Menjen vissza Duncan, vagy akkor Leonardot csináljuk vissza vagy valami legyen, mert ez emberek éves munkáját teszi tönkre. Én nem kis melót teszek bele évről évre, s kezd nagyon elegem lenni, hogy minden évben ugyanarról vitázunk és ráadásul minden évben ugyanazzal az emberrel. Bocs neo, ettől függetlenül se több se kevesebb nem vagy a szememben, de több vétót hoztál össze az elmúlt 2,5 évben mint a többiek együtt. Tök sok csere volt idén, nem Duncanen fog múlni az idei év ez teljesen tiszta, de bakker ezzel még a jövőt tekintve se bukik annyit neo, mint amennyit kap most. És ott van varnagykrisztian, aki meg nem is nyer vele szinte semmit, bocs hogy ezt írom de nem hiszem hogy te fogod a hetedik körből kihalászni az év felfedezettjét.
Duncan értéke top 50 játékos jelenleg, ami kb egy 2-3 körös húzás. Acy a top 100-ban sem volt soha....De még a top 150-ben sem sűrűn. Oké hogy Duncannek már kevés a keeper értéke, de nem értem akkor sem. Ha ez így tényleg így marad, akkor nem tudom mit csinálok.

Én úgy feltudnék pár embert turbózni, hogy neo nem nyerné meg a ligát, s akkor majd kérek én is kilencedik kört vagy lehet Kembáért már egy hatodikat....Nem ellened irányul ezt remélem átjön, hanem a helyzettel hogy dolgozik az ember keményen, totál utolsó helyről jöttem fel harmadiknak és nem a szél fújta...És én pl Leonard-Greenért 1-6 cseréről indultam és alkudtam le 1-4 valamint 6-7re. Igen, val. Leonardot meg is tartom, de nézzük már meg mennyit áldoztam érte. És becsapva érzem magam, mert én ennyiért kapok embert más meg totál másért. És szinte nincs is a két időpint között különbség. Ezt írtam ez elején is, hogy akkor Leonard-Green páros nekem így nem kell, mert akkor teljesen egyértelmű hogy akkor az én cserém vétó.