A Magyar Barca!
-
- Jugador del Barça
Melkor írta:Na meg volt az első meccs és 3-2-re nyertünk!
Egy velünk közel hasonló képességű csapat volt az ellenfél.
Kétszer is vezettek de előbb Bence, majd Ele egyenlített, és az utolsó percben Superlama eldöntötte a meccset!![]()
Csak így tovább!

"Bσтι, вσтι, мα∂яι∂ιѕтα qυι ησ вσтι!"
- Melkor
- Entrenador del Barça
Na meg volt az első meccs és 3-2-re nyertünk!
Kétszer is vezettek de előbb Bence, majd Ele egyenlített, és az utolsó percben Superlama eldöntötte a meccset!
Csak így tovább!
Kétszer is vezettek de előbb Bence, majd Ele egyenlített, és az utolsó percben Superlama eldöntötte a meccset!

Csak így tovább!
MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
- Scorpion
- Capitá del Barça
A csoport
Arsenal
Real Madrid B
Inter
Juventus A
AS Roma
B csoport
Chelsea
Juventus B
Fiorentina
Man U
HFCB A
12:30 - 12:54 A Arsenal Real Madrid B
12:30 - 12:54 B Inter Juventus A
12:57 - 13:21 A Chelsea Juventus B
12:57 - 13:21 B Fiorentina Man U
13:24 - 13:48 A Arsenal AS Roma
13:24 - 13:48 B Real Madrid B Inter
13:51 - 14:15 A Chelsea HFCB A
13:51 - 14:15 B Juventus B Fiorentina
14:18 - 14:42 A Juventus A AS Roma
14:18 - 14:42 B Inter Arsenal
14:45 - 15:09 A Man U HFCB A
14:45 - 15:09 B Chelsea Fiorentina
15:12 - 15:36 A Real Madrid B AS Roma
15:12 - 15:36 B Arsenal Juventus A
15:39 - 16:03 A Juventus B HFCB A
15:39 - 16:03 B Chelsea Man U
16:06 - 16:30 A Inter AS Roma
16:06 - 16:30 B Real Madrid B Juventus A
16:33 - 16:57 A Fiorentina HFCB A
16:33 - 16:57 B Juventus B Man U
Játékidő 2X12 perc
A csoportok első két helyezettje jut fel! (4 csapat)
Arsenal
Real Madrid B
Inter
Juventus A
AS Roma
B csoport
Chelsea
Juventus B
Fiorentina
Man U
HFCB A
12:30 - 12:54 A Arsenal Real Madrid B
12:30 - 12:54 B Inter Juventus A
12:57 - 13:21 A Chelsea Juventus B
12:57 - 13:21 B Fiorentina Man U
13:24 - 13:48 A Arsenal AS Roma
13:24 - 13:48 B Real Madrid B Inter
13:51 - 14:15 A Chelsea HFCB A
13:51 - 14:15 B Juventus B Fiorentina
14:18 - 14:42 A Juventus A AS Roma
14:18 - 14:42 B Inter Arsenal
14:45 - 15:09 A Man U HFCB A
14:45 - 15:09 B Chelsea Fiorentina
15:12 - 15:36 A Real Madrid B AS Roma
15:12 - 15:36 B Arsenal Juventus A
15:39 - 16:03 A Juventus B HFCB A
15:39 - 16:03 B Chelsea Man U
16:06 - 16:30 A Inter AS Roma
16:06 - 16:30 B Real Madrid B Juventus A
16:33 - 16:57 A Fiorentina HFCB A
16:33 - 16:57 B Juventus B Man U
Játékidő 2X12 perc
A csoportok első két helyezettje jut fel! (4 csapat)
-
- Entrenador del Barça
2009.09.05. Selejtező
1.Zsolti
2.
3.
4. Ele
5. Marci
6. Viktor (75%)
7. Zsolti
8. Dopi
9.
10. Superlama
11. Bercy
Na hát ha kiesik nagyi is, akkor felírom magam!
1.Zsolti
2.
3.
4. Ele
5. Marci
6. Viktor (75%)
7. Zsolti
8. Dopi
9.
10. Superlama
11. Bercy
Na hát ha kiesik nagyi is, akkor felírom magam!
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
2009.09.05. Selejtező
1.Zsolti
2. Melkor
3. Házé
4. Ele
5. Marci
6. Viktor (75%)
7.
8. Dopi
9.
10. Superlama
11. Bercy
1.Zsolti
2. Melkor
3. Házé
4. Ele
5. Marci
6. Viktor (75%)
7.
8. Dopi
9.
10. Superlama
11. Bercy
-
- Jugador del Barça
hát tévedtem...sajnos mennem kell dolgozni szombaton, és mivel úgyis sokan vagyunk így le kell mondjam
2009.09.05. Selejtező
1.Zsolti
2. Melkor
3. Házé
4.
5. Marci (kérésére Wink )
6. Viktor (75%)
7.
8. Dopi
9.
10. Superlama
11. Bercy...hogy emeljem az átlagéletkort (Melkor Cool )
Ha nincs más (+1): ElBartimaeus (?)

2009.09.05. Selejtező
1.Zsolti
2. Melkor
3. Házé
4.
6. Viktor (75%)
7.
8. Dopi
9.
10. Superlama
Ha nincs más (+1): ElBartimaeus (?)
"Bσтι, вσтι, мα∂яι∂ιѕтα qυι ησ вσтι!"
- Melkor
- Entrenador del Barça
Na akkor hajrá!nagyi írta:hajaj nagy lesz a nyomásmost a héten nagyon rajta vagyok úgy látszik formába lendültem, nehogy szombatra visszaessen
amúgy pénzben mennyi HUF?

Olyan 1500 pénz körül lesz majd.
Tippmix bajnokság Kedd A pálya:
HFCB - Őszinte Részvét. 17:40
1. Zsolti
2. Melkor
3. Marci
4.
5.
6.
7.
8.
1. Zsolti
2. Melkor
3. Marci
4.
5.
6.
7.
8.
- Melkor
- Entrenador del Barça
Én is csak annak fogok tudni menni, úgyhogy majd együtt nézünkhaze71 írta:Nem javult jelentősen a bokám, úgyhogy a selejtzőt lemondom, sajna nem tudok menni. Max nézőnekA

Nem javult jelentősen a bokám, úgyhogy a selejtzőt lemondom, sajna nem tudok menni. Max nézőnek
A

- Melkor
- Entrenador del Barça
Lehet igénybe vesszük majd párszor a segítségedet.Ronaldinho 17 írta:Melkor!
Hétfő-szerda-péntek a futsal, szal időben jó lenne a kedd(ha néha nagyon nincs senki, akkor lemehetek párszor, de ilyen ne legyen) csak hát (játékengedély , tagdíj...) a futsal elviszi a pénzt, így ezért nem tudok menni veletek!
a 2 tomi gyereket kérdezted? esetleg Attila haverom,bár ő védő...
a selejtezőre elvileg tudok menni, de nem sok az ember....hány meccs lesz ?

Attilával még nem tudtam beszélni. A 2 Tomi pedig még kérdéses - figyeljétek a Nagyi játékát most a selejtezőn, és utána várom a véleményeket. Ha megfelel és a ő is szeretne jönni, akkor jöjjön.
Van egy másik - meglepően kellemes - de megoldandó probléma. Bence és Kezso is jelezte, hogy jönne a selejtezőre. Én valószínűleg nem tudok majd mégsem menni (éjszakás leszek előtte), de ha Zsolti is jön akkor az 11 mezőnyjátékos. Elsősorban támadó poszton van egy kis túlkínálat. Senkinek nem szeretném ebből a keretből azt mondani, hogy ne jöjjön, de ha valakinek túl bő így a csapat, és így nem akar jönni, az szóljon.
Bede Viktort kineveztem ideiglenes csk-nak erre a tornára, úgyhogy fogadjatok szót neki!

A torna 12:30-kor kezdődik, beosztás később. 2 ötös csoport lesz és mindkettőből az első 2 csapat jut fel.
-
- Entrenador del Barça
Melkor!
Hétfő-szerda-péntek a futsal, szal időben jó lenne a kedd(ha néha nagyon nincs senki, akkor lemehetek párszor, de ilyen ne legyen
) csak hát (játékengedély , tagdíj...) a futsal elviszi a pénzt, így ezért nem tudok menni veletek!
Hétfő-szerda-péntek a futsal, szal időben jó lenne a kedd(ha néha nagyon nincs senki, akkor lemehetek párszor, de ilyen ne legyen

ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Jugador del Barça
1 : Megérett a meggy:):)
2 : Csipkebokorvessző
:)
3: Nem te leszel a párom
4 : Ügyes légy
Én már rég nem foglalkoztam ezzel az egésszel, nem én hoztam fel...
Egy más világ kezdődik, ígérem....
Viktor,
Jól tudsz irányítani a pályán, és vannak jó kritikáid amiket szívesen veszek. De az állandó szöveg az én teljesítményemre mindenképpen rossz hatással van, ezért szeretném, ha az építő jellegű dolgokra koncentrálnál.
Úgy írsz mintha valami nyomorék lennék, és folyamatosan gólokat kapnánk a hibáimból, illetve nem tudnám megjátszani a megszerzett labdáimat, pedig ez messze nincs így. Kipécéztél és folyamatosan azt lesed hogy mikor szúrok el valamit. Szállj le rólam.
"Kettő: Nem azt mondtam szeretek, hanem azt NEM TUDOK sorfalban állni, mert mindig kifordulok (azért az megjegyezném, hogy ott nem csak én fordultam ki, hanem a kedves párom is, akire már nem emlékszem ki volt:)..."
Ez ugyan részletkérdés, de szeretnék reagálni rá.
Egyáltalán nem fordultam ki. Erre pedig az a bizonyíték, hogy akkor és ott egy szóval sem mondtad hogy én kifordultam volna. Göröcsösen próbáltad az általad említett okosságokkal kimagyarázni a hibádat. Persze most utólag az eszedbe jutott, hogy én álltam melletted. Kicsit szubjektíven látod a világot.
A "megszoksz vagy megszöksz" a jelen esetben nem úgy működik, hogy megszokom az állandó megalázó kritizálásodat vagy megszökök, hanem pont hogy rád érvényes: próbáld meg visszafogni a szövegelést. Remélem ez a gyakorlatban is érvényesülni fog. Nekem jót tenne, és azt hiszem másoknak is.
2 : Csipkebokorvessző

3: Nem te leszel a párom

4 : Ügyes légy

Én már rég nem foglalkoztam ezzel az egésszel, nem én hoztam fel...

Egy más világ kezdődik, ígérem....
Viktor,
Jól tudsz irányítani a pályán, és vannak jó kritikáid amiket szívesen veszek. De az állandó szöveg az én teljesítményemre mindenképpen rossz hatással van, ezért szeretném, ha az építő jellegű dolgokra koncentrálnál.
Úgy írsz mintha valami nyomorék lennék, és folyamatosan gólokat kapnánk a hibáimból, illetve nem tudnám megjátszani a megszerzett labdáimat, pedig ez messze nincs így. Kipécéztél és folyamatosan azt lesed hogy mikor szúrok el valamit. Szállj le rólam.
"Kettő: Nem azt mondtam szeretek, hanem azt NEM TUDOK sorfalban állni, mert mindig kifordulok (azért az megjegyezném, hogy ott nem csak én fordultam ki, hanem a kedves párom is, akire már nem emlékszem ki volt:)..."
Egyáltalán nem fordultam ki. Erre pedig az a bizonyíték, hogy akkor és ott egy szóval sem mondtad hogy én kifordultam volna. Göröcsösen próbáltad az általad említett okosságokkal kimagyarázni a hibádat. Persze most utólag az eszedbe jutott, hogy én álltam melletted. Kicsit szubjektíven látod a világot.
A "megszoksz vagy megszöksz" a jelen esetben nem úgy működik, hogy megszokom az állandó megalázó kritizálásodat vagy megszökök, hanem pont hogy rád érvényes: próbáld meg visszafogni a szövegelést. Remélem ez a gyakorlatban is érvényesülni fog. Nekem jót tenne, és azt hiszem másoknak is.
Cs.Viktor, a "tanító és oktató"
- Melkor
- Entrenador del Barça
Tippmix bajnokság Kedd A pálya:
1.
2. Melkor
3. Marci
4.
5.
6.
7.
8.
Gyorsan jelezze mindenki aki tud jönni, este felé körbetelefonálom a még hiányzó embereket!
Háze kiesésével sajnos egy picit sovány lett a keret. (ne haragúdj Háze, sajnos ez most így jött ki...). Kéne még 1 jó, támadó szellemű ember a bajnokságba. Valami ötlet?
Kezsonak sajnos a kedd sem jó. Igazából Zsolti lenne a legjobb, csak nem tudom mennyire meggyőzhető...
1.
2. Melkor
3. Marci
4.
5.
6.
7.
8.
Gyorsan jelezze mindenki aki tud jönni, este felé körbetelefonálom a még hiányzó embereket!
Háze kiesésével sajnos egy picit sovány lett a keret. (ne haragúdj Háze, sajnos ez most így jött ki...). Kéne még 1 jó, támadó szellemű ember a bajnokságba. Valami ötlet?
Kezsonak sajnos a kedd sem jó. Igazából Zsolti lenne a legjobb, csak nem tudom mennyire meggyőzhető...

- Melkor
- Entrenador del Barça
Na elég lesz a vitából, téma lezárva, mostantól mindenki koncentráljon a közelgő focikra!
A pályaavató kupáról megtalálhatók a képek az alábbi címen:
pályaavató képek
A pályaavató kupáról megtalálhatók a képek az alábbi címen:
pályaavató képek
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Melkor 2009.08.31. 11:52:51-kor.
2009.09.05. Selejtező
1.Zsolti
2. Melkor
3. Házé
4. Nagyi
6. Viktor (75%)
7. Ele
8. Dopi
9.
10. Superlama
Ha nincs más (+1): ElBartimaeus (?)[/quote][/quote][/quote]
1.Zsolti
2. Melkor
3. Házé
4. Nagyi
6. Viktor (75%)
7. Ele
8. Dopi
9.
10. Superlama
Ha nincs más (+1): ElBartimaeus (?)[/quote][/quote][/quote]
- Marci
- Capitá del Barça
Viktor,
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Viktor! Mikor lesz sorsolás?
2009.09.05. Selejtező
1.Zsolti
2. Melkor
3. Házé
4. Nagyi
6. Viktor (75%)
7.
8. Dopi
9.
10. Superlama
Ha nincs más (+1): ElBartimaeus (?)--->törölve
Nem tudok menni, mert éppen Spanyolországban leszek, ez most derült ki nem is olyan régen. Bocs, azért sok sikert kívánok nektek!
2009.09.05. Selejtező
1.Zsolti
2. Melkor
3. Házé
4. Nagyi
6. Viktor (75%)
7.
8. Dopi
9.
10. Superlama
Ha nincs más (+1): ElBartimaeus (?)--->törölve
Nem tudok menni, mert éppen Spanyolországban leszek, ez most derült ki nem is olyan régen. Bocs, azért sok sikert kívánok nektek!

-
- Entrenador del Barça
Viktor! Mikor lesz sorsolás?
2009.09.05. Selejtező
1.Zsolti
2. Melkor
3. Házé
4. Nagyi
6. Viktor (75%)
7.
8. Dopi
9.
10. Superlama
Ha nincs más (+1): ElBartimaeus (?)[/quote][/quote]
2009.09.05. Selejtező
1.Zsolti
2. Melkor
3. Házé
4. Nagyi
6. Viktor (75%)
7.
8. Dopi
9.
10. Superlama
Ha nincs más (+1): ElBartimaeus (?)[/quote][/quote]