Barça vs. Real
az nso egy gagyi interenetes portál, inkább már csak baromságokat irnak,vagy olyat ami már másutt 1 hete megjelent..

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Az NSO (megint) iszonyat baromságot írt, de ezen már meg sem lepődök... Milyen kezdő ez már, úúúrisen?!
Kapják már össze magukat... Azért a RM-ról (meg a Barçáról) illene egy normális kezdőt összehozni, mégiscsak elég nagy klub(ok)...
Azt hozzá se teszem már, hogy még van két hetük igazolni, addig meg bármi lehet.

Kapják már össze magukat... Azért a RM-ról (meg a Barçáról) illene egy normális kezdőt összehozni, mégiscsak elég nagy klub(ok)...
Azt hozzá se teszem már, hogy még van két hetük igazolni, addig meg bármi lehet.
- gentdelbarca
- Capitá del Barça
Ebben az nso által közölt kezdőben két olyan játékos van akit iszonyatosan jónak tartok (Casillas, Cannavaro) és még egy aki iszonyatosan jó, de már eljárt felette az idő (Raúl)! Szóval ennyi!
De nem ez lesz az "álomkezdőjük" az teljesen biztos!
De nem ez lesz az "álomkezdőjük" az teljesen biztos!
http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!
- Pedro
- Jugador d'estrella
Azt azonban nem hiszem, hogy Robinhot bármelyik meccsen is kihagyná, max. csereként jön be bolondítani, mint tette azt Messi is tavaly. Ahogy Beckham is be-be fog jönni, Dagi szintúgy. Reyesszel azért beljebb lennének kicsit, azonban akkor az El Classicon Zambrotta a jobboldalon fog kezdeni, na utána fickándozzon José Antonio...
Persze meglátjuk... de várom már! (remélem motiváltak tudtak maradni a fiúk a tavalyi év után is, ugyanis ennek ellenkezője a legnagyobb ellenségünk. Ha továbbra is harapnak, akkor nem lehet ellenfelünk.

Persze meglátjuk... de várom már! (remélem motiváltak tudtak maradni a fiúk a tavalyi év után is, ugyanis ennek ellenkezője a legnagyobb ellenségünk. Ha továbbra is harapnak, akkor nem lehet ellenfelünk.
„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Hát igen,ha összehasonlítjuk bőven mivagyunk a jobbak.
Casillas-Valdés 1
Salgado-Zambrotta 2
Canna-Puyol- x
Ramos-Márquez x
Carlos-Gio x
Cicinho-Xavi 2
Emerson-Edmílson x
García-Deco 2
Cassano-Messi 2
lópofi-Samu 2
Raúl-Roni 2
Casillas-Valdés 1
Salgado-Zambrotta 2
Canna-Puyol- x
Ramos-Márquez x
Carlos-Gio x
Cicinho-Xavi 2
Emerson-Edmílson x
García-Deco 2
Cassano-Messi 2
lópofi-Samu 2
Raúl-Roni 2
in to exile
- Pedro
- Jugador d'estrella
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=120022
Az NSO által előretervel kezdőcsapatot nézve - már ha Reyesen kívül nem jön más (Diarra) - ez egy elég gyengus kezdőnek tűnik, azért egy Emerson, Pablo Garcia nem éppen egy csúcsszervező Zidane-Figo páros. Bizony, itt a védekezés fog dominálni. Bár az NSOt ismerve...
Szó se róla, Capello a Romából is bajnokot csinált, miközben nem feltétlen nekik volt akkoriban a legbombább keretük
De játékmester ott is volt!
Egyébként ha megvennék Diarrat, mennyivel lennének beljebb? (szánom-bánom, de nem emléxem rá a Lyonból)
A védelmet elnézve pedig: RC és Salgado(akár Cicinho is) pont jó nekünk, az egyiket majd Dinho, a másikat meg majd Messi kergeti az őrületbe
Az NSO által előretervel kezdőcsapatot nézve - már ha Reyesen kívül nem jön más (Diarra) - ez egy elég gyengus kezdőnek tűnik, azért egy Emerson, Pablo Garcia nem éppen egy csúcsszervező Zidane-Figo páros. Bizony, itt a védekezés fog dominálni. Bár az NSOt ismerve...
Szó se róla, Capello a Romából is bajnokot csinált, miközben nem feltétlen nekik volt akkoriban a legbombább keretük

Egyébként ha megvennék Diarrat, mennyivel lennének beljebb? (szánom-bánom, de nem emléxem rá a Lyonból)
A védelmet elnézve pedig: RC és Salgado(akár Cicinho is) pont jó nekünk, az egyiket majd Dinho, a másikat meg majd Messi kergeti az őrületbe

„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hy cibuu!cibuu írta:nagyon tévedsz.te melyik bajnokságot nézed?Drigo
HozzászólásElküldve: 2006.08.14. 18:41:04 Téma:
Tudom, hogy hogy távozott egyik évben Bajnokság, másikban BL ez így volt felváltva azért rúgták ki, mert nem sikerült megnyerniük abban az évben a bajnokságot is a második fele már csak általánosítás volt.
2003 as szezon végén ment el Bosque,amikor megnyertük a bajnokságot.és azért ment el mert nem értett több dologban egyet perezzel,a barom perez meg elküldte.
Drigonak igaza van, csakis azért küldték el Del Bosque-t,mert szegénynek nem sikerült 1 adott évben spanyol bajnokságot+Bl-t nyernie

Amikor elküldték le is nyilatkozta Perez,hogy szerinte meglehetett volna mind2,de azért köszöni Bosque-nak amit ezért a csapatért tett...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hidd el elég rég óta követem,pontosan tudom,hogy 1 bajnoki leesett neki Capello keze alatt,és annyi!Szakacs írta:ozsimikinem tudom h te mennyire reg koveted a focit
de Raul nem csak 5 edzes alapjan ismeri Capellot mivel nyert vele asszem pontosan 10 eve egy bajnoksagot
szal egy evig azert mellete volt ugy h eleg jol ismerheti
hiddel o nem huje gyerek
egyeduli ember abba a csapatba akit nagyon tisztelek
Forca Barca
udv mindenkinek
Del Bosque-val jóval többmindent nyertek,akkor Raúl volt ott az Isten,és akkor vált VilágSztárrá...szóval 1-2 szót megérdemelt volna Bosque is szerintem,eddig én is tiszteltem Raúlt...eddig...
Az utolsó előtti mondatoddal teljesen egyetértek: FORZA BARCAAA!!!

Üdv

-
- aka Game90
Ez a Capello bátor ember. A nagy sztárt Békönt kirakja a csapatból. De végülis igaza van, Cicinho is tud annyit ha nem többet. Ronaldo meg sztem sokkal jobb, mint Van Nistelrooy (ha nem is fociban, de evésben biztos
).

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
nagyon tévedsz.te melyik bajnokságot nézed?Drigo
HozzászólásElküldve: 2006.08.14. 18:41:04 Téma:
Tudom, hogy hogy távozott egyik évben Bajnokság, másikban BL ez így volt felváltva azért rúgták ki, mert nem sikerült megnyerniük abban az évben a bajnokságot is a második fele már csak általánosítás volt.
2003 as szezon végén ment el Bosque,amikor megnyertük a bajnokságot.és azért ment el mert nem értett több dologban egyet perezzel,a barom perez meg elküldte.

- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
ozsimiki
nem tudom h te mennyire reg koveted a focit
de Raul nem csak 5 edzes alapjan ismeri Capellot mivel nyert vele asszem pontosan 10 eve egy bajnoksagot
szal egy evig azert mellete volt ugy h eleg jol ismerheti
hiddel o nem huje gyerek
egyeduli ember abba a csapatba akit nagyon tisztelek 
Forca Barca
udv mindenkinek

Forca Barca
udv mindenkinek

Tiziano Crudeli fan 

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hy!Marci írta:Igen van benne valami. Ettől még valahol igazam van, de bocs a túlreagálásért, erre nem figyeltem annyira.Drigo írta:Marci!
én ozsimiki hszére is reagáltam, illetve arra, hogy Raul azt mondta:Capello a legjobb edző, akivel valaha együtt dolgoztam
ennyi idő után ezt kicsit butaság volt így kijelenteni, főleg, hogy Bosque-val elég sokmindent nyertek.![]()
Csupán azt szeretném elérni, hogy amikor szidjuk a reált, akkor azt logikusan tegyük, és ne elfogultságból! Elhihetitek, azért így is lehet sokszor!![]()
Itt most csak Raúl-t szidtam,legalábbis én! Szerintem a logika sem hiányzott a hsz-omból! Több évig dolgozott együtt Del Bosque-vel,nyertek sok mindent,végig bizalmat szavazott neki,amivel akkor Raúl élt is,és ezek után Istenití Capellot,hogy ő a legnagyobb,legjobb akivel dolgozott,1 szót se szólva Bosque-ról,és csak is azért,mert Capello lenyilatkozta,hogy vele képzeli el a Real jövőjét/jelenét.... ezekután formáltam meg a véleményemet

- Marci
- Capitá del Barça
Igen van benne valami. Ettől még valahol igazam van, de bocs a túlreagálásért, erre nem figyeltem annyira.Drigo írta:Marci!
én ozsimiki hszére is reagáltam, illetve arra, hogy Raul azt mondta:Capello a legjobb edző, akivel valaha együtt dolgoztam
ennyi idő után ezt kicsit butaság volt így kijelenteni, főleg, hogy Bosque-val elég sokmindent nyertek.

Csupán azt szeretném elérni, hogy amikor szidjuk a reált, akkor azt logikusan tegyük, és ne elfogultságból! Elhihetitek, azért így is lehet sokszor!

Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Eurobarca Staff
Marci!
ennyi idő után ezt kicsit butaság volt így kijelenteni, főleg, hogy Bosque-val elég sokmindent nyertek.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- Marci
- Capitá del Barça
És szólt egy szót is del Bosque-ról? Hát rohadtul nem!..... nyilván nem arra gondolt, hogy vele hogy szárnyaltak, hanem az utána következő, méltán kigúnyolt galaktikus, mégis vesztes kb 3 évre!Drigo írta:Hát igen ezt mondjuk a humor topicba kellett volna, mondjuk a hét vicce rovatba.A Real Madrid a 2006-2007-es szezonban minden egyes trófeát megnyerhet. Legalábbis a csapat támadó klasszisa, Raúl szerint.
Tényleg elfelejtették Del Bosque-t pedig rengeteget köszönhetnek neki (személy szerint Raul is), de hát ilyen hálátlan az edzői poszt, ha nyersz valamit, Te vagy az Isten, ha kikapsz távozhatsz, mint egy kivert kutya.Legalább Raultól mást vártam volna
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Eurobarca Staff
Nah erre monják, hogy sok lúd(jó egy cápa is
) DISZNÓT győz 

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Na madridisták... A 2005/2006-os idény emlékére is nézzük meg ezt a videócskát.

http://youtube.com/watch?v=LXyaDTw-abM& ... ed&search=
szívemből beszél ez a fekete srác:)))

http://youtube.com/watch?v=LXyaDTw-abM& ... ed&search=
szívemből beszél ez a fekete srác:)))
-
- Eurobarca Staff
Egyébként nincs jobb dolgod, mint az én hosszászólásaimat kritizálni
Asszem nagy tömegbunyó lesz ebből a találkozóból

Egyébként nincs jobb dolgod, mint az én hosszászólásaimat kritizálni

-
- Eurobarca Staff
Hát igen ezt mondjuk a humor topicba kellett volna, mondjuk a hét vicce rovatba.A Real Madrid a 2006-2007-es szezonban minden egyes trófeát megnyerhet. Legalábbis a csapat támadó klasszisa, Raúl szerint.
Tényleg elfelejtették Del Bosque-t pedig rengeteget köszönhetnek neki (személy szerint Raul is), de hát ilyen hálátlan az edzői poszt, ha nyersz valamit, Te vagy az Isten, ha kikapsz távozhatsz, mint egy kivert kutya.Legalább Raultól mást vártam volna
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Raul fényesre nyalta Capello seggét..
http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=15329
Elfeledkezett bizonyos Del Bosque-ről
Nyertek vele Bl-t,bajnokságot,az ő ideje alatt Raul nagyon jól nyomta.
Ennyit Raul-ról...

http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=15329
Elfeledkezett bizonyos Del Bosque-ről

Ennyit Raul-ról...