zola8787 írta:
Death note:
Gyerekek ez az anima te atyaúristen!!! A filmeket láttam már régebben azok is nagyon bejöttek. Alapból nem áll tőlem távol az anime, Dragon ball, Pokémon, Yu-yu hakusho, Inuyasha, Slayers, Neon genesis evangelion, Full metal panic egytől egyik nagy kedvencek.
2 napja megnyitottam egy oldalt, ahol leírta egy valaki a top 15 sorozatát, benne volt a Death note is, na mondom egye fene, régen láttam már mesét, meg nem is olyan hosszú.
Már a felét megnéztem

Ajánlom mindenkinek, baromira tetszik benne, hogy nagyon részletesen körbejárnak mindenen.
Akkor ajánlok neked pár animét, ami a Death Note rajongóknak tetszhet:
Code Geass - a sztori Death Note szintű, kissé túlnyújtott helyenként,de a vége fantasztikus. Dn rajongók rendszerint szeretik, én is
Mirai Nikki - itt az egyik főszereplő nagyon balfék, ami ront az összképen, de azért lehet bejön majd.
Zankyou no Terror - ez egy új darab, de nem véletlenül vitt egy egy szekér díjat
Full Metal Alchemist Brotherhood - nem pont az a stílus, mint az előzőek, de a sztori alighanem a legösszetettebb az anime történelmében
UI: majdnem kihagytam a horrorok közül az egyik kedvencemet:
Ghost Hunt.
Ezt főleg annak ajánlom, aki a DN kategória mellett a Studio Ghibli stílusát is szereti.
Igény szerint tudok ajánlani számos kategóriából animét, mert az anime-planet.com szerint eddig 1 hónap, 3 hét, 5 nap és 22 órát töltöttem anime nézéssel.