hozzászoktak, hogy tőlünk sliccgombért lehet vinni mindenkit.
Nem élet-halál eladni valóban a két játékost, ha kell, fizessék meg.
Velünk is ezt csinálják egy-egy igazolás során.
Értem köszönöm az információkat. 

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Rijkaard alatt elkezdett az első csapatnál játszani, nagyon ment neki, amikor Pep kérte, hogy menjen vissza a B-be segíteni neki - akkor ugye Pep volt a B edzője -, nem ment. Rá egy évre jött Pep az első csapathoz, Bojan kicsit kegyvesztett lett, felpakolt magára pár kiló izmot, kicsit be is lassult. A 09/10-es szezon végén viszont Ibrát szorította ki, ami még úgy is nagy szó, hogy a svéd pocsék formában volt. Utána évben szintén nem játszott szinte semmit, elkezdtük kölcsönbe adogatni, először pont a Romaba Lucho kezei közé, de sehol nem robbant. Most meg folyamatosan beszólogat..BFC írta:Bojan: „Luis Enrique? Inkább nem beszélek róla...”
Mi történt ezzel a sráccal ? ... Szóval ha valaki lesz oly kedves leírni akkor az megköszönöm.

Több volt benne bőven, mint amit kihozott magából, mondjuk ebben Pepnek is komoly szerepe volt, játszhatott bárhogy a kicsi, sose kapott folyamatosan lehetőséget.. De úgytűnik ezt nagyon a szívére vette, ha még Luchonak is beszól..

Bojan: „Luis Enrique? Inkább nem beszélek róla...”
Mi történt ezzel a sráccal ? Nem igazán vagyok vele tisztában és semmit sem találtam interneten. Azt láttam, hogy egy darabig játszott Barca mezben majd kikerült a képből. Elment kölcsönbe meg ide-oda és tegnap megláttam egy cikket NSO-n. Szóval ha valaki lesz oly kedves leírni akkor az megköszönöm.
Mi történt ezzel a sráccal ? Nem igazán vagyok vele tisztában és semmit sem találtam interneten. Azt láttam, hogy egy darabig játszott Barca mezben majd kikerült a képből. Elment kölcsönbe meg ide-oda és tegnap megláttam egy cikket NSO-n. Szóval ha valaki lesz oly kedves leírni akkor az megköszönöm.
Pep kitalált egy príma csapatjátékot, de az utolsó évében már nála is lazultak az eresztékek. Tito és Martino se azt nem tudta regenerálni, se egy másikat kitalálni. LE és stábja a második félévre nem csak kitaláltak egy csapatjátékot, hanem meg is tudták valósítani. Ráadásul korszerűbbet, mint a régi volt. Ennyi.
- Chino
- Llegenda del Barça
Azt se felejtsük el, hogy évek óta semmi konkurenciája nincs. Montoya lehetett volna talán, de őt látványosan egyik edző sem használta. Amellett volt Adriano most Douglas. Ez azért akaratlanul is befolyásol egy játékost. Most itt lesz Vidal, aki ugyan nem egy világklasszis, de valószínűleg sokkal nagyobb nyomást gyakorolhat rá. Ráadásul így, hogy Messi kikerült szélre Alvesnek is komolyabb szerepe lett. Nagyon sokat számít, hogy ő van ott az argentin mellett, vagy Montoya, Rakitic beépülésével pedig kicsit szabadabban játszhat, ami a hatékonyságát is növeli.MQuCsabi írta:Én azért nem varrnám egyedül az ő nyakába a rossz formánkat. Egyértelmű, hogy nem játszott jól, de sok playát nem tudnék említeni, ak iigenCsak kb 2 évig volt a csapat legrosszabb játékosa
Arra viszont kíváncsi leszek, hogy Aleix milyen konkurenciát teremt a számára.
Ezt egyelőre még LE sem tudja szerintem, de jövőre már komolyabban átveheti a stafétát. Nem hiszem, hogy annyira bedurcázna, ha csak második számú jh lenne. A pénzét úgy is megkapja, LE-nek is nagyobb szava lehet már az öltözőben egy ilyen szezon után.
Ha sikerül akár egy komolyabb trófeát is begyűjteni (mondjuk a bajnokságot) szerintem elégedettek lehetünk. Így, hogy egy transferban akadályoz az erősítésben, sőt kulcsjátékos is távozik Xavi személyében (hiába nem volt kezdő, de fontos láncszem volt), fontos emberek is idősebbek lesznek már (Masch, Ini, Alves, Mathieu) nagy fegyvertény lenne Lucho-tól. De akár egy 0 kupás vagy egy király kupás szezon sem lenne feltétlenül csalódás LE-től, ha a játékban lenne koncepció és komoly elképzelés.
Forca Barca!!!!
- noname
- Llegenda del Barça
Bonyolult ez a magyar nyelv?! Sehol nem írtam, hogy csak ő volt rossz, de ahhoz kétség nem férhet h ő volt a legrosszabb.
Hihetetlen h valakinek van 3-4 jó hónapja, erre egyből előkerülnek a nagy fanok, akik "mindig is imádták" és akik szerint "mindig is jó volt ő" vagy "sose lógott ki lefele". Ha rajtatok múlna, most Ronaldinho lenne a kapitányunk.
LE-nek hatalmas dicséret jár, amiért ismét kihozta Alvesből a klasszist. Az már más kérdés, hogy sikerül-e fenntartani benne a tüzet, mert az is benne van a képben, hogy megint elkezd beívelgetni vakon, hogy teljen az idő, miközben megkapja a biztos pénzét.
Hihetetlen h valakinek van 3-4 jó hónapja, erre egyből előkerülnek a nagy fanok, akik "mindig is imádták" és akik szerint "mindig is jó volt ő" vagy "sose lógott ki lefele". Ha rajtatok múlna, most Ronaldinho lenne a kapitányunk.

LE-nek hatalmas dicséret jár, amiért ismét kihozta Alvesből a klasszist. Az már más kérdés, hogy sikerül-e fenntartani benne a tüzet, mert az is benne van a képben, hogy megint elkezd beívelgetni vakon, hogy teljen az idő, miközben megkapja a biztos pénzét.
A Fifa egy szégyen
Igen két évig volt [auto_cenzúra] de két évig volt az egész csapat hullám völgybeMaxi írta:A gyűlöleted elvakít...noname írta:Csak kb 2 évig volt a csapat legrosszabb játékosa.Maxi írta: Észre kéne venni, hogy Alves nélkül (vagy hozzá hasonló játékos nélkül) közel sem lennénk ilyen hatékonyak...Egyes emberek memóriája igen hosszú.
Remélem az sociok-é nem az, mert akkor Barto simán elnök lesz megint.
Kb a csapat harmada ugyanolyan rossz volt.
De neked van jó memóriád!
-
- Entrenador del Barça
A gyűlöleted elvakít...noname írta:Csak kb 2 évig volt a csapat legrosszabb játékosa.Maxi írta: Észre kéne venni, hogy Alves nélkül (vagy hozzá hasonló játékos nélkül) közel sem lennénk ilyen hatékonyak...Egyes emberek memóriája igen hosszú.
Remélem az sociok-é nem az, mert akkor Barto simán elnök lesz megint.
Kb a csapat harmada ugyanolyan rossz volt.
De neked van jó memóriád!
Forca Barca
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Én azért nem varrnám egyedül az ő nyakába a rossz formánkat. Egyértelmű, hogy nem játszott jól, de sok playát nem tudnék említeni, ak iigenCsak kb 2 évig volt a csapat legrosszabb játékosa

- noname
- Llegenda del Barça
Csak kb 2 évig volt a csapat legrosszabb játékosa.Maxi írta: Észre kéne venni, hogy Alves nélkül (vagy hozzá hasonló játékos nélkül) közel sem lennénk ilyen hatékonyak...

A Fifa egy szégyen
-
- Entrenador del Barça
noname írta:Azért Barto rendesen beindult.![]()
Továbbra se bírom Alvest, de úgy, hogy Vidallal kell megküzdenie a kezdőért, még talán tartja is az év végi formáját, mert az utóbbi hónapokban szinte a legjobb játékosunk volt.(ezt de rosszul esik leírni).
A legfontosabb LE volt. Beindított valamit a csapatnál, amihez kellett fél év, hogy eredményt hozzon. Rosszabb dolog nem történhetett volna most, mint egy új edző.
De miért esik rosszul leírni ezt?
Észre kéne venni, hogy Alves nélkül (vagy hozzá hasonló játékos nélkül) közel sem lennénk ilyen hatékonyak...
Forca Barca
- visca el barca
- Presidente del Barça
mester hogy lekapta a sérót

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Elég hülyén nézett volna ki, ha a triplázó csapat edzőjét nem tartjuk meg.
Tavaly fenntartásokkal kezeltem az érkezését, de természetesen - mint minden játékos és edző - ő is tiszta lappal indult.
Valamit tényleg beindított, képes volt ismét elérni, hogy harapjon a társaság - jövőre is ez lesz az egyik legnagyobb feladata.
Tavaly fenntartásokkal kezeltem az érkezését, de természetesen - mint minden játékos és edző - ő is tiszta lappal indult.
Valamit tényleg beindított, képes volt ismét elérni, hogy harapjon a társaság - jövőre is ez lesz az egyik legnagyobb feladata.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Nagyon boldog vagyok, LE 2017-ig MARAD!
Bartonak nem volt sok jó döntése/igazolása, de amelyek beváltak, azokkal nagyon jól járt a klub.
(Aztán nehogy a végén újraválasszák...
)

- noname
- Llegenda del Barça
Azért Barto rendesen beindult.
Továbbra se bírom Alvest, de úgy, hogy Vidallal kell megküzdenie a kezdőért, még talán tartja is az év végi formáját, mert az utóbbi hónapokban szinte a legjobb játékosunk volt.(ezt de rosszul esik leírni
).
A legfontosabb LE volt. Beindított valamit a csapatnál, amihez kellett fél év, hogy eredményt hozzon. Rosszabb dolog nem történhetett volna most, mint egy új edző.

Továbbra se bírom Alvest, de úgy, hogy Vidallal kell megküzdenie a kezdőért, még talán tartja is az év végi formáját, mert az utóbbi hónapokban szinte a legjobb játékosunk volt.(ezt de rosszul esik leírni

A Fifa egy szégyen
- visca el barca
- Presidente del Barça
Erxy írta:meg idom se volt beirni, hogy hosszabbitani akarnak vele de:
Hivatalos, 2017-ig hosszabbitott![]()
Bartomeu elszabadult, meg van par oraja, sztem bejelent egy Pogba Gundogan dout is
sztem ezt már laporta zsírozta LEvel

de ha így van örülök neki. remélem tudja a motivácíót tartani a srácokban.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

meg idom se volt beirni, hogy hosszabbitani akarnak vele de:
Hivatalos, 2017-ig hosszabbitott
Bartomeu elszabadult, meg van par oraja, sztem bejelent egy Pogba Gundogan dout is
Hivatalos, 2017-ig hosszabbitott