Én végig úgy gondoltam, hogy a Barca sokkal jobb csapat, de a Mu fog nyerni. AZ álláspontom viszont 2 nap alatt teljesen megváltozott

A Manchesternél egyre többen túlságosan is magabiztosak és már kicsit nagyszájúak (Vidic, Ferdinand, stb.

nyilatkozataik alapján), MÍG NÁLUNK SZINTE SÍRI CSÖND VAN. Mikor pedig ilyen előzményei voltak a meccseinknek szinte mindig behúztuk őket
Egyre többen arról beszélnek, hogy a védelmünk sebezhető, míg a Mu-é betonbiztos és nem fogják Messit élni hagyni. Szerintetek ez reális? Ha választanom kéne egy Alves-Puyol-Piqué-Abidal és egy Rafael-Ferdinand-Vidic-Evra védősorból gondolkozás nélkül a miénket választanám. Alves kenterbe veri Rafaelt, ráadásul a "kicsit lassabb" Evrával fog szembe találkozni, míg a Piqué a világ legjobb középhátvédje és Abidal sztem a legjobb balhátvéd. Puyol talán nem olyan magas szintű játékos, mint a többiek, de az ő nagy erénye a nagy szíve. Mindig stabilitást hoz magával a pályára és mindig belead mindent. Míg hát a túloldalon a rutintalan Rafael, ostoba Vidic nem egy életbiztosítás. Faterom múltkor azt mondta, hogy szerinte Vidic nem fejezi be a meccset. Ha vkinek a játékában benne van, akkor az pont az övé.
2 meglepetést várok a meccsen: Pedro és Villa. Sztem most már a Mu-nál annyira el vannak foglalva Messivel, hogy pl. a másik két zsugást meg se említik, mint ha ott sem lennének. Én ő tőlük várom a csodát.
Visca Barca

Visca Catalunya
Nagyon csúnya lenne, ha azután, hogy kiejtettük az Arsenal-Sahtar-Real 3-ast nem mi nyernénk meg.