Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Épp az van, hogy a Santos szerint a reál nem ad érte annyi pénzt,ami kiegyenlítené ezt.Léfe írta:Ez rossz megközelités, mert igaz, hogy Robinho köszönhet a Santosnak, de annyi pénzt adnak érte - amivel ez egalizálódik.
folyamatosan igérgette neki az elnöke, h elmehet. ez már régebben is ismert volt, még ha a NSOnak csak most esett le. tökéletesen megértem a gyereket, csodálom, h még mindig ott van (bár le nem léphet magától, mert akkor a fifa tiltja el). csak egy mondatával nem értek egyet robinhónak, de ezzel nagyon nem: "jogomban áll a világ legjobb csapatához, a real margithoz szerződni". de ezt a baromságot tudjuk be a felfokozott idegállapotának.Taibi írta:Boccs, de nem Robinho írta alá a szerződését a Santosnál?
De igen. Akkor pedig tartsa magát ahhoz addig, amíg a Santos is betartja azt!
Boccs, de nem Robinho írta alá a szerződését a Santosnál?Badi írta:Én egyetértek Robinhoval. a játékosoknak is vannak érzelmeik, nem láncolhatja magához egy klub őt, nem kényszeríthetik, hogy olyan városban lakjon, ahol nem szeret élni..
Egyet értek!Még Dinhot is megbüntetném,hiába sztár!Taibi írta:Én Eto'o-t is megbüntettem volna, és megbüntetném bármelyik játékost, aki ilyet csinál.
Szerződés köti a klubbhoz, köteles edzésre járnia.....
Tavaly valaki ugyanezt csinálta, csak azt az illetőt Samuel Eto'o-nak hívták, és pont ezért egy szót se szóltatok arra hogy mit csinál...Taibi írta:Ez a Robinho már most egy nagyképű majom! Pont a reálba való játékos....
De ilyet, hogy nem hajlandó edzeni a Santosban, és csak a reál mezét hajlandó fölvenni..... Én úgy megbüntetném a Santos vezetői helyében, hogy többet ne legyen kedve pattogni!
Oké. Igazából lényegtelen, hogy már aláírt vagy csak pár nap múlva fog aláírni.....az Atleticoban fog focizni.Charlie írta:Nem azért igazolt már oda mert mi áttárgyaltuk hanem azért mert csomó helyen azt írták.Taibi írta:Azért mert ti már áttárgyaltátok még nem jelenti azt, hogy le is igazolták.![]()
Amúgy még itt sincs beírva Petrov: http://www.as.com/misc/merver05/
C.
Nem azért igazolt már oda mert mi áttárgyaltuk hanem azért mert csomó helyen azt írták.Taibi írta:Azért mert ti már áttárgyaltátok még nem jelenti azt, hogy le is igazolták.![]()
Amúgy még itt sincs beírva Petrov: http://www.as.com/misc/merver05/
Hát pedig mi már áttárgyaltuk ezen magunkat,leigazolták!Taibi írta:A Sportfórumon azt írják, hogy "előrehaladott tárgyalásokat folytatnak" Petrov ügyében. Szóval még nem igazolták le ezek szerint.Charlie írta:Kb. 1hónapja már az Atléticó játékosa.Taibi írta:Martin Petrovot valószínűleg leigazolja az Atletico Madrid.
Már jobb csapat van az atleticonál, mint a reálnál. Remélem előrébb fog végezni az atletico, mint a városi riválisa....
C.
Továbbá Gallettivel is tárgyal az Atletico.
A Sportfórumon azt írják, hogy "előrehaladott tárgyalásokat folytatnak" Petrov ügyében. Szóval még nem igazolták le ezek szerint.Charlie írta:Kb. 1hónapja már az Atléticó játékosa.Taibi írta:Martin Petrovot valószínűleg leigazolja az Atletico Madrid.
Már jobb csapat van az atleticonál, mint a reálnál. Remélem előrébb fog végezni az atletico, mint a városi riválisa....
C.
Kb. 1hónapja már az Atléticó játékosa.Taibi írta:Martin Petrovot valószínűleg leigazolja az Atletico Madrid.