Leo Messi
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Szerintem meg jobb ha egy ember van kijelölve a rúgásokhoz, mint volt Ronaldinho és csak akkor lőjje má, ha nem játszik Leo. Jobb ha stabil rugónk van és nem felváltva megy.

Oh,valóban. Köszönöm, igazad van, nem láttam tovább az orromnál 

-
- Entrenador del Barça
De aztán a Sporting ellen Eto'o rúgta...recrea írta:,,Labdarúgás: Messi elvette Eto'ótól a szombati tizenegyest˝
Na most ezt a rövid hírt én nem értem. Messi ezt nem nyilatkozhatta, mivel ő rúgta a racing ellen is a tizit...!!?? Vagy most én vagyok vakon???
szerk: de igazad van a cikkben a Racing-ot említik.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
,,Labdarúgás: Messi elvette Eto'ótól a szombati tizenegyest˝
Na most ezt a rövid hírt én nem értem. Messi ezt nem nyilatkozhatta, mivel ő rúgta a racing ellen is a tizit...!!?? Vagy most én vagyok vakon???
Szerintem ha Eto'o jött volna a sorban, akkrois el kellett volna venni től e labdát és Messinek lőni. Eto'o ugye csereként jött és nagyon meg akarta mutatni,hogy tud ő gólt lőni, és ez vihette volna el , ez a hév. Messi viszont teljesen nyugodtan odaállt és bevarrta
Nem Eto'o -t akarom bírálni,csak ilyen helyzetben szerintem észszerűbb volt,hogy Messi lövi.

- miihii
- KHAL
Ez a mai büntetője azt jelzi,h fejben nagyon egyben van a kisgyerek.Nem remegett meg a lába,pedig ilyen drámai pillanatban,egy horror meccsen sok nagy playa hibázott volna.De a mi 10esünknek helyén volt a szíve és hideg fejjel tudta értékesíteni ezt a rettenetesen fontos 11est.Ilyen fiatalon már mentálisan felkészült a nagy dolgokra sztem,ez naon jól fog jönni még nekünk.
Grat,LEO!!!
Grat,LEO!!!

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- lui1698
- Llegenda del Barça
Grat!
Mostmár csak az kéne, hogy minél több akciógólt is szerezzen!
Mostmár csak az kéne, hogy minél több akciógólt is szerezzen!

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- Bogi63
- Capitá del Barça
cruyff írta:Az előtted szólóra reagáltam. Ha pontosan elolvastad volna mit írt ő, arra mit írtál Te, aztán meg én, akkor erre magadtól is rájöhettél volna.

Nyitva van a pálya! Komló játszik rajta!...
És igen Valdes feneke direkt olyan. Mert így a style-os!8)
- Bogi63
- Capitá del Barça
Látom teljes mértékben "megértetted" amit mondtam...cruyff írta:
Nem értek egyet az okfejtéssel... egy ballábas játékos jobboldali "bevetése" vagy jobblábas játékos baloldalt való játszatása, már a 60-as, 70-es években is bevett edzői húzás volt...ugyanis egy ha egy ballábas játszik jobboldalt, akkor az életveszélyesen fog befelé, a ballábára cselezni...lsd..Messi. A másik megjegyzésem pedig az lenne, hogy a mai futballban ezen a szinten a játékosok alapvetően kétlábasok. Prsze mindenkinek van egy "jobbik" lába, de alapvetően kétlábasok. Egy élvonalbeli futballista esetében ez olyan követelmény, mint hogy a vízilabdázó tudjon úszni... erről ennyit.

Úgy értettem, hogy nem kéne a régi abszolút kezdetleges focihoz hasonlítgatni. Amúgy tökre igazad van. Ez régi bevett szokás, és jó is, de nem törvényszerű.

-
- Entrenador del Barça
Nem értek egyet az okfejtéssel... egy ballábas játékos jobboldali "bevetése" vagy jobblábas játékos baloldalt való játszatása, már a 60-as, 70-es években is bevett edzői húzás volt...ugyanis egy ha egy ballábas játszik jobboldalt, akkor az életveszélyesen fog befelé, a ballábára cselezni...lsd..Messi. A másik megjegyzésem pedig az lenne, hogy a mai futballban ezen a szinten a játékosok alapvetően kétlábasok. Prsze mindenkinek van egy "jobbik" lába, de alapvetően kétlábasok. Egy élvonalbeli futballista esetében ez olyan követelmény, mint hogy a vízilabdázó tudjon úszni... erről ennyit.Bogi63 írta:Régen mielőtt ellőtték a labdát, léptek hátra hátmat, és akkor uccu neki!!!gekkodan írta:Nekem még mindig az a durva, hogy egy ballábas játékos csak jobboldalon tud játszani:) Tudom, hogy R10 meg jobblábasként nyomta a baloldalon, de akkor is fura ez a mai világ focijaRégen egy balösszekötő abszolút amatőr volt a bal lábával a jobb oldalon. Manapság pedig már balhátvédek futkosnak jobbhátvédként és stb.
![]()
Nehogymár ilyenekhez hasonlítsunk!

VISCA EL BARCA!
- Bogi63
- Capitá del Barça
Régen mielőtt ellőtték a labdát, léptek hátra hátmat, és akkor uccu neki!!!gekkodan írta:Nekem még mindig az a durva, hogy egy ballábas játékos csak jobboldalon tud játszani:) Tudom, hogy R10 meg jobblábasként nyomta a baloldalon, de akkor is fura ez a mai világ focijaRégen egy balösszekötő abszolút amatőr volt a bal lábával a jobb oldalon. Manapság pedig már balhátvédek futkosnak jobbhátvédként és stb.

Nehogymár ilyenekhez hasonlítsunk!

-
- Director del Fútbol
Nekem még mindig az a durva, hogy egy ballábas játékos csak jobboldalon tud játszani:) Tudom, hogy R10 meg jobblábasként nyomta a baloldalon, de akkor is fura ez a mai világ focija
Régen egy balösszekötő abszolút amatőr volt a bal lábával a jobb oldalon. Manapság pedig már balhátvédek futkosnak jobbhátvédként és stb.

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
- Andris
- Adminisztrátor
Péter biztos jobboldali támadó középpályást akart írni..
Merthogy ő volna Messi eredetileg ugye.
Amúgy egy két ékes rendszerben és három csatárnál is tökéletes a jobbtámadó posztra, de befejezőnek semmiképp nem mondanám, bár kétségtelenül bárki megirigyelhetné amiket csinál góloknál. Dehát ezt el lehet mondani nagyjából a mindenkori világlegjobbjaira.

Amúgy egy két ékes rendszerben és három csatárnál is tökéletes a jobbtámadó posztra, de befejezőnek semmiképp nem mondanám, bár kétségtelenül bárki megirigyelhetné amiket csinál góloknál. Dehát ezt el lehet mondani nagyjából a mindenkori világlegjobbjaira.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
mypeter írta:Messi alapvetően és visszavonhatatlanul elsősorban BEFEJEZŐCSATÁR

„Lenyűgözőek voltak a gijóni drukkerek, még akkor is rendületlenül biztatták az övéiket, amikor már 6–1-re vezettünk. Minden klub hívei számára példa lehet a viselkedésük” – mondta elismerően az utolsó percekben két gólt szerző argentin klasszis.
Így van Messi rakj csak rendet a fejekben ott barcelonában , nem járnak mecsre , amelyik meg elmegy az meg csak fütyül , ez nem állapot.

- Andris
- Adminisztrátor
Az öf. cikkben megtalálod a választ.. tökéletes labda volt, csak rosszul jött ki a ritmus, és pont azzal a lábával kellett volna átvennie Andrésnek, amelyiken közben állt is.MQuC írta:Volt egy hatalmas epassza Ininek, amit Ő át akart venni nemtudom miértA Passz egy POZITÍVum volt

Messi jól lát a pályán, és sokat is passzol, ezt már megvitattuk egyszer...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Igen,de ezeket a csodákat CSODAlluisllach89 írta:Jaaaj ne mááár! Ezt a meccset el kell felejteni, 1szerűen mindenkinek hatalmas önbizalma lett, és örüljünk neki! Messinek nem jött össze pár dolog de gólok, gólpassz. Belelendül. Ilyenkor jönnek a csodák. Pl vs Getafe.Barcaforever írta:Nem kongatok én semmit, csak leírtam a véleményem.![]()
Hát pedig a csapat akkor lesz eredményes, ha ő lecselez 9 embert és nem ő akar elmenni a 10. mellett, hanem inkább az üresen álló társához passzol.Csapatjáték.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Persze,nyilván igazad van.Barcaforever írta:
Hát pedig a csapat akkor lesz eredményes, ha ő lecselez 9 embert és nem ő akar elmenni a 10. mellett, hanem inkább az üresen álló társához passzol.Csapatjáték.
De ha megnézed Ronaldinhot vagy C.Ronaldót,mindannyian akkor lettek igazán jó játékosok amikor megtanultak passzolni is. És ha megnéznéd a 18-19 éves CR-t és a hasonló korű R10-et,leszűrheted hogy Messi mennyivel érettebben játszik már most,mint akkor ők.
Tehát ezzel semmi baj nincs,Messi így is jóval előrébb jár mint a hasonló korú szupertehetségek.
-
- Director del Fútbol
Jaaaj ne mááár! Ezt a meccset el kell felejteni, 1szerűen mindenkinek hatalmas önbizalma lett, és örüljünk neki! Messinek nem jött össze pár dolog de gólok, gólpassz. Belelendül. Ilyenkor jönnek a csodák. Pl vs Getafe.Barcaforever írta:Nem kongatok én semmit, csak leírtam a véleményem.![]()

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Nem kongatok én semmit, csak leírtam a véleményem.

Hagyjuk már. Tegnap két gólt szerzett,nem játszott rosszul,igaz sok helyzetet elszúr azzal hogy nincs szíve leadni,de azt felejtitek el,hogy ezeket a helyzeteket ő maga alakítja ki több védő megforgatásával! Azért nem könnyű leadni a labdát a nagy cselsorozatok után,és azt se felejtsük el hogy még nagyon fiatal,ebben még fejlődnie kell,de idővel fog is.Barcaforever írta:Köhöm, köhöm.H is kezdjen.Ez nem az a Messi, igazán akit mi elkezdtünk csodálni.3 ember fekszik benn üresen Xavi és Eto'o ( ember nélkül ) és inkább a fekvő védő rúgja.Aláhúzom, h szép paszt adott Iniestának, de mégis én látok vmi mást ebben a fiúban.Talán beismerte magának, h szupersztár lett.
Ne kongassuk már a vészharangokat fölöslegesen.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Köhöm, köhöm.
H is kezdjen.Ez nem az a Messi, igazán akit mi elkezdtünk csodálni.3 ember fekszik benn üresen Xavi és Eto'o ( ember nélkül ) és inkább a fekvő védő rúgja.Aláhúzom, h szép paszt adott Iniestának, de mégis én látok vmi mást ebben a fiúban.Talán beismerte magának, h szupersztár lett.