Chino írta: ↑2021.01.27. 23:21:56
Peter írta: ↑2021.01.27. 23:02:04
Zsolti írta: ↑2021.01.27. 22:55:44
Azert.. Nem Athletic Bilbao, meg Sevilla vagyunk, hogy ezekert a morzsakert ekkora aldozatokat hozzanak. (Hosszabbitasok, csapagyasra hajtott jatekosok, stb..). 2 dolog szamit: bajnoksag, bl.
Amúgy egyiket sincs esélyünk reálisan megnyerni, a kupát sem, viszont összerakni a csapatot rendesen, arra tökéletesen megfelelne a kupa, főleg ezekkel az ellenfelekkel
Lehet, hogy Koeman is ezen próbálkozik, de semmi látszata nincsen
Nincs reális esély a kupát megnyerni??? Ne viccelj már. Ezen a meccsen is volt legalább 4-5 gól közte (és lehet még keveset mondok). A Rayo talált 1 gólt 0 helyzetből. (na jó, egy esetleg volt nekik) A játék tényleg olyan volt amilyen, de azért ne essünk már túlzásokba. A PSG-től sem kell hanyatt esni. Jó csapat ezt senki sem vitatja, de most nekik sem megy igazán. A francia bajnokságban van 21 forduló után 3 döntetlenük és 4 vereségük, a Lille-el vannak pontegyenlőséggel az első helyen, a 3. Lyontól 2 ponttal mennek. Nem mellesleg a BL menetelésre sem lehetnek túlságosan büszkék.
Reális esély van, de pont ezek miatt nem lesz meg, hogy nem megy be 4-5 ordító helyzet és a semmiből kapjuk a gólokat, jól írtad

ha nem hiszed akkor emlékezz vissza a szuperkupára, nem a PSG-től nem kéne hanyatt esni, hanem a Bilbaotól, mégis hanyatt estünk csak más értelmben, pedig az aztán romokba lévő alakulat volt.
PSG-ről annyit, hogy BL döntőztek, így vagy űgy de eljutottak odáig, mi mikor is? Sztm messze messze előbbre vannak, keretben, annak minőségében, mélységében, taktikailag még rajzolódik, de nem nehéz Kűmant lepipálni.
Én fociztam, és ma Lenglet benyalt egy olyan cselt, amit én bal lábbal NB3-ba megcsináltam, és még ott is sokszor szereltek, Neymar, Mbappé ezt a védelmet szétszedi, egy komolyabb ellenfél védelme ellen, meg összesen éesz 4-5 helyzet, és az sem ordító, nehéz elképzelni, hogyha nem szívják fel magukat a srácok, mint anno a Juve ellen idegenbe, hogy ne legyünk megint kitömve.
Ez pszichológia, fejben fog eldőlni, és ha dől, mint a domino, ha ez a csapat kap sokkot, akkor 2 számjegyű lesz a buli