Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
vele volt a legkisebb baj. ha belövitek a helyzetek felét,akkor 6-2vel utaztok haza...zsoltman írta:Nekem is az a véleményem hogy idegenben kell jó eredmény elérni mert itthon mindig beállnak a csapatok sündisznó állásba ellenunk!!!!!!
Ha Alves,Puyol Pique,Adriano ,Abidal-ék egésszségesek nem lehet baj idegenben!
Szerintem Maxvel már nem tud olyan magas szinten játszani ebben a védelemben lás az Inter ellen és most is baj volt vele Londonban vélemény?
azért én még a manchesterről is óvatosan beszélnék,hasonlóan jól meg tudják ők is szervezni a védekezésüket,mint az arsenal tegnap,sőt.fcbarca0827 írta: Ha a Chelsea-vel nem kerülünk egy ágra, akkor szerintem mindkét csapatnak biztos BL döntő.
Ez esetben egy Bayern ; Inter ; Milan ; Schalke ; Valencia szerintem jobb lenne.messideco írta:Jöjjön a Shaktar ellenfélnek. Kicsi lazítás nem árt...
De, vagyunk egy páran.Bob_Marley írta:Soha senki nem szokott visszaolvasni egy adott topikban?
messideco írta:Jöjjön a Shaktar ellenfélnek. Kicsi lazítás nem árt...
Március 18 sorsolás, akkor alakul ki minden ág!Zsolti{Barca} írta:Lehet már tudni a következő ellenfelet? vagy sorsolás lessz megint?
köszi
Az Arsenal hálóőre, Wojciech Szczesny reménykedik benne, hogy nem komoly az ujjsérülése.barcadv7 írta:Na a humorizálás már szimpatikusabbAmúgy mi lett az Arsenal kapusával? Az ujját fájlalta?
teljesen egyetértek !!!! egy csapatnak szurkol mindenki.. és minden játékos aki a pályán volt teljes értékű munkát végzett, hiszen végig uralták a meccset, küzdöttek elszántan EGYTŐL EGGYIG !!!!!!!!!!!!!FtcSikiHun írta:De mivel senki sem tökéletes...Nehogy már egy rohadt jó meccsen, amit megnyertünk és továbbmentünk, még azon is szidjunk valakit. Főleg, hogy nálam mindenki 10/10et nyújtott.S.Agüero írta: 1iknél rosszul vette át a labdát, a másiknál meg nem emelte meg eléggé a labdát. A 3. már kicsit nehezebb volt, de nem lett volna lehetetlen ellőni azt sem a kapus mellett a jobb oldalról.![]()
Az átemelésesnél egyet értek a többivel viszont nem.S.Agüero írta: abból a három helyzetből 1-et akkor is illett volna belőni.
1iknél rosszul vette át a labdát, a másiknál meg nem emelte meg eléggé a labdát. A 3. már kicsit nehezebb volt, de nem lett volna lehetetlen ellőni azt sem a kapus mellett a jobb oldalról.![]()
De mivel senki sem tökéletes...Nehogy már egy rohadt jó meccsen, amit megnyertünk és továbbmentünk, még azon is szidjunk valakit. Főleg, hogy nálam mindenki 10/10et nyújtott.S.Agüero írta: 1iknél rosszul vette át a labdát, a másiknál meg nem emelte meg eléggé a labdát. A 3. már kicsit nehezebb volt, de nem lett volna lehetetlen ellőni azt sem a kapus mellett a jobb oldalról.![]()
abból a három helyzetből 1-et akkor is illett volna belőni.MessiFan írta:Nem. Ezzel nem értek egyet. Azt a három helyzetet sem Messi sem más nem tudta volna berúgni mert nagyon tapadtak rá ráadásul jól védte őket Almunia.S.Agüero írta: mert kihagyott 3 ordító ziccert.
Nagyon kivették a játékból Villát. Messi pont ezért jött vissza egészen a félpályáig labdát kérni nem is 1x.
Mindenki parádésan játszott. Nincs kivétel.
Angol???LM10 írta:Na csak sikerült. 2 pont volt a meccsen mikor összesz..tam magam: A semmiből jött 1-1 után, illetve a szintén a semmiből jött helyzetükre a meccs végén. De szerencsére a futball győzött, azok az angol bohócok meg megkapták amit érdemeltek a 0 kapura lövésükkel. Öcsém azon nyugtatja most magát, hogy épp hogy csak kiestek a 4-3-as összesítés miatt...![]()
![]()