Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Aha igen. A Multis játékosokban van a legtöbb pénz, másrészt pl. egy iylen def csatár bevethető középpályán csatársorban magas átadással még közepes szélősként is. Lényeg, hogy technikás spece legyen. Amúgy mindig igyekszem speces játékosban gondolkodni. Drágább de annyival plusszba is jön az edzés végén.MQuC írta:Tehát multiskilles játékosokat edzel? Vagy nem feltétlenül?
Mivel a játékban a multiskilles játékosok érik a legtöbbet (teljesítmény, ár), ezért érdemes azokat edzeni is. Ahogy kivettem a kollega írásából, ő is azopkat edzet, ahogyan én is , csak ő a támádas irányából fogja meg a dolgot én a védelem felől közelítem meg.MQuC írta:Tehát multiskilles játékosokat edzel? Vagy nem feltétlenül?
MQuC írta:Én szépen lassan fejlődgetek, a csapatom még mindig szemtelenül fiatal, a legidősebb játékosom 22 éves. Őt követi egy 20, a többi 17-18. TAvaly utolsó előti hely után idén 9 ponttal a negyedik helyen állok. Ebben a szezonban most védekezést edzek, tavaly a játékszervezést toltam.
Nem akarok beleszólni, de szerintem nem a legjobb, hogy szezononként váltogatod az edzéseket. Én is csapatépítést végzek már jó pár szezonja tolom, jelenleg a játékosaim 22 év körüliek, és csak most váltottam a védekezésről jsz edzésre. A védői védekezése titáni szinten van, a középpályásoké olyan lenyűgöző körül, most ugyan ezt szeretném elérni a jsz-el is. Szerintem érdemes egy nagyobb célt kitűzni és azt követni hosszútávon kifizetődő, de erről bővebben Michabee tud majd mesélni.MQuC írta:Én szépen lassan fejlődgetek, a csapatom még mindig szemtelenül fiatal, a legidősebb játékosom 22 éves. Őt követi egy 20, a többi 17-18. TAvaly utolsó előti hely után idén 9 ponttal a negyedik helyen állok. Ebben a szezonban most védekezést edzek, tavaly a játékszervezést toltam.
Az egyik csapatnak ragyogó középpályája volt, a másiknak remek. Ez 3 szintnyi különbség. Annak a csapatnak lett több birtoklása, amelyiknek jobb a középpályája. Ez elég világos, vagy félreértettem a kérdést?csabooo írta:Ezt a meccset nem egeszen ertem... Hogy lehetett az ellennek jobb kozeppalyaja ?![]()
483708021
Minél fiatalabb, minél jobb védekezéssel és pontrúgással is megáldva. Ketten legyenek, mindig max edzést kapjanak, aztán amint úgy látod árbecslésben, hogy annyit ér, amennyiért már eladnád, akkor átadóra kell tenni. Ha nagyon bűvészkedni akarsz, akkor piacon nézd meg, hogy megéri-e neked az adott játékos védekezését és pontrúgását is edzeni egy kicsit a védés mellé.zola8787 írta:Kapusok edzésénél tudnátok valami jó tanácsot adni?
Nem egy agyon bonyolított dolog. Kell egy jó kapus 17 éves 3 napos lehetőleg legyen pontrúgása és ennyi igazából. 15-ig edzed a védést utána a pontrúgást 15-ig és igazából ilyenkor már teheted is átadóra. 5-600-at biztoos kapsz érte.zola8787 írta:Kapusok edzésénél tudnátok valami jó tanácsot adni?
Nem, de most nézem az eredményt és baromira gratulálok, nagy vagy!MichaaBee írta:A Magyar Kupa döntőt figyelemmel kísérte valaki?![]()
Gólaránycsabooo írta:Pont egyenloseg eseten mit vesznek figyelembe ?
( Mar lassan kezd idegesiteni hogy minden meccsen valaki jatekosom lesereul...)
A staff se fog neked örülni, semmit nem tudnak vele kezdeni, abszolút nem az ő hatáskörük.streho87 írta:kénytelen voltam írni a staffnak, hogy valamit kezdeni kéne a meccsmotorral, mert az ilyen esetek élvezhetetlenné teszik a játékot:
Szittya - Bokafogó
1 - 0 István Monori 40'
1 - 1 Neven Peychev 41'
2 - 1 Tibor Várkonyi 42'
3 - 1 Márton Alföldi 43'
4 - 1 Tibor Várkonyi 43'