Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Teljesen mindegy hogy veletlen volt ott a keze vagy sem. Mi sem azt mondjuk h szandekos volt, hanem azt hogy kez volt.ElBartimaeus írta: ↑2025.05.11. 18:02:53Én ezekért sose adnék, semmit nem tudott a védő a kezével csinálni, fél méterről rá lett lőve. ...
igenTobias88 írta: ↑2025.05.11. 18:03:50Chelsea ellen anno volt 4 ilyenünkElBartimaeus írta: ↑2025.05.11. 18:02:53
Én ezekért sose adnék, semmit nem tudott a védő a kezével csinálni, fél méterről rá lett lőve. Ferran meg ahelyett, hogy pattogna a bírónak, fusson a labdára, amíg nincs sípszó, azt hittem megőrülök.(naj jó, 2 sokkal durvább)
Chelsea ellen anno volt 4 ilyenünkElBartimaeus írta: ↑2025.05.11. 18:02:53Én ezekért sose adnék, semmit nem tudott a védő a kezével csinálni, fél méterről rá lett lőve. Ferran meg ahelyett, hogy pattogna a bírónak, fusson a labdára, amíg nincs sípszó, azt hittem megőrülök.
Jól eljátszod ma a fogadatlan prókátort
Én ezekért sose adnék, semmit nem tudott a védő a kezével csinálni, fél méterről rá lett lőve. Ferran meg ahelyett, hogy pattogna a bírónak, fusson a labdára, amíg nincs sípszó, azt hittem megőrülök.