Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Teljesen egyet értek és ez lesz az oka ha oda megy Mou, de ha BL-t megnyerik én nehezen tudom elképzelni, hogy az általad felsorolt érvek nagyobb fajsúllyal bírnának mint 6 kupaLG írta:...
Viszont a Madrid nagyobb kihívás, jelenleg a legnagyobb egy edzőnek. Gondoljunk bele, 2004 óta nem tudnak a negyeddöntőbe jutni a BL-ben. Ha ezek után José megtudná nyerni velük a sorozatot, az pályája csúcsa lenne. Ráadásul ha most nyernek az Interrel is, akkor 3 különböző csapattal tenné ezt, ami megint csak nem kis dolog. + ott van a bajnokságban a Barca, akit legyőzni megint csak hatalmas kihívás. Egy olyan edzőnek, aki igazi kihívásokra vár, annak a Madrid a legjobb hely. Emellett hatalmas kockázat is van benne, hiszen mind a vezetőség, mind a szurkolók türelmetlenek, és sikerre éhesek. Az edzők iránt Pereztől sosem volt meg a türelem, szóval nem kényelmeskedhet Mourinho, h odamegy, az biztos. Nagy fába vágná a fejszéjét a portugál, könnyen lehet, h túl nagyba. De talán megéri a kockázatot, hiszen ha neki sikerülne a RM visszavezetni Európa trónjára, akkor nagyon-nagyon magasra emelkedne, a média is valószínűleg az egekig magasztalná, hiszen ha Madridban egy egyeneset rúgnak a labdába, már megy a csöpögés, hát akkor még mi lenne, ha ténylegesen sikert érnének el?kennyke04 írta:Mourinho (remélem nem) tegyük fel BL-t nyerne, miért érné meg neki elmenni a Realba? Megcsinálhatná ő is azt az Interrel, mint mi tavaly és szerintem ez jobban tetszene az egójának, mint mondjuk a Real kispadján ülni, amit megtehet egy évvel később is. Csak nekem tűnne nem Mourinho-ra valló lépésnek?
Amikor elkezdtem írni az üzit akkor még nem jelent meg a válaszod "kennyke04", de lényegében ugyan azt fogalmaztuk meg.kennyke04 írta:Mourinho (remélem nem) tegyük fel BL-t nyerne, miért érné meg neki elmenni a Realba? Megcsinálhatná ő is azt az Interrel, mint mi tavaly és szerintem ez jobban tetszene az egójának, mint mondjuk a Real kispadján ülni, amit megtehet egy évvel később is. Csak nekem tűnne nem Mourinho-ra valló lépésnek?
Villa tökéletes lehet ékként, ha Ibrának nem megy, Bojan meg még kevés lenne a feladatra, valamint Henry poszton is tudna hozni egy tavalyi Titi szintet, nem kérdés megérné-e.zsuni írta:Villa és Fabregas mennyiben lesz erősités a Barca-nak? én annyirahudenagyon nem látok bele, de szerintem a kiadott pénz mennyisége, és az erősités, nagyon nem lesz lineális.
Cesc tökéletesen tudná pótolni, mind Xavit, mind Iniestát, sőt Ini balra kitolása esetén, mind hárman szerepelhetnének és nem utolsó sorban, bővülne a kispad is. Erősítésnek, nem nagy erősítés, viszont annál jobban mélyül a keret! Nálunk ez a lényeg. Sokkal erősebb ez a csapat, már nem lehet, viszont 11 ember egy szezonra kevés. Bátran lehetne cserélni így, Iniesta szokásos 3havi pihenőjét tudná pótolni. Szóval rengeteg variáció állhatna Pep rendelkezésére ezáltal. Nem értem, miért kell itt félteni ezeket a játékosokat attól, hogy ki fog padozni.
megmagyarázod miért rossz kép az Mourinho-ról, ha úgy vélem,hogy inkább be akarna kerülni a könyvekbe úgy mint a világ második edzője aki 6kupát nyert egy szezonba(ráadásul úgy, hogy az előtte 6kupát nyerő ezdő csapatán jutott túl?) ?daffy írta:vagy: Nem csak neked van rossz kialakult képed Mourinhóról?kennyke04 írta: Csak nekem tűnne nem Mourinho-ra valló lépésnek?
benézted, mivel én örülnék a legjobban neki. Megnézném hogy a szurkolók, mennyire fogják tolerálni, amikor kiáltok ellenünk 5védővel 4kp-val és egy csatárral-BlancoMark- írta:Úgy látom nem nagyon örülnék Mou érkezésének.
Úgy látom nem nagyon örülnék Mou érkezésének.kennyke04 írta:Mourinho (remélem nem) tegyük fel BL-t nyerne, miért érné meg neki elmenni a Realba? Megcsinálhatná ő is azt az Interrel, mint mi tavaly és szerintem ez jobban tetszene az egójának, mint mondjuk a Real kispadján ülni, amit megtehet egy évvel később is. Csak nekem tűnne nem Mourinho-ra valló lépésnek?![]()
A két játékos kb. 100m. € lesz. Fabregas azért nagy erősítés mert sajnos Iniesta elég sérülékeny és Xavinak is koránál fogva több pihenő kell. Így ha valamelyikük nincs a pályán akkor nem Keita, hanem Fabi játszik ami nem ugyanaz. Villa pedig az egyik legjobb befejező csatár a világon. Ha a barca a kezdőn erősíteni akar, akkor igazából csak ez a 2 poszt, 2 játékosa jöhet szóba, ami egy kis túlzással szinte minden pénzt meg ér.zsuni írta:Villa és Fabregas mennyiben lesz erősités a Barca-nak? én annyirahudenagyon nem látok bele, de szerintem a kiadott pénz mennyisége, és az erősités, nagyon nem lesz lineális.
Így van!Nem hiszem,hogy Lampard-ra vagy Gerradra van szükségetek a középpályára!El sem tudnám őket képzelni madridban....Meg úgy a ligában sem...!!!daffy írta:nyugodtan![]()
nekem 1 félelmem van mou-van kapcsolatban. az h favágókat hoz. bízom a profizmusában h felismerti,nem kell olasz,de angol főként a spanyol ligába.
vagy: Nem csak neked van rossz kialakult képed Mourinhóról?kennyke04 írta: Csak nekem tűnne nem Mourinho-ra valló lépésnek?
Villa tökéletes lehet ékként, ha Ibrának nem megy, Bojan meg még kevés lenne a feladatra, valamint Henry poszton is tudna hozni egy tavalyi Titi szintet, nem kérdés megérné-e.zsuni írta:Villa és Fabregas mennyiben lesz erősités a Barca-nak? én annyirahudenagyon nem látok bele, de szerintem a kiadott pénz mennyisége, és az erősités, nagyon nem lesz lineális.
Az a gond, hogy nevekkel nem lehet mit kezdeni.. megint tönkretesznek pár csapatot aztán semmire se fognak menni megint a sok sztárral..rivaldo90 írta:A Madrid nyáron erősíteni fog. A szóban forgó nevek: Rooney, Pato, Drogba, Tevéz, D. Silva, Vidic, Evra, A. Cole, Maicon, Gerrard, Lampard, no meg Mourinho. A felsorolt játékosok közül néhány meglesz, de szerintem ez semmit nem változtat a helyzeten, ugyanis a barca is erősebb lesz(Villa, Fabregas) és minden marad a régiben.
nyugodtanalbicelesteX írta:Ezek a nevek mind szépen csengenek!De azért szerintem csak 2 vagy 3 az aki tényleges erősítés lenne a madrid számára!Egyébként én mindig úgy vagyok vele,hogy nem jelentek ki olyat hogy a BArca simán nyer jövőre is!Sok minden változhat nem szeretek elrugaszkodni a földtől!Persze BÍZOK A CSAPATOMBAN!rivaldo90 írta:A Madrid nyáron erősíteni fog. A szóban forgó nevek: Rooney, Pato, Drogba, Tevéz, D. Silva, Vidic, Evra, A. Cole, Maicon, Gerrard, Lampard, no meg Mourinho. A felsorolt játékosok közül néhány meglesz, de szerintem ez semmit nem változtat a helyzeten, ugyanis a barca is erősebb lesz(Villa, Fabregas) és minden marad a régiben.
Daffy!Remélem nem bánod,hogy idéztelek az aláírásomban!Ha gond leveszem!Bocsánat,hogy nem kérdeztem meg mielőtt kiraktam!
Ezek a nevek mind szépen csengenek!De azért szerintem csak 2 vagy 3 az aki tényleges erősítés lenne a madrid számára!Egyébként én mindig úgy vagyok vele,hogy nem jelentek ki olyat hogy a BArca simán nyer jövőre is!Sok minden változhat nem szeretek elrugaszkodni a földtől!Persze BÍZOK A CSAPATOMBAN!rivaldo90 írta:A Madrid nyáron erősíteni fog. A szóban forgó nevek: Rooney, Pato, Drogba, Tevéz, D. Silva, Vidic, Evra, A. Cole, Maicon, Gerrard, Lampard, no meg Mourinho. A felsorolt játékosok közül néhány meglesz, de szerintem ez semmit nem változtat a helyzeten, ugyanis a barca is erősebb lesz(Villa, Fabregas) és minden marad a régiben.
igazság szerint azon h nem tud motiválni nincs mit megmagyarázni. ez elég egyszerű tőmondat. az meg h felsoroltál három nevet,akik nem fognak védekezni...és? van még mellettük 7,akik fognak. Az meg a másik,h nem tudod elképzelni...attól még megtörténhet. nem bunkózni akarok,de nem tudom máshogy kifejezni.Devid16 írta:Nekem csak egy kérdésem lenne a madridi kollégákhoz. Mit jelent nálatok az, hogy nem tudja motiválni az edző a játékosokat. Már nem azért, de szoktam olvasni madridistát is meg máshol is ez volt a jellemző, hogy a kupakiesés meg a bl kiesés előtt csak ez ment...továbbjutunk...5öt rúgunk...csak kis kisiklás volt a lyoni meccs meg minden...tehát a játékosok tisztában voltak a helyzettel sztem ők is ugyanúgy benne voltak ebben. Mégsem rúgtak 5öt vagy darálták be a szeretett mezükben az ellenfelet. Azt meg megint megnézem, hogy ebből a keretből, hogy csinál világverő alakulatot JOSE...és itt rajta a hangsúly. A keret jó főleg ha még hoztok pár arcot, de védekezni ezek a játékosok nem nagyon fognak. Egyedül Crről tudom elképzelni, hogy felszántja a pályát...dehát akkor ott van mellette Higuain,Kaka esetleg Benzema vagy a nagy sztár GraneroRóluk nem tudom elképzelni azt, hogy úgy nyomják mint ellenünk Etoo...(balhátvédként) Mindenesetre persze a lehetőség adott a NEVEK megint érkezni fognak sztem 2-3 megint...aztán majd kiderül mit hoz a jövő. Remélem a mi győzelmünket
dobjuk azt a 96 pontot.Mikaos írta:Kedves madridisták!
Rég nem az aktuális edzőitekkel vannak a bajok. Amikor Capello megnyerte a bajnokságot, úgy is elküldték. Schustert úgy küldték el, hogy bajnokságot nyert, majd tett egy olyan kijelentést a következő szezon Barca meccse előtt, amivel le akarta venni a nyomást a játékosairól -> kirúgták.
Tulajdonképpen mondhatnék még legalább 4 esetet, de nem pazarolom a szót.
A lényeg az, hogy pontosan ugyanez lesz, ha Mourinho érkezik, és nem vált be semmit az első évében. Nem lehet elvárni egy új edzőtől, hogy kapásból mindent megnyerjen. Végre először kellene hagyni egy edzőt dolgozni, és egy olyan edzőt kéne most hagyni, aki 96 pontot ért el első évében. Ráadásul Pellegrini egy olyan ember, akin ki tudják élni a hatalomvágyukat az illetékesek...
Mourinho és a vezetés konkrétan szétszednék egymást egy perc alatt. Biztos vagyok benne, hogy ti ezt nem akarjátok. Mourinho egy patkány, sosem lesz igazi csapatjátékos: és ha az elnök is hasonló kategória (Perezt mondjuk nem nevezném patkánynak, csak egy kicsit földesúr-jellegű), akkor ott forradalom lesz.
Madridistaként a többiekkel együtt nekem sem tetszett, amit Pellegrini lehozott ebben az évben, csak abban is biztos vagyok, hogy nemtudtuk meg mire képes az öreg, mivel annak ellenére, hogy ő az edző, erősen befolyásolják a munkáját felülről. (lehet, hogy csak az én hülyeségem ez)En inkabb attol felnek a madridistak helyeben, hogy Perec bacsival hogy fog kijonni az oreg, mert azert ez tenyleg a ket dudas esete abban a bizonyos csardaban.
Alapvetoen ami a Madridnak kellene most mar, az nemi allandosag. Egy edzonek tobbet adni egy evnel, a jatekoskeretet nem minden evben teljesen felboritani. Es akkor el lehet erni valamit.
Azert az ujravalasztasakor az igazolasok jo reszet Perez hozta, nem? Marpedid ez ismet egy olyan terulet, amit Mourinho szeret kezben tartani (ami persze ertheto is).daffy írta:Perec bácsival ki fog jönni. javaslom olvassa el mindenki a következőt: Florentino Perez: "Pellegrini? Valdanót kérdezzék, ő hozta." ez sokat sejtető dolog. vagyis nem minden perez döntései szerint alakul és nem kizárólag az ő szava dönt. régen így volt,de idén egyelőre semmi jele nincs ennek.
Perec bácsival ki fog jönni. javaslom olvassa el mindenki a következőt: Florentino Perez: "Pellegrini? Valdanót kérdezzék, ő hozta." ez sokat sejtető dolog. vagyis nem minden perez döntései szerint alakul és nem kizárólag az ő szava dönt. régen így volt,de idén egyelőre semmi jele nincs ennek.d írta:Valoszinuleg Mourinho azert van olyan jo edzo, hogy a jelenlegi jatekosallomanybol + nehany kiegeszito igazolassal siman osszedobjon egy jo csapatot. Valoszinu nem olyan jatekot fog mutatni, mint Del Bosque mondjuk, de szerintem a Madridnal mar olyan nagy az elkeseredes, hogy mar azt se banjak ha 11 ember all be a kapuba, csak nyerjenek mar valamit. Capellot is visszasirjak mar. Meg aztan Mourhinho azert jo edzo, megvan a maga kedvenc taktijaka, jatekstilusa, es persze lehet utalni is a viselkedeseert (hat en se kedvelem...), de kiall a csapata, jatekosai mellett es tudja motivalni oket.
Azt mindenesetre en erosnek erzem, hogy itt most csakis es kizarolag Mourhinho lenne a megoldas, vannak azert meg jo edzok a piacon, de persze ez is egy madridi megoldas, ahogy a palyara, ugy a padra is egy nagy nevet kell igazolni.
En inkabb attol felnek a madridistak helyeben, hogy Perec bacsival hogy fog kijonni az oreg, mert azert ez tenyleg a ket dudas esete abban a bizonyos csardaban.
Alapvetoen ami a Madridnak kellene most mar, az nemi allandosag. Egy edzonek tobbet adni egy evnel, a jatekoskeretet nem minden evben teljesen felboritani. Es akkor el lehet erni valamit.
Egyetértek! Egyből Capello jutott eszembe. Ő is eredményes futballt játszott a Reallal, bajnokságot is nyert.miihii írta: ...Az lehet,de úgy megélhet,ha cselszkij-inter féle játékot ad le?Mert ezt már többször,többeknél nem nézték el a fővárosban...