Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
7 óra elteltével már beírhatod nyugodtan új hsz-be legközelebb, az elég sok idő ahhoz, hogy ne duplának számítson.BarcafanTomee írta:szerk:
A keret:
Cillessen, Ter Stegen, Semedo, Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Mascherano, Jordi Alba, Busquets, Rakitic, Iniesta, Paulinho, Aleix Vidal, Denis Suárez, Messi, Luis Suárez, Deulofeu, André Gomes.
A gála kezdőt várom, esetleg Palit tenném csak be. Nyerni kell, lehetőleg Suarez is mutat valamit.
Tegnap azt olvastam, hogy végül arra jutottak, hogy lesz elég rendőri felügyelet a meccsre, úgyhogy mehet.davi10 írta:Viszont volt róla szó, hogy népszavazás miatt elhalasztják a bajnokit, végül ebből akkor nem lett semmi?
Nem tudom, szerintem nem lenne ez gyengébb mint a Sporting elleni, kizárólag forma alapján persze. Nem mondom, hogy biztosabb lenne a gála, de inkább nézném én is ezt a kezdőt. Deu pl remélem játszani fog most, ahogy Denis is. Nem tartom őket többre mint eddig, de attól még megérdemlik most a perceket.S.Agüero írta:Szerintem is sima lesz amúgy ennek ellenére, egy ilyesmi kezdőt megnéznék szívesen:
MAtS - Semedo ; Masch ; Umtiti ; Alba - Busi ; SR ; Denis - Deu ; Messi ; Paco
Bár lehet, hogy ezzel a kezdővel megszenvednénk.
Új seprű jól seper, amúgy is érik a pontvesztés, én nehéz meccsre számítok.Gaizka írta:
Igen, Pako Ayestaran lett az új edző ,ellenünk debütál. Valenciánál és Liverpoolnál Benitez segítője volt. Fél évig még a Valenciát is irányította tavaly
Egy Gary Neville utáni Valencia volt...S.Agüero írta:Hát akkor borzasztó formában voltunk, attól azért nem dobok hátast.Gaizka írta:Tavaly tavasszal ,nyert is a Valenciával a Camp Nou-ban. Bár Las Palmas meccset idén nem láttam, nem tudom mit tud kihozni belőlük.
Hát akkor borzasztó formában voltunk, attól azért nem dobok hátast.Gaizka írta:Tavaly tavasszal ,nyert is a Valenciával a Camp Nou-ban. Bár Las Palmas meccset idén nem láttam, nem tudom mit tud kihozni belőlük.
Igen, Pako Ayestaran lett az új edző ,ellenünk debütál. Valenciánál és Liverpoolnál Benitez segítője volt. Fél évig még a Valenciát is irányította tavalyP.U.Y.O.L. írta:A Las Palmasnál volt most edzőcsere?
Így van, mindenekelőtt vasárnap a Las Palmas, Nem szabad senkit lebecsülni, de azért ezt hazain hozni kell majd főleg hogy tele vannak sérültekkel és csak a 15. helyen vannak.BarcafanTomee írta:Most látom, hogy a hétvégi bajnoki után jön a válogatott szünet. Ejj, de jó lesz a Fifa szünet után, menni Madridba az Atleticóhoz...Főleg úgy, hogy Messi ki-ki meccseket fog játszani. Ergo egyetlen gólforrásunk nem kicsit lesz fásult. Nagyon nehéz lesz. Na, de egyelőre tudjuk le a Las Palmas elleni 3 pontot.
Akkor gondolom, minden kapusnál így viselkedsz, mivel lábbal top3 a világon, legalábbis szerintem.A gond tényleg ott van, hogyha meglátom ter Stegennél a labdát úgy, hogy nem a kezében van, akkor görcsbe rándul a gyomrom. Persze fejlődik a pali, de azért még mindig orosz rulett
Egyáltalán nem baj a hátul passzolgatás, ha okosan csináljuk. Támadjanak csak ki sokan, át lehet felettük rúgni, lehet kisebb tömörülést, létszámfölényt kialakítani ezzel.Tivadar6 írta:Jaja, megvan a 3 pont.
De, ezek a folyamatos passzolgatások Stegennel...![]()
A Girona látta, hogy tanácstalanok vagyunk sokszor, ezért amikor elkezdtük a szokásos hátul passzolgatást, letámadtak.