Drigo írta:miihii írta:Újabb pókeres filmmel jelentkezem.
Pókerpárbaj
Semmi különleges,de engem lekötött erre a másfél órára.
Annyi a bajom ezekkel,h nem sok újat tudnak felmutatni ezen a vonalon,így elég sablonos a bugi.És sztem bőven kitalálható a vége is...
De azért egynek nem rossz.Megvillantanak pár nagyágyút a filmben

Pókeres témából többet nagyon nem is lehet kihozni. Ha "szakmaik" szeretnének lenni, azt a mozis közönség 100%-a aligha értené (aki értené, az úgysem moziba nézi, hanem leszedi otthon, hogy legyen mit nézni egy-egy session alatt), akkor meg ugye nem nagyon néznék, szóval nincs más, marad ez a sablonos "tündérmese". Max azt csinálják, mint ebben a filmben is, hogy hoznak néhány ismertebb figurát, bár nem tudom, hogy egy átlag nézőnek mit mondottak ezek a nevek.
Amúgy tényleg nézhető film, feltéve, ha az ember el tud vonatkoztatni attól, hogy a póker oldaláról nézve ez hatalmas baromság az egész

Hát igen.Igazából ez nem az a téma,amit sokszínűen elő lehet adni.Nincs túl nagy mozgástere a forgatókönyvnek,mivel nehéz lenne beleszőni kalandos dolgokat úgy,h ténylegesen a póker legyen a csapásirány.
Van a csalós vonal,amiről nem egy film készült,és nagyjából egykutya.Meg van ez a felfedezős téma,ami szintén nem újkeletű.Meg van a Maverick
Nekem a mélypont az a film volt (már nem emlékszem a címére

),amelyikben a kifejezéseket magyarították a szinkronban.Az elején már mutattak egy partit és eleinte nem is értettem,h miről beszélnek.

Robbantó lap (égető),fordító lap (turn),folyó lap (river)...Ez igen durva volt ezekkel a csodálatos pókerkifejezésekkel,nagy játékos lehet a fordító
Sebaj,ettől függetlenül ezután is megnézem ezeket a múvíkat,mert ha nem is hagynak mély nyomot,egyszerinek jó szórakozás.