Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
attól h töketlennek nevezem még tisztelem. sőt. szeretem is, hovatovább még jó edzőnek is tartom. csak lehetne NÉHA egy kicsit bevállalósabb is.hajnesz írta:Azért egy kis tiszteletet csak megérdemelne az edzőnk, attól függetlenül, hogy nem egyezel vele.visca el barca írta:így messi nélkül nagyon adná magát a 4-3-3 elől a cou-lajos-dembouz trióval, de hát ez a töketlen edző ezen a sörmeccsen sem meri majd bevállalni
4-3-3 az uccso Malaga ellen? Dembelevel a kezdőben? Merész gondolatok ezekvisca el barca írta:így messi nélkül nagyon adná magát a 4-3-3 elől a cou-lajos-dembouz trióval, de hát ez a töketlen edző ezen a sörmeccsen sem meri majd bevállalni
Messi helyén?palesz77 írta:Messi kikerült a keretből családi okok miatt - jön a baba gondolom -, Mina veszi át a helyét a keretben. Nagy troll lenne az öreg, ha kezdetné így meg.
Azért egy kis tiszteletet csak megérdemelne az edzőnk, attól függetlenül, hogy nem egyezel vele.visca el barca írta:így messi nélkül nagyon adná magát a 4-3-3 elől a cou-lajos-dembouz trióval, de hát ez a töketlen edző ezen a sörmeccsen sem meri majd bevállalni
Ezzel most kivételesen nagyon egyetértek. Itt most nem Minákat kell beépítgetni, hanem le kell hozni minél gyorsabban a meccset.Állandóan szenvedünk ellenük, megszivatnak, csak ellenünk hajtanak szinte emberfeletti erővel már évek óta. Oda kell verni nekik az elején ha lehet, Messi ráér pihenni a pályán is, elsétálgat sokszor, neki az is pihenés. Rakitic és Busi a fontos, hogy pihenjen, valamint Suareznek ne kelljen sokat őrlődnie a falban. Szerdára kell az erő.Samper írta:Ha a 3 pontnak ha törik, ha szakad, meg kell lennie, akkor a legjobb összeállításban kell kezdeni. Jelentős vezetésünknél kerülhet sor pihentető cserékre.
Én valami ilyesmit gondolokNero. írta: Tenyleg csont utolso a Malaga, legutobb decemberben nyertek, utolso 5 bajnoki kuka de én 4-5 embernél tobbet akkor se mernék rotálni. Alba, Rakitic, Busquets és Suarez pihenne nálam, mondjuk én már teljesen elvagyok kavarodva hogy idén mikor mit játszunk és kinek mi a posztja.
Tenyleg csont utolso a Malaga, legutobb decemberben nyertek, utolso 5 bajnoki kuka de én 4-5 embernél tobbet akkor se mernék rotálni. Alba, Rakitic, Busquets és Suarez pihenne nálam, mondjuk én már teljesen elvagyok kavarodva hogy idén mikor mit játszunk és kinek mi a posztja.Sinya22 írta:A keret holnapra:
Ter Stegen, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Suárez, Messi, O. Dembélé, Cillessen, Coutinho, Paulinho, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, S. Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Umtiti, Vermaelen.
Ellenpólusként reagálnék erre, mert sok mindent máshogy látok.danixx írta: Néhány pontban összeszedem, hogy én hogyan látom most a csapatot. (nem vagyok se edző, se játékos, minden meccset megnézek, és azért vagyok ezen a fórumon mert szeretem a csapatot és sok érdekes, és értelemes hozzászólást látok itt, amit szeretek elolvasni, továbbá eme hsz. nem vitakeltés céljából készül)
Megpróbálok röviden...danixx írta:...
Néhány pontban összeszedem, hogy én hogyan látom most a csapatot. (nem vagyok se edző, se játékos, minden meccset megnézek, és azért vagyok ezen a fórumon mert szeretem a csapatot és sok érdekes, és értelemes hozzászólást látok itt, amit szeretek elolvasni, továbbá eme hsz. nem vitakeltés céljából készül)brazilfan írta:Nem értem, miért kellene elküldeni Valverdét. Ha valaki el akarja küldeni, küldje el, de én biztosan nem fogok benne részt venni. Én úgy látom, hogy nagyon együtt van a csapat, és ez is Valverdét dicséri.
Eddig 70 gólt szereztünk a bajnokságban, minden tekintetben a mezőny fölé nőttünk, és szerintem nemcsak behozhatatlan az előnyünk, hanem növelni is fogjuk a különbséget.
A játék nem mindig volt közönségszórakoztató, de remélem, hogy vasárnap sikerült megszabadulni a tehertől, és mostantól felszabadultabban fognak játszani a fiúkák.