Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hy cibuu!cibuu írta:nagyon tévedsz.te melyik bajnokságot nézed?Drigo
HozzászólásElküldve: 2006.08.14. 18:41:04 Téma:
Tudom, hogy hogy távozott egyik évben Bajnokság, másikban BL ez így volt felváltva azért rúgták ki, mert nem sikerült megnyerniük abban az évben a bajnokságot is a második fele már csak általánosítás volt.
2003 as szezon végén ment el Bosque,amikor megnyertük a bajnokságot.és azért ment el mert nem értett több dologban egyet perezzel,a barom perez meg elküldte.
Hidd el elég rég óta követem,pontosan tudom,hogy 1 bajnoki leesett neki Capello keze alatt,és annyi!Szakacs írta:ozsimikinem tudom h te mennyire reg koveted a focit
de Raul nem csak 5 edzes alapjan ismeri Capellot mivel nyert vele asszem pontosan 10 eve egy bajnoksagot
szal egy evig azert mellete volt ugy h eleg jol ismerheti
hiddel o nem huje gyerek
egyeduli ember abba a csapatba akit nagyon tisztelek
Forca Barca
udv mindenkinek
nagyon tévedsz.te melyik bajnokságot nézed?Drigo
HozzászólásElküldve: 2006.08.14. 18:41:04 Téma:
Tudom, hogy hogy távozott egyik évben Bajnokság, másikban BL ez így volt felváltva azért rúgták ki, mert nem sikerült megnyerniük abban az évben a bajnokságot is a második fele már csak általánosítás volt.
Hy!Marci írta:Igen van benne valami. Ettől még valahol igazam van, de bocs a túlreagálásért, erre nem figyeltem annyira.Drigo írta:Marci!
én ozsimiki hszére is reagáltam, illetve arra, hogy Raul azt mondta:Capello a legjobb edző, akivel valaha együtt dolgoztam
ennyi idő után ezt kicsit butaság volt így kijelenteni, főleg, hogy Bosque-val elég sokmindent nyertek.![]()
Csupán azt szeretném elérni, hogy amikor szidjuk a reált, akkor azt logikusan tegyük, és ne elfogultságból! Elhihetitek, azért így is lehet sokszor!![]()
Igen van benne valami. Ettől még valahol igazam van, de bocs a túlreagálásért, erre nem figyeltem annyira.Drigo írta:Marci!
én ozsimiki hszére is reagáltam, illetve arra, hogy Raul azt mondta:Capello a legjobb edző, akivel valaha együtt dolgoztam
ennyi idő után ezt kicsit butaság volt így kijelenteni, főleg, hogy Bosque-val elég sokmindent nyertek.
És szólt egy szót is del Bosque-ról? Hát rohadtul nem!..... nyilván nem arra gondolt, hogy vele hogy szárnyaltak, hanem az utána következő, méltán kigúnyolt galaktikus, mégis vesztes kb 3 évre!Drigo írta:Hát igen ezt mondjuk a humor topicba kellett volna, mondjuk a hét vicce rovatba.A Real Madrid a 2006-2007-es szezonban minden egyes trófeát megnyerhet. Legalábbis a csapat támadó klasszisa, Raúl szerint.
Tényleg elfelejtették Del Bosque-t pedig rengeteget köszönhetnek neki (személy szerint Raul is), de hát ilyen hálátlan az edzői poszt, ha nyersz valamit, Te vagy az Isten, ha kikapsz távozhatsz, mint egy kivert kutya.Legalább Raultól mást vártam volna
Hát igen ezt mondjuk a humor topicba kellett volna, mondjuk a hét vicce rovatba.A Real Madrid a 2006-2007-es szezonban minden egyes trófeát megnyerhet. Legalábbis a csapat támadó klasszisa, Raúl szerint.