Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Úgy értettem, hogy egy középcsapatban most is jobban muzsikálna.bence0330 írta: ↑2023.01.13. 21:22:20Ez mind igaz, de azért az a plafon nem olyan alacsony. Joggal vártuk szerintem, hogy azt hozza majd, amit korábban csapatban is mutatott, az elúlt évek legeredményesebb spanyol játékosa volt a válogatottban, sokat lőtt a Cityben újoncként, stb. 12-15 gólt itt is lőhetett volna, és akkor egy vagy kezdő, vagy 4. számú támadó simán lehetett volna. Meg lehetne is. Ő fejben ezt nem bírta el.
Valami ilyesmi igen, bár Foden skillsetje jóval bővebb, mint Ferrané. Pedig én aztán a semmibe veszem az egész PL-t meg angol focit, szóval nem lehet elfogultsággal vádolni Foden irányábaTroym írta: ↑2023.01.13. 21:35:45Rossz az összehasonlítás, ő olyan mint Foden lenne. Állítom az a srác is ugyanezt hozná itt. Ezek a srácok azért tűnnek jónak ott, mert ott a világ legjobb középpályásai vannak mögöttük, akik nélkülük is nyernék a meccseket, így még kb negyede a nyomás, ami rajtuk van.
hát azért elég meredek kijelentéseket tettek páran vele kapcsolatban, ami nem erről árulkodott.
Feláldozható volt, mert a City minden támadója extra hozzá képest.MessiNeymarSuarez írta: ↑2023.01.13. 19:03:26
Guardiola vajon akkora lángész volt hogy kiszagolta hogy kevés fejben a srác, vagy csak szimplán feláldozható volt 55millióért és a City számára jól sült el a biznisz?
Szerintem itt mindenki tudta, hogy nem lesz egy nagy eresztés a srác. 2022 január elején jött úgy, hogy a kasszában volt 0$ és Jutgla, Abde, Luuk, Dembele meg időnként Depay (bár akkor sérült volt) volt előre, Aguero visszavonult, Fati megsérült még fél évre.MessiNeymarSuarez írta: ↑2023.01.13. 19:03:26Neymar óta hihetetlen pechsorozat amit művelünk támadófronton...
Plusz szerintem kétszer próbált harapni is... kemény. Még jó, hogy jelen formájában nem nagy veszteség, bármi is lesz belőle.szilva írta: ↑2023.01.09. 15:46:55Szerintem inkább az előbbi. A hajhúzás, több másodperces birkózás, és a testre mért ütések nem a játékhoz tartoznak. Ha Barca játékos követi el, ha nem.Chino írta: ↑2023.01.09. 15:14:01A Versenybizottság most fogja tárgyalni a bírkózást. Két eset lehetséges. Ha szándékos bántalmazásnak ítélik az esetet, akkor 4-12 meccses eltiltás várhat Torresre, ha "csupán" játékban történt erőszakos megmozdulás akkor 3 mérkőzést kaphat, amit a Szuperkupában letölthet.
Az esély inkább az utóbbira van, bár amiiket a bizottság mostanában csinál bármi elképzelhető.
Szerintem inkább az előbbi. A hajhúzás, több másodperces birkózás, és a testre mért ütések nem a játékhoz tartoznak. Ha Barca játékos követi el, ha nem.Chino írta: ↑2023.01.09. 15:14:01A Versenybizottság most fogja tárgyalni a bírkózást. Két eset lehetséges. Ha szándékos bántalmazásnak ítélik az esetet, akkor 4-12 meccses eltiltás várhat Torresre, ha "csupán" játékban történt erőszakos megmozdulás akkor 3 mérkőzést kaphat, amit a Szuperkupában letölthet.
Az esély inkább az utóbbira van, bár amiiket a bizottság mostanában csinál bármi elképzelhető.
Óriási falat neki ez az utazás, a Barca nem az ő szintje. Itt a kirakatban kell teljesíteni, ha pedig nincs teljesítmény, akkor kíméletlenül kapja az ívet. Nyilván neki ez biztos nagy vágya lehetett, de milyen áron? Teljesen lejáratja magát, ez a piros is botrány, tavaly még akarva akaratlanul játszatta Xavi, de most vannak előtte bőven a sorban, ez pedig innentől nehéz, marha nehéz.enzonavas írta: ↑2023.01.09. 11:45:22Önbizalom nélkül nem nagyon megy a foci (mármint ilyen szinten..). és Ő csak keresi magát amióta itt van. Tegnap talált ugyan magának új sportot, de ez nem viszi előbbre.. Egyre nem panaszkodhat: megkapja Xavitól az esélyt, csak hát rendre cserben hagyja. Drukkolok neki, de a Barcában nehéz úgy játszani sokáig, hogy nincs egyetlen jó meccse se.