Sacchi írta:A szégyen az az, hogy abban leled a szórakozásodat, hogy átjársz a madridistára a nőddel együtt és marha viccesnek képzeled magadat.

Azt nem értem, hogy most mi a frásznak tudtok örülni annyira? Hiszen ti mindig is tudtátok, hogy a Madrid az egy [auto_cenzúra] csapat, nem? Akkor meg mi a szégyen azon, hogy ha kiesnek? Vagy azért annyira mégsem tartjátok rossznak őket? Érdekes... Jah és ha már itt tartunk érdekes módon, tegnap a madridistán szinte mindenki a Barcáért szurkolt, hogy egy spanyol csapat jusson tovább, ne pedig a rohadt angolok. Ti odáig juttok el, hogy megnézitek, hogy ki a Barca legnagyobb ellenfele és akkor azt utáljátok. Ehhez csak gratulálni tudok! További jó gúnyolódást! Petixy: neked külön köszi a nagyon humoros beszólásaidért, amiket odaát a madridistán tettél! Nagyon jól szórakoztunk
Bocs, ha helyenként durva voltam, de most egy kicsit ( nagyon ) ideges vagyok... Talán ez érthető is.
Sacchi.
Azért ne általonosíts légyszíves

A legtöbb Barca drukker normális, én pl. utálom a Madridot, de tegnap nem drukkoltam ellenük, mert meg voltam elégedve azzal, hogy továbbjutottunk. BL-t mindig (elvileg) a legjobb csapat nyer, ezért akárki ment volna tovább, ahhoz, hogy mi megnyerjük a sorozatot mindenkit és bárkit meg kell vernünk. Szerintem tényleg aljas dolog átjárni a másik fórumára kárörvendeni, ezt itt szóvá is szoktam tenni a madridistáknak, de az objektív kritikákat elfogadom, van is köztünk néhány tök jó fej madridista (pl. Real_funghi). Az is ide tartozik azért, hogy a két legnagyobb riválisról van szó, és ennek kárörömnek az is oka, hogy a Real jelenlegi teljesítménye ellenére rengetegen hangoztatják, hogy akkor is az övék a világ legjobb csapata, meg hogy mi Barcások mit verjük magunkat, ha 10 évente nyerünk valamit, meg tipikus kérdés, hogy ,,hány BL-t is nyertetek?" Ezek után nem csoda, hogy sokan szeretnék, hogy a Madridnak jó pár évig olyan rosszul menjen, hogy a többi csapat is behozza ezt a "lemaradást" (mittom én hány BL győzelem stb.), de ennek a felét egy olyan rezsim időszaka alatt nyerte a Madrid, amiben ezeket az eredményeket elérni kötelező volt (de erről most inkább ne beszéljünk). Vajon miért minden spanyol klub a Realt utálja a legjobban. Másrészről az igazi ízig-vérig Barcelonisták katalánok, nem spanyolok, így el se várhatod, hogy saját "honfitársaiknak" drukkoljanak. De aki ide jár fórumozni, azok többsége nem katalán!